![]() |
|
STB s HDD nebo rekordér s HDDProsím o radu. Mám televizi se satelitním tunerem Panasonic P42G15E. Jelikož uvažuji o současném sledování a nahrávání programů, tak se chci zeptat co by pro mě byla lepší volba, jestli mít set top box s HDD nebo DVD rekordér s HDD. Chtěl bych, aby to umělo z DVB-S nahrávat a na DVB-T se koukat, případně také opačně. Dále také současné sledování a nahrávání DVB-T, i když taková situace by asi nenastala. Současné sledování a nahravání DVB-S není možné, protože už nemám místo na protažení kabelu husím krkem. Díky všem za rady. |
JK79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: STB s HDD nebo rekordér s HDDdvd rekorder je v dnešnej dobe zastaralá vec. satelitný prijímač sa oplatí viac.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: STB s HDD nebo rekordér s HDDradšej "zastaralé" a funkčné... R^ :)PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: STB s HDD nebo rekordér s HDDměl bych pro Tebe sat přijímač DVB-S s HDD-pokud chceš něco vědět ozvi se R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
STB s HDD nebo rekordér s HDDZajímalo by mě ještě, kdo má stejnou TV jak řeší současné nahrávání a sledování TV. |
JK79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
![]() |