![]() |
|
Co prehra .ts s titulkami?Ahojte, nahral som film z film europe na Arive ale pri prehravani uz neviem zobrazit titulky. Skusal som to prehrat vo VLC playeri, dam aj vybrat stopu s titulkami ale nic sa nezobrazuje. Co odporucate na prehratie .ts nahravky s titulkami? |
Muro
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
Co prehra .ts s titulkami?Soubory TS s titulkami přehraje v PC skoro cokoliv: např.BSplayer,Gom player,Splash... :) |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Co prehra .ts s titulkami?tak neviem kde robim chybu, skusal som gom a vlc |
Muro
![]() |
|
RE: Co prehra .ts s titulkami?Možná to nebude stejný problém. Ale Technisat ISIO mi nahrává stopu s titulkama jen tehdy, pokud je to aktivované v settingu (musí tam být vybraný jazyk titulků CZ). Takže mne napadá, jestli ty titulky Arivka vůbec do toho *.ts nahrála... |
Kolbiš
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Co prehra .ts s titulkami?Jazyk titulkov je vybrany CZ, nahravky z inych programov, ktore maju viac zvukovych stop v pohode prehrajem vo VLC aj mozem vybrat stopu, ale titulky mi nejako nejdu. |
Muro
![]() |
|
RE: Co prehra .ts s titulkami?Samozřejmě,musí být součásti TS souborů i titulky,popř.jiná zvuková stopa a pak jde vše bezproblému.Ve VLC plaeyru TS zřejmě nejdou,ale to nevím,nevyzkoušel jsem. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Co prehra .ts s titulkami?Nacti ten soubor do "MediaInfo" nebo do "TS Doctor" a uvidis jestli tam ty titulky jsou. |
luco
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Co prehra .ts s titulkami?Asi myslis soubor kde jsou DVB titulky. Jde to v DVBVieweru. |
luco
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Co prehra .ts s titulkami?urobil som skusobnu nahravku z travel channel hd a tiulky idu v pohode vo VLC playeri, daju sa vyberat jazyky... ale z film europe sa nezobrazuju a neviem preco |
Muro
![]() |
|
![]() |