![]() |
|
Refresh cslinkProsím o refresh, zaplatil jsem mých 6 kartou, v přehledu je, ale na kartu mi do Dreamsky neprošly zápisy, šoupl jsem kartu do modulu crw a stále nic. Díky 4295639657651VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
Díkynaběhlo.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
RE: Refresh cslinkna dreamsky cslink zapisy neprochazi, cekej na novy firmware |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
tkanproč chceš refreš když ti to samo naběhlo?nechápu!Vy všichni si myslíte že když něco někde zaplatím že hned hurá!!! a musím to mít?Ono to totiž chvíli trvá-zaplacení -příjem-poslání dat a to nejde stylem "hup na k.r.á.v.u a hned je tele.A u "svobodné televize" to tak nechodí. :lookaround:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
petr33Ale chodí vše jak chceš,jenom tomu musíš dát co to potřebuje,refreš jsem ještě nikdy nepotřeboval/je to na nic/Rozjíždím piratské karty běžně,někdy i přes noc a vždy vše šlape.Jestli máš zaplacené třeba Skylink tak to dej např. na čt1 a jdi spát ráno vše vždy OK.Za předpokladu,že máš Ok přístroj,OK SW do přístroje!!!! Jinak zdravím ahoj hery Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryO tom tady se snažím psát, křáp zůstane křápem-na cs jsem refreš nepotřeboval a u sky jsem jí potřeboval akorát když blbly/nejenom mě/ těch 5HD programů a tu sem si dělal sám a nemusím -sem to psát že sem si jí dělal.Vše mám ok žádné plagiáty či něco koupeného mezi rohlíky v lidlu.A nikdy nepochopím ty co chtějí refreš a nemají zaplaceno či něco chtějí a mají to ok akorát data ten jejich "stroj" není schopen přijmout.A je to stabilně jenom o výkendu jelikož abonenti jsou přes týden strašně pracovně vytíženi a nemají čas na providera čí nejsou chopní si zavolat prodejci či servismanovi -nebo jsou co?Pak se jim podíváš na kartu a zjistíš že žádné!!! refreše není potřeba, škoda že tam není "vidět" jaký kdo má křáp.Pak se mi líbí ti uplakánkové co se nemůží dovolat providerům, mě to spojení trvá do 15min,nehedě že většina má paušál či min "zadara"ale spíše je to o tom že se nechtějí říkat co mají za šrot. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Refresh cslinkPirátské karty? To je co? :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Refresh cslinkVidím,že viš kulové!!! :laughing: :laughing: :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
petr33Po více jak půl hodině v modulu a nic pak najednou naběhlo vše, to je normální? Pokud ano tak příště si rozečtu bedýnku plzeňskýho a budu čekat na zápisy. :)VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
tkanNevím jestli ještě někdo, ale udělal jsem ti refreš asi v 13,30 proto ti to naběhlo. Chce to klid, refreš funguje ať se to někomu líbí či ne!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubíčkuty si další s pomatenců co začíná posílat refreš a není potřeba.Ty zastupuješ a přebíráš funkci vrchního místo toho ze slovenska který na to přišel že je to zbytečné?Myslíš že ta tvoje pomoc pomohla když si někdo něco zaplatí a chce to hned-viz víše?Ty asi nejsi schopen pochopit a nikdy nepochopíš že ty zápisy nechodí okamžitě a chodí průběžně -takže jestli je někdo za 1/2h rapl že nic nemá tak ať se de bodnout a refleš mu nepomůže a jenom b.l.b si myslí že mu pomuže.Ty tomu vůbec nerozumíš -jenom se tady prědvádíč jak si myslíš že jsi inteligentní ale ty si-víš co?Už aby tady byl "bublajs" ten tě narovná.Toto je bez naprosté diskutabilnosti. :O Ty trpíš refrešovní demencí. :laughing: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
pro zajímavostzápisy na víše uvedenou kartu byly zaslány či poslány dalece dříve než abonent žádal o "léčení", pak se naskýtá otázka proč nepřišly tak"rychle" či proč nedorazily na přijímač.To je jiná otázka takže já říkám že tato refreš byla zbytečná pouze oddálení problému- a někdo to není schopen pochopit. :OO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33Tak znova, zaplatil jsem na webu balík Mých 6 v cca. 12:25, na kartu vloženou v přijímači Dreamsky do půl hodiny nepřišly zápisy tak jsem kartu vložil do modulu CW a další půl hodiny nic, ve 13:24 jsem požádal zde o refresh a během deseti minut vše objednané naběhlo. A teď prosím o vysvětlení jak je možné, že zápisy nepřišly během té půlhodiny v origo CW CAM a přišli až po žádosti o refresh cca. v 13:35, snad už to i já žádající o refresh pochopím. Prosím o vysvětlení, díkyVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
RE: Refresh cslinkTkan: to vis, "Cesty Páně jsou nevyzpytatelné..."Slavista: A mne "inteligentovi, ktory tomu nerozumie" by si to nevysvetlil ? A mozes si zavolat na pomoc hoc aj 2 brblajsov :))) Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
tak znovazápisy chodí různě i několik hodin a pokud je někdo horlivý a vyndavá kartu a dává ji jinam tak se nediv že nechodí jak mají.U CS chodí i 2-3h ale!přijdou!! a taky záleží na tom kdo co doma má.Mě přijdou do2h takže?A u SKY mi přijdou do max.54min.Takže sumasumárum-je potřeba čekat a ne hned že to nejde,do pořádného stroje přijdou včas.A stane se že ti to tady vysvětlí jiní odborníci.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Refresh cslinkjde i o to od kdy to take pocitas, ze...lze rici ze borec u providera bouchne opravneni a v eteru a na karte to je treba za 1 minutu.. ale kdyz se ceka na sparovani platby, nejake davky atp. tak to mohou byt i hodiny... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
petr33Božíčku, petříku, co jsi to napsal za bláboly?....zápisy chodí různě i několik hodin - to je co za blbost? ....U CS chodí i 2-3h - to snad né? A po 3 hodinách už nechodí? .....Mě přijdou do2h takže?A u SKY mi přijdou do max.54min - To jsou novinky, a kde jsi vyštrachal ty minuty? ..... do pořádného stroje přijdou včas - A do nepořádného nepřijdou včas? kde se zdrží, u souseda? Perříku, takovej expert a takový nesmysly napíšeš. Vyhledej alespoň ZÁKLADNÍ informace, třeba zde na parabole. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
![]() |