![]() |
|
karta frresatPokud mám kartu freesat upc i s přijímačem od nich,je možné kartu dát do jiného přijímače Mascom(MC1101Cr)který jsem používal na cslink????Technik který mi připojoval upc mi řikal že to nejde ale když jsem četl jejich stránky kde nabízejí mimo jiné i předplacený karty ke kterým stačí vlastnit přijímač který má CRYPTOWORKS a to přece ten můj MASCOM má tak proč by to nemělo jít???Máte někdo zkušenost jestli by to šlo.Neřešte prosím proč to chci ale jen jestli to jde?? Odpověďi typu nech v tom jejich přijímači nestačí díky moc všem. |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: karta frresatTak kdyz je to tvuj Mascom tak to vyzkousej, ne? Pokud je to karta CW tak by mela jit ve vsech prijimacich a modulech CW |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: karta frresatJaká je značka jejich /UPC/ přijímače ? Některé jsou už taky s kartou spárované. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: karta frresatPokud máš Humaxe (černý),nebo Mediabox Philips HD, tak to opravdu nejde, protože používají spárované karty Nagravision3.Jinak je to v pohodě.Sám používám jejich kartu Cryptoworks ve Vantage1100S a vše jde Ok včetně HD balíčku. R^ anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
nic neřešímjen se ptám už jsi to zkusil ???nebo si chceš pokecat ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: karta frresatSouhlasím. Kartu Freesat používám standartně na neoriginálním přijímači v modulu CW. |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
![]() |