Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SAMSUNG.TV + DVB-S+ CW-IR modul Mascom+ ICEskylink

Po přeladění skylinku 1.2. mi TV nedokáže rozkodovat Novu HD, nově přidanou Primu HD a od počátku i markízu HD. Přístupy na kartě mám, V TV Samsung se zabudovaným Sat + modul od Mascomu CW + IR s kartou ICE. Hlásí to zakodovaný signál, jediný HD program co mi jede je ČT HD ? má někdo stejný problém, případně poraďte co s tím ???

Zemi
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SAMSUNG.TV + DVB-S+ CW-IR modul Mascom+ IC...

Mascom modul v Samsungu nefunguje ,Smith nebo Neotion Skylink

https://www.parabola.cz/forum/topic-68965/

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

díky za info

díky za info. Byl jsem línej hledat....

Zemi
Registrace: 9/2007

RE: Panasonic TX-P42GW10ß

Mám podobný problém s Panasonikem Tx-P42GW10 (Plasma). Jde jen CT HD, Nova HD, Prima Family HD, a Markiza HD nejdou - hlásí jen zakodovaný signál.
Zkousel jsem jak CSlink tak ICE kartu ve trech modulech - CW Rev.2.0 (Philips), Mascom Easy.TV rev 1.22 a 1.23 (dva moduly) a Mascom Irdeto R 1.2. Jinak vsechny tyto kombinace fungují v Topfildu TF 7700HD PVR 1TB. perfektne!Pravdepodobne to je tuner S2 od Panasoniku. Má nekdo nejaký tip co s tím? Díky!

Atom
Registrace: 1/2006

Panasonic TX-P42GW10(Plasma) + HD Programy

Mám problém s Panasonikem Tx-P42GW10 (Plasma). Funguje jen CT HD, ostatní Nova HD, Prima Family HD, a Markiza HD nejdou - hlásí jen zakodovaný signál.Pred zmenami frekvencí fungovaly vsechny HD programy.
Zkousel jsem jak CSlink tak ICE kartu ve trech modulech - CW Rev.2.0 (Philips), Mascom Easy.TV rev 1.22 a 1.23 (dva moduly) a Mascom Irdeto R 1.2. Jinak vsechny tyto kombinace fungují v Topfieldu TF 7700HD PVR 1TB. perfektne!Pravdepodobne to je tuner S2 od Panasoniku. Má nekdo nejaký tip co s tím? Díky!

Atom
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra