Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

karta frresat

Pokud mám kartu freesat upc i s přijímačem od nich,je možné kartu dát do jiného přijímače Mascom(MC1101Cr)který jsem používal na cslink????Technik který mi připojoval upc mi řikal že to nejde ale když jsem četl jejich stránky kde nabízejí mimo jiné i předplacený karty ke kterým stačí vlastnit přijímač který má CRYPTOWORKS a to přece ten můj MASCOM má tak proč by to nemělo jít???Máte někdo zkušenost jestli by to šlo.Neřešte prosím proč to chci ale jen jestli to jde?? Odpověďi typu nech v tom jejich přijímači nestačí díky moc všem.

vrba
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta frresat

Tak kdyz je to tvuj Mascom tak to vyzkousej, ne? Pokud je to karta CW tak by mela jit ve vsech prijimacich a modulech CW

zzz
Registrace: 1/2006

Jaká je značka jejich /UPC/ přijímače ? Některé jsou už taky s kartou spárované.

hifik
Registrace: 7/2007

Pokud máš Humaxe (černý),nebo Mediabox Philips HD, tak to opravdu nejde, protože používají spárované karty Nagravision3.
Jinak je to v pohodě.Sám používám jejich kartu Cryptoworks ve Vantage1100S a vše jde Ok včetně HD balíčku. R^

anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT

balsja
Registrace: 2/2008

nic neřeším

jen se ptám už jsi to zkusil ???

nebo si chceš pokecat ???

tonek
Registrace: 1/2009

Souhlasím. Kartu Freesat používám standartně na neoriginálním přijímači v modulu CW.

Corgi
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra