Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

EASY TV modul TWIN Mascom

Ahoj, potřeboval bych poradit s výše uvedeným modulem´. Sestava: Ariva 200, 1x CSlink CW, 1x Skylink ICE. U staršího FW modulu občas psalo hlášky kódováno a chvilková prodleva před zobrazením, ale vždy tak nějak normálně. Po žádosti o odstranění jsem přes OTA instaloval aktualizaci´na FW 1.23. bohužel je ten stav ještě horší...píše hlášky i na sd programy - prodleva je neúměrně dlouhá a někdy se kousne na 20 sec než se rozjede a to někdy ani to ne a pomůže jen vypnutí.. Zkoušel jsem nastavit i Dynamic a Static = stejný výsledek, a volit CW a IR = také to samé... co s tím modulem jde ještě dělat?..má někdo zkušenost? Ariva mám ten FW stabilní.. musím juknout který a dopíšu to sem ..Děkuji

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

mascomcz

http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/_navod_menu.htm

Konkrétně odstranění hlášek viz Smartcard messages/Smartkarten Meldungen (hlášení smart karty).

Provozuju tento modul s ICE kartou, výrobce doporučuje nastavit I-Code, ale nezaznamenal jsme rozdíl v chování při nastavení Cryptoworks.

miwa
Registrace: 8/2010

zial nie

to mu nepomoze, aj ked to tam vypne,
"zakodovane" sa objavuje hlavne medzi prepinanim SD/HD//roznymi kodovaniami alebo ked pozeras CS-Link vs SkyLink; dokonca sa stane ze po takom prepnuti sa nie ze zobrazi hlaska ale stanica nenabehne kym nedas v menu resetovat CI modul alebo zapnes/vypnes...
@Pajik, zial co si popisal je bezny stav tohoto modulu s fw 1.23 - nemal si updatetnut na 1.23.
Dobra zprava ale ze sa to downgradnut naspat na 1.20 (hocico) ale samozrejme nie OTA, ale alebo to das niekomu kto to vie,
alebo cez programator (niekto tu tvrdil ze ked mas starsi NB s PCMCIA tak sa to tam da - osobne si myslim ze nie, aj som to skusal a neslo to [chcelo to nejaky ovladac akoby pre modul do Win, ktory sa mi nepodarilo najst])
subory s Fw su stiahnutelne z mascom stranok;
V krajnom pripade to robia aj v Mascome(.de) mozno aj .CZ sa spytaj verim tomu ze Ti pomozu...
K

krikri
Registrace: 3/2010

@miwa CW vs I-C

nehovor mi ked tam das SkyLink ICE kartu a Mascom prepnes do I-Code modu, ti kodovane stanice nenabiehaju pomalsie oproti CW. Samozrejme zalezi od prijimaca atd. Mne sa update/tento modul v TechniSate neosvedcil, teda ide ale hlasky sa objavovali...
K

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra