Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Spolupráce Karty -- Výměna --

Dobrej - zdravim. Nějak mi blbne obraz a zvuk.Vyměnil jsem kartu za - výměna. Přístroj mám Homecast. Máte s tim někdo nějaký zkušenosti ?? poraďte. Díky.

chinda66
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Spolupráce Karty -- Výměna --

homecast 200 ?? pokud ano tak si to tady najdi na foru, budes potrebovat modul

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

než si koupím boty

nejprve si zkusím,jestli budou pasovat,buď upravíš ,nebo koupíš jiný přijímač R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nejprve se zeptam prodejce, ktery me prodal prijimac nebo prodava kartu a pak koupim.
Mas stesti, tobe bude stacit modul, klidne bazarovy SCMko za par stovek.

J a
Registrace: 7/2005

Ano ano -- Je to Homecast eM 200 CR.Takže, jestli tomu dobře rozumim, Tak karta ICE tam nefunguje ? A co to je ten modul SCM-ko ? To je normální modul - Irdeto ? nebo co to je ? Díky za rady.

chinda66

SCM je 100let starej modul cryptoworks, predchudce Eurocamu, ktery se prodava do 500Kc po inzeratech a v tom eMtechu by mel jet v pohode.

J a

to: ja

Jak můžeš radit SMC modul, Ty jsi tu kartu viděl?????? Co tak modul Irdeto. Ale už dotaz je špatný. Nejsem prodejce, ale nevím prč se do nich navážíš, těžko někdo věděl co se bude dít, navíc nejsi s těch, který by rád poradil, tak radši nepiš nic. čest bůh

cesarek
Registrace: 1/2006

Jo jo. Díky za informace. Jenom mi prosim ještě potvrď, že ta ICE karta v tom eMtechu fakt nejde. Díky ( teda jde blbě )

chinda66

kluci ale psali, ze prave nejaky ty irdeto moduly v tom nechodej az tak dobre.
navic irdeto neni potreba, tazatel nema ani HD stroj , tak mu to k nicemu moc dobry ta vymena nebude

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

chinda66

No vidíš, tď už umíš napsat jakou máš kartu, ale , že Ti půjde navěky v SMC, to Ti taky nikdo nezaručí. čau

cesarek

Jestli ma kartu Vymena, tak ta je ICE a v SCM modulu v 200CICR slape. Takze klidek.

J a

bublajs

ale on už ty boty vyměnil R^ :laughing: R^

pierrepetr

Karta ICE nejde ve ctecce eM150CR, 200CICR, stejne jako ve starych MAscomech, coz je defacto to same. Ale jede spolehlive v CRW modulech i hodne starych v techto strojich s CI slotem - tedy eM 200CICR

J a

Jo jo. Díky za informace. Jsem rád, že se tu najdou dobrý lidi, který poradí. Avšak jsou tu i ti druzí ....... Díky. Zdar.

chinda66

chinda66

takto jsi se měl zeptat,než jsi měnil,to platí i pro ostatní R^ :laughing: R^

pierrepetr

cesarek

100% se nedá zaručit vůbec nic, tak tu neplaš, Ja poradil pro tento druh přijímače nejlepší nejlevnější řešení. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@cesarek

a neumíš číst? Příspěvek byl ve znění:
Zadání:Vyměnil jsem kartu za - výměna :)))
Jak můžeš radit JA, že nemá radit SMC modul.Mimochodem, SCM modul vychází z sw modulu Philips, pro které SCM vyráběl hw.Irdeto modul má rozhraní CI+.Takže logicky vychází pro plečku starou x-let, že bude spolupracovat s modulem z doby svého vzniku. Pokud ale máš pocit, že můžeš zodpovědně doporučit letošní novinku, tak upřimnou soustrast.
Kdo dělá v oboru, tak je schopný odpoědět. (stejně je chyba asi někde jinde) :)))

RAFI007

chinda66: Můžeš nám sdělil jakej smysl měla ta Výměna, teda kromě toho, že tě to stálo 6 stovek? Navíc Výměna se obvykle dělá tak, že koupíš kartu Výměna, 20 dní sleduješ plnou palbu a pak to teprve přeregistruješ. Takže když se náhodou stane a karta Výměna nechodí, tak prostě přeregistraci neděláš.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Pitomec

to je dobře,že takto radíš,jenže problémy začínají až po registraci,tak teď poraď R^ :laughing: R^

pierrepetr

To je spíš ponaučení do budoucna, resp. ponaučení pro ostatní, kteří o Výměně uvažujou. Dotyčnýmu z dotazu se dá akorát poradit koupit novej přijímač.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra