![]() |
|
Neustálé restartování Topfield SBP 2010Ahoj, zapojil jsem ten box, vložil do něj dekodovací modul Irdeto SMIT a Skylink Ice kartu, naladil jsem programy, vše bez problémů hrálo a když jsem začal promazávat ty co nepotřebuju tak se box začal sám od sebe restartovat program hraje tak cca 4 vteřiny na displeji to ukáže L100 a pak už jen BOOT a celé se to opakuje. Vypojit z elektřiny jsem ho zkoušel ale nepomohlo to. Nějaký typ co s tím? Tedy kromě reklamace : |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: Neustálé restartování Topfield SBP 2010Dělá ti to na všech programech? Měl jsem zkušenost restartu na frekvenci 11895, resp. přímo na programech barandov, tv8, či fashion.... |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: Neustálé restartování Topfield SBP 2010Od přeladění kanálů Skylink mě na frekvenci 11895 nahrané programy způsobují neustálé resetování satelitu.Taky bych rád věděl co s tím, nebo je naděje, že to Skylink opraví? Zápis na kartě u Barandova není proveden, i když mě tato stanice před tím jela bez problémů a mám ji zaplacenu. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
FirePomohlo:Tovární nastavení-nahrát poslední firmware-tovární nastavení! Nově naskenovat. Nepoužít starší setting! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Neustálé restartování Topfield SBP 2010Podařilo se mě dovolat k dovozci Topfieldů a tam mě sdělili, že o problému vědí od včerejšího večera.Údajně dle nich se jedná o nestandartní vysílání na frekvenci 11895 a usilovně pracují na opravě software aby se resetováníjiž neobjevovalo.Slíbyli co nejkratší čas. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Neustálé restartování Topfield SBP 2010Hm, to je zvláštní. Jedná se o nestandardní vysílání na 11985, ale přitom oni usilovně pracují na opravě software Topfielda. Jestli to vysílání je nestandardní, tak by asi měli zasánout proti vysílateli, ne? Anebo je pravda trochu někde jinde?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerUdrel si kliniec po hlavičke... R^DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Neustálé restartování Topfield SBP 2010Díky za info, dělá to jen na té 11895MHz a jestli jsem to správně pochopil tak nemá cenu to reklamovat, ale mám počkat až Topfiled vydá nová firmware |
Fire
![]() |
|
Neustálé restartování Topfield SBP 2010jak psal delta vyřešilo to nahrání fw 1.3 |
Fire
![]() |
|
Nova HD a Prima HDAhoj,v zásadě to až tak nutně nepotřebuju řešit protože v tom přijímače primárně používám modul Irdeto SMIT a Skylink kartu, ale s CS link CW mě ani v Eurocamu ani v Twineasy TV nefungují Nova a Prima HD(v jiných přístrojich jo, takže na kartě to aktivované je) Hádám, že to asi bude podobný problém jako u TV samsung ... |
Fire
![]() |
|
RE: Neustálé restartování Topfield SBP 2010Na Topfieldu SBP 2010 s modulem Irdeto a s kartou Irdeto nemám po přeladění žádný problém ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@TondachNo to já taky ne, ale s CW jo |
Fire
![]() |
|
RE: Neustálé restartování Topfield SBP 2010Zdravím,teď jsem řešil u známých to neustálé restartování na frekvenci 11895 a po nahrání posledního FW je to ok. Problém je ale s HD programy, resp. DVB-S2 transpordéry, kde to prostě nefunguje. Už se tady řešilo, že problém byl s frekvencí 12109 a jediné řešení je modul SMIT, ale mně nejedou ani jiné transpordéry (signál je ok, FTA stanice jedou bez problémů). Tak jsem se chtěl zeptat, jestli má někdo stejný problém a jak ho příp. řešil. V přístroji je použit modul EUROCAM. Díky za rady |
Jorza
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Neustálé restartování Topfield SBP 2010mněl jsem stejné skoro broblémy a mněl jsem modul eurocam pozor modul eurocam je do této mašinky sebevražda doporučuji modul do topfialdíka jen modul smit irdeto skylink ready fialový za asi 800kč skama jste jorza jesi jste boblíž brna doporučuji firma wwww.altronik.cz jede bezvadně a kvalitně :8) R^ |
difik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 159 |
![]() |
|
![]() |