![]() |
|
Vu+ Uno - problem po update firmwareZdravim kolegovia,pomalicky sa zacinam ucit s linuxom na tomto trenazeri (Vu+ Uno). Vcera som podla navodu robil toto: Download firmware binary from the link below. p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Arial; color: #1800b1} span.s1 {text-decoration: underline ; letter-spacing: 0.0px} http://archive.vuplus.com/download/fpga/vuuno/TS_PRO.dat 2. Save the download data file into USB memory stick. 3. Attach USB memory stick to your box and restart. (or restart GUI) 4. Goto FPGA plugin menu. 5. Select the data file in USB memory stick and start "Upgrade". Nabehla lista ukazujuca percenta, ktora sa uspesne dosatal na 100% a napisalo to Successful... 6. Restart your box. Vsetko prebiehlo v poriadku. Potom som urobil nasledovne: Zasunul som usb kluc s naplnou Black Hole 1.6.5 - priecinok vuplus obsahoval uno a ten 4 dalsie subory. Po zapnuti prijimaca sa zobrazil Update, Ch- a po stlaceni Ch- vsetko prebehlo ok a prijimac zahlasil Finished, Remove USB and Restart. Vypol som prijimac zo zasuvky, zapol a na displaji bol napis Starting... a po chvili Vu+ Uno, nad to nabehol znak HD a nic. Prijimac sa vobec nehlasi (akoby ani nebol zapnuty do telky - scart zapojenie)avsak pri stlacani dialkoveho vidno ledku ze reaguje. Skusal som aj origo firmware, VTi image, avsak s tym istym vysledkom. Vsetko prebehne ok, prijimac zahlasi odnatie flasky a restart avsak nic sa dalej nezobrazuje. S kolegom Brutym (vdaka za tvoju ochotu a ustretovost R^) som to rozoberal a podla jeho rady vyskusam rs232, avsak kabel budem mat doma az v priebehu buduceho tyzdna. Preto by som sa chcel spytat, ci uz niekto nemal podobny problem. Vdaka za kazdu radu, ci poznamku. S pozdravom sato ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
Vu+ Uno - problem po update firmwareA jo jako by se ti mělo na displeji ukázat jiného ?Čeká na příkaz Menu, kde se nastaví vše další, vč. konfigurace tuneru a naladění programů. Ten Scart se mi nezdá, zkus to přes HDMI. Nepíšeš, co je na obrazovce, jako by tam nebylo vůbec nic. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Vu+ Uno - problem po update firmwareTřebas po nahrátí VLI se na obrazovce objeví ta žena s rukavicí a VU čeká na další povely. |
Nervoš
![]() |
|
Vu+ Uno - problem po update firmwareUpdate firmware ako som pisal skonci ok a po restarte by sa tam malo akosi nieco objavit, avsak uplne nic. Na displaji ostane iba VU+ Uno + HD nad nim a absolutna tma. VU+ mam na scarte, kedze to mam na CRTcke Sony KV 32...Viem ze by sa tam malo objavit menu, kde sa to uz zacne nastavovat, avsak na obrazovke nic. Davcal som to aj cez cinche a tiez to iste .... Uz som skusal vsetky mozne image a stale dookola to iste. Update prebehne ok, potom restart a skoncim iba na VU+ Uno + HD nad nim. Ma niekto nejake vysvetlenie, co by s tym teoreticky mohlo byt? ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
Vu+ Uno - problem po update firmwareMozno blba pripomienka, avsak aj tak sa spytam.Je po napaleni noveho firmware aktivny ako scart tak i HDMI vystup? Kvoli telke to skusam iba cez scart :( . ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
Vu+ Uno - problem po update firmwareZkus domáčknout ty scarty, nebo se k někomu na chvíli vetři, kdo má telku s HDMI. |
Nervoš
![]() |
|
Vu+ Uno - problem po update firmwareScart som uz kontroloval, taktiez som to napichoval aj cez cinch a do ineho vstupu telky, takze tam problem nie je. Receiver bezal na tom istom scarte a "zdochol" az po tom upgrade. Takze bud to nezobrazuje cez scart rovno po prepaleni (iba cez HDMIcko), alebo je niekde nejaka chyba...Asi idem na navstevu ku kolegovi s plazmou :dead: co byva nedaleko. Dialkac reaguje a kontrolka preblikava, takze este pacient neumrel! :scared: Aspon ze mi ten prijimac tak surne netreba, inak by som hromzil :laughing: . Avsak ako trenazer si toho so mnou bude musiet este vytrpiet vela. Minule som tam vymazal pocas ostreho chodu tmp subory, tak sa tiez nevedel spamatat a hodnu chvilu mi tu "svietila zelena". :laughing: :laughing: :laughing: ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
máš tufen stik na fat32? |
kalanagg
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
satonic nie je pokazene a vsetko na vu+uno je v poriadku akurat si musis box napojit na tv kde je hdmi a potom si v menu pristroja musis prepnut vystup hdmi na scart.pri prehrati noveho fw ma pravdepodobne box predvoleny vystup na hdmi takze ked ho pripajas cez scart nic nevidis ;) pripoj box cez hdmi a uvidis ze ti obraz nabehne bez problemov ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Vu+ Uno - problem po update firmwareTo, že není obraz přes SCART je divné, protože podle tohoto ( http://www.wlgforever.info/forum/showthread.php/3724-1.-Manual-How-To-Install-New-Image-First-Setup-VU-HD?language=vi) by se výstupy měly automaticky po 10-ti sec. prostřídat (je to napsané hned na první obrazovace). Ještě zkus po startu dát šipku dolů a pak OK. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
To: KamilZKolega nie je momentalne doma....takze smola pre mna.Pozeral som sa na navod....avsak ako skusam co skusam, tak obraz cez scart nemozem dostat. Absolutna tma! To automaticke prepinanie po 10 sekundach bud to nefunguje, alebo nefunguje u mna.... Pockam si az pojdem ku kolegovi. Skusal som sa este dostat na prijimac cez IP adresu kezde aj tam sa mozu nastavovat rozne veci, avsak asi kvoli nedokoncenemu setingu sa nedostanem ani tam. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
![]() |