Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

cim zotriet logo z paraboly

Zdravim, dnes sa tu riesili este len 2 mimo (zmyslove :)) ) temy, takze: ostala mi parabola s logom Magio, v podstate nepouzita. Chcel by som ju pouzit inde, a som rozmyslal ze to cierne logo zotriem - niecim - co ale zvysok bielej farby nijak neovplyvni... Prilis risky, ci dr8at na to, co to vobiec riesim?? Ked viete nieco iste, osvedcene, dajte pls.
;-)
D.
K

krikri
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cim zotriet logo z paraboly

To nejde prestriekat?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

si to nechaj aspon ta nebudu otravovat z mágia uvidia logo ejha ten už nás má a pri tom pozeráš skylink :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Skús ju poriadne umyť,niečím aby dobre držala farba a nanovo prestriekaj striebornou farbou na disky kolies auta,budeš sám prekvapený o čo to bude lepšie.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Jupí to vystihl nejlíp, s.rát na logo a nechat ho tam. Já na skylink používám parabolu od digi a vůbec mi to žíly netrhá. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Barva

V naší chatové osadě často natírám paraboly (většinou však už použité) obyčejnou štětkou Eternalem (v mém případě hnědým :-). Zatím naprostá spokojenost jak s trvanlivostí (neloupe se), tak se vzhledem.

PeVy
Registrace: 2/2006

Tak tá rada o nastriekaní paraboly striebornou farbou na disky kolies auta to bola bomba:) Skús to urobiť a uvidíš,ako dlho vydrží konvertor:) Teda jeho obal:)

vw1
Registrace: 1/2006

TO vw1

No neviem aké máš ty skúsenosti s týmto nástrekom striebornej farby na disky kôl,ale ja už najmenej 10 ročné a neodišiel mi žiadny LNB.Ale ak to bude robiť taký fušer ako ty,tak možno skoro.nech sa darí. R^ :laughing:

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Sorry, som nevedel, že si autolakýrnik...a farba,ako farba.

vw1
Registrace: 1/2006

ok diki za odpovede, za seriozne aj za "slnecny-ziaric" :))

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra