Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CA MODUL Twin na cslink+skylink do tv samsung

Prosím o doporučení, kdo má vyzkoušeno. Díky

mar72
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CA MODUL Twin na cslink+skylink do tv sams...

CSlink CW alebo IR? Skylink ICE alebo IR?

Tomic
Registrace: 1/2011

mar72: Stačí si přečíst pár stránek zpátky, řešilo se to tady v dobrejch 5 vláknech :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

pro Tomic

V současnosti mám cslink CW a chtěl bych pořídit Skylink IR.

mar72

Mascom

Mascom Easy.TV twin alebo AlphaCrypt TC twin,
zarucene idu (max zriedka hlasky) len velmi hreju

krikri
Registrace: 3/2010

V TV Samsung právě Mascom nejede, už se o tom psalo několikrát.

Pitomec

hm mne jelo

dal som AlphaC pre Conax MindigTV a islo...

krikri

re: hm mne jelo

ano - co je sice DVB-T

krikri

Pro Pitomec

no a jaký je tedy vhodný TWIN pro Samsung.

mar72

CA MODUL Twin na cslink+skylink do tv samsung

Opravdu tu není nikdo, kdo má odzkoušeno?

mar72

TWIN žádný.

Pitomec

Chlapi, jak se chová v Samsungu (smart TV) Mascom v. 1.20 ? Taky nejede? 1.23 vím - naprd..., potřeboval bych vědět jestli má cenu se snažit o downgrade na 1.20 ... jednoznačné info jsem zatím nenašel... má někdo osobně vyzkoušeno ?

lance
Registrace: 10/2008

duolabs diablo na CRW(ICE) karty nefunguje?

Hollys
Registrace: 3/2009

@lance

Ahoj Lance, tak jsem Ti to odzkoušel v Samsungu D6530. Nejdříve downgrade na FW 1.20 (cryptoworks+ICE): HD kanály opět nefungují (stejně jako u verze FW 1.23), pak jsem Ti vyzkoušel downgrade na FW 1.19 (pouze cryptoworks): HD kanály bohužel opět nefungují. Už jsem z toho taky na nervy. Cenově jsem koupil nejdražší modul a nyní na něm v Samsungu nefunguje 8PSK v DVB-S2! Myslím, že by pomohl pouze tlak na programátory v Masconu, aby vydali nový FW. Je to hlavně jejich ostuda a neschopnost udělat dobrý FW.

Luboš
Registrace: 1/2005

Bohužel to je ostuda Samšrotu, protože chyba je u nich :lookaround:

Pitomec

Všechny ostatní moduly fungují dobře, tak to bude chyba modulu. Navíc modul funguje špatně i v některých jiných přístrojích. Je příliš orientován na přístroje TechniSat, kde zase nefungují ostatní moduly a v tom vidím hlavní problém.

Luboš

To je sice zajímavý tvrzení, leč na druhou stranu zase platí, že CAM Mascom šlape všude jinde v pohodě, vyjma Samšrotů, o jiných přístrojích nevím. Sám ho provozuju v Goldenovi 9060 a jede úplně bezproblémů. Takže v něm asi chyba nebude.

Pitomec

@ Luboš - díky R^ moc jsi mi pomohl, Sams D6530 jsem konkrétně taky řešil, asi to chce fakt moduly orig. s CI+, červený Eurocam v Samš. taky neotevřel TP 8PSK pilot ON a bloknul se a musel následovat restart TV... Takže nejspíš Smit CI+ Skylink ready

@ Pitomec - v GM 9060, Argus mini/picollo a pod... jede všechno - jsou to sice jen obyčejní "Alíci" ale na karty a moduly jsou supr R^, jinak si myslím že CAM Mascom je taky dost vybíravý...

lance
Registrace: 10/2008

nebo někoho zaplatit aby zkompiloval Oscam pro Samsung Samygo, pokud jste nebyli tak blbí a neaktualizovali si firmware

http://t.co/xi4dRlld - to koukate :-)
http://wiki.samygo.tv/index.php5/Samsung_Apps_widgets_list
A pripojenej HDD k TV po LAN pak dava i 60Mbit pres sambu (pres muj super router daval max 30)

Hollys
Registrace: 3/2009

Taky se rozhoduji mezi Smith nebo Neotion SKYlink. Zatím to vypadá, že oba fungují spolehlivě. Někteří tvrdí,že Smith je rychlejší v přepínání kanálů a má upgrade pro nahrávání na HDD, ale nevím co je na tom pravdy. Zatím s koupí čekám do spuštění migrace z CSlink na SKYlink ICE. Budu rád za Vaše zkušenosti a poradíte mi, který modul vybrat. Nechci už naletět, jako s Mascomem, který půjde bohužel do šuplíku. Škoda 1.500,- Kč, které jsem za něj dal.

Luboš

TV s vest. satelitem panasonik model 2009 a karta ICE Skylink . Měl jsem Mascom 1300 kč ( dostal k televizi ) pokud jsem měl 1.20 SW makal OK BEZ HLÁŠEK asi 1 rok na starou kartu a 3 měsíce na ICE kartu , jak říkám vše OK . . Pak jsem z blbosti SW přehrál na 1.23 a hned byli někdy při přepínání hlášky - zakodováno přitom byly vypnuty ale po 5 vt vše naběhlo a bylo to OK . Mascon modul byl i v servisu . Ted čeká můj na přehrání spět na 1.20 SW .Kamarádovi to dělali na jeho a vše má znovu OK .
Ted jedu na modul Smith 900 kč je rychlejší na přepínání , bez hlášek spokojenost 100% .

standa111
Registrace: 11/2009

Nekdo tady psal,ze jede dobre v tv Samsung take cam modul Technisat Technicrypt Irdeto CI+.

HYPER
Registrace: 11/2010

...a FW v1.25 na tom Mascome nikto neskúšal?

brga
Registrace: 9/2009

Zkousel jsem ho s tv Samsung D6570 a nesel vubec dobre.Hlasky kodovany program prestoze byly vypnuty.Smit Irdeto sel vcelku dobre, az na ty pocatecni hlasky pri zapnuti televizoru..probiha...a pak E 133 ... a pak naskoci obraz.Prepinani programu v SD kvalite do 2s a v HD do 2,5-3s.Zkusim jeste ten Technisat jak bude makat.

HYPER
Registrace: 11/2010

mar72, brga, Pitomec

mar72
A na co Twin modul do TV?! Na CS linku krom základu Digital není nic navíc. Toto mělo význam, když na CS jelo (Minimax,Universal ch,AXN creme, AXN scifi a DOQ)toto, co neměl v nabídce Skylink, ale nyní to je pryč. Tedy teď ti stačí Skylink karta.

brga
Hodně se o Mascomu 1.25 psalo zde : https://www.parabola.cz/forum/topic-74832/2/

Pitomec-napsal:To je sice zajímavý tvrzení, leč na druhou stranu zase platí, že CAM Mascom šlape všude jinde v pohodě, vyjma Samšrotů, o jiných přístrojích nevím.

Modul Mascom 1.23 a norma 8PSK-5/6 na něm nejde, či vypadává ve více přístrojích. Např. Topfield SRP 2411, Topfield SBP 2010, Allbox 2500 HD, Technisat atd....
Pokud modulu nepomůže SAT přístroj a vše je na modulu, tak nestíhá dekódovat-hřeje a pak vypadává.
Holt jsou kombinace, kde ano a kde ne!
;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@Delta1: myslel som so Samsungami - aj keď ja Sama nemám, ale kvôli známemu...

brga
Registrace: 9/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra