Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Irdeto karta

Je tahle karta kompatibilní s CAM Irdeto CI+ Smit? Před pár měsíci jsem četl, že prej není, ale na infolince UPC tvrdí, že tahle nová karta je kompatibilní s každou Irdeto čtečkou. A další dotaz: CAM Irdeto CI+ Smit je kompatibilní s TV Panasonic TX-P46G30E?

relaxxx
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Irdeto karta

Je to ako ICE karta od skylinku

loop12
Registrace: 7/2007

UPC Irdeto karta

Tak zkusím přeložit tvou odpověď. Funguje to v čtečce (nebo ne?)a s Panasonicem nemáš zřejmě zkušenosti.

relaxxx

ctecte?

aku ma Panasonic (TV/recorder) ctecku? - integrovanu??
Je tam slot na modul (aky das), nie?
K

krikri
Registrace: 3/2010

IC karta od UPC

mi s Cam modulem Smit (fialový - upgrade na 4.2.4.4.) jde pouze na normálních programech, HD mi přes tuhle kombinaci nešly...) Philips 47 PFL 7606K-S2.... :8) zkoušet a zkoušet :bigeyes:

Dadycool
Registrace: 1/2012

UPC Irdeto karta

v TV je samozřejmě slot, ale ne se všemi moduly je pravděpodobně kompatibilní. Mám tam taky sw. 4.2.4.4. Objednal jsem i HD balík ale zatím jsem nedostal kartu a tedˇ nevím jestli to nemám zrušit. Když to nebude fungovat, tak to přeci nebudu platit.

relaxxx

...vítej na palubě HD programů...

ale taky jsem se zkoušel několikrát tady někoho zeptat, ale moc lidí tu nemá tyhle problémy, takže se budeš muset vydat cestou pokusů a omylů - nic neruš, pokud to nemáš daleko k většímu prodejci tak to zkoušej způsobem pokus omyl (ty větší elektroprodejny Ti většinou do 14 dnů modul vymnění nebo vrátí prachy) - a jednou se to povede (moduly, vysílání, kódování a karty sice se tváří, že dle techn specifikací by měly komunikovat, ale pokud to nezkusíš tak těžko Ti někdo poradí tu "zaručenou cestu"...
Pokud ovšem máš problem pouze karta/modul a ne tv/modul = mnohem horší problémy... :bigeyes:

Dadycool

Mám 4 moduly

IRD=Neotion,Smit,Smard,CW=Tehcnisat Das Original a chodím po lidech na jejich přaní jim to zkouším u nich na telkách s DVS-S2 bez praktické zkušenosti to ani jinak dost dobře nejde jak zjistit zdali bude možná to fungovat.

Ufones
Registrace: 5/2010

UPC Irdeto karta

A nezkoušel jsi už náhodou kombinaci UPC irdeto karta, modul Irdeto CI+ Smit a TV Panasonic? Nebo je to až taká rarita?!

relaxxx

rarita??? a jak víš

že máš problém v modulu s kartou a ne v modulu s tv? neznamená, že když Ti nejedou HD tak je hned na vině karta nebo Cam modul, zejména když máš tv se sat tunerem...pokud tedy máš v tv sat tuner S2 pro HD programy... :-/

Dadycool

UPC Irdeto karta

Zatím problém nemám, protože UPC má čas mi tu kartu poslat, tj. jěště jsem to nezkoušel. A ten S2 tuner tam je. Jde mi jen o to, jestli nemám zrušit objednávku HD.

relaxxx

UPC Irdeto karta

Tady http://www.upc.nl/televisie/wat-is-digitale-tv/ci-plus/ jsem našel tohle: Panasonic TX-P46G30E Ja, uw tv is geschikt voor CI+
De CI+ module werkt met tv-softwareversie 0.309 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw televisie voor meer informatie over de software versie. Takže teoreticky by to měl fungovat.

relaxxx

UPC Irdeto karta

A jěště tohle na stránkách Smit: So far, UPC has certified TV sets from LG, Panasonic, Philips and Sony with Samsung to follow soon.

relaxxx

...tak vidíš

mě Smit na Philipsu řady 7 prostě neeeee...teda HDéčka...SD v pohodě...

Dadycool

UFONES

@ufones máš nějakou zkušenost s modulem, že by HD na UPC nepouštěl, ale SD ostatní programy jo, příp na který telce? zajímá mne hlavně philips... :-/

Dadycool

Dadycool

Rád bych ti dal přesné info,ovšem kdo by si pamatoval tolik různých modelú a značek TV?Zasunu modem+susedovu kartu do slota v tv počkám cca 10min s každým modulem a bud naskočí nebo né ČT HD.Očerstvím se jdu domú s nějakým výsledkem.

Ufones
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra