![]() |
|
NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostiTak podľa NHL.com na facebooku, GCL bude blokované tento rok iba vo Švédsku, Fínsku, Dánsku a Nórsku a ak som to dobre pochopil tak iba na zápasy hrané v Europe... Celá sezona by mala byť k dispozícii v ostatných krajinách Europy aj na GCL.P.S.: od dnes sú stránky nhl.com už aj v slovenčine. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostino mňa by zaujímalo jedna platba je 159usd , a v čom je iná tá platba 19.95usd ?? je tam napísané niečo že na 8 monthly payments , čiže 8 mesiacov.Čo ponúka teda tá za 159usd naviac od tej za 19.95usd?? |
dandy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostia už som to prečítal, sorry, je to mesačná platba, nejako som sa nevedel nikde dočítať o tom, ale je to v FAQ , sorry za spam |
dandy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostivypadá to tak, že se to týká jenom těch severských zemí. protože tyhle zápasy tam budou online na službě "viaplay". u nás nic takovýho nehrozí, protože žádná platforma u nás online služby neposkytuje.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnosti(REFRESH jako online video služby nepočítám)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostiTak to je dobrá zpráva s tím Gamecenterem. Dnes v noci zápas Boston- Philadelphia - vše OK. Ranní zápas Vancouver-Pittsburgh také v pořádku.Přenos na 3000 kbps se nezastavuje, akorát se malinko cuká, ale to bude HW mého počítače. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostimožná. čas od času neškodí nainstalovat nejnovější verzi DIRECTX od Microsoftu a taky poslední ovladače pro příslušný typ grafiky přímo ze stránek ATI nebo NVIDIA.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostiAhoj, co je potřeba, abych mohl také zde http://www.nhl.com/ice/GameCenterLive.htm?id=2011010101 sledovat hokej? Stačí se jen regnout a potom si jen vybrat zápas a nebo ještě musím mít nějaký speciální SW, aby to šlo pustit? Předem moc díky za odpověď |
shock78
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostihlavne zaplatit 159 usd. Potom si mozes vybrat ktorykolvek zapas a mozes sledovat. |
Paterliny
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostiAhoj dnešní zápas Philadelphia : Boston byl parádní :) To malinké cukání pozoruji také i když to mám přes notebook tak i přes PC na Led TV. A PC mám docela nadupané takže hw to asi nebude ale je to ok. Go Go Go Flyers :)VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostiNo musím potvrdiť slová "vortimoda", aj mne to trošku cukalo s tým obrazom, dalo sa to v pohode pozerať ale nedalo mi to a nainštaloval som si najnovší ovládač grafickej karty, mal som tam ovladáč z 9/2009, a teraz mám 7/2011 a po nainštalovaní už ani žiadne cukanie obrazu. A pritom PC som kupoval minulý rok pred Vianocami... R^ |
Paterliny
![]() |
|
nhl.compozrel som sa na stranku nhl.com a nejak som tam nevidel ako zmenit jazyk na slovencinu |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnosti@mjamriska: asi si tú stránku pozorne nepozeral, tam je dosť veľký odkaz na tú slovenskú verziu. Nevadí, choď priamo, na www.nhl.com/sk |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostinevidel som to tam, nevadi, pri mojom veku uz mozem byt aj nevsimavy, nejak nie som az tak zatazeny na NHL ale ked je to v slovencine poziem si to, anglictina mi nevadi ale materinsky jazyk mi je blizsi |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
Dnes mi nešlo spustit Gamecentrum live...Chtěl jsem se dívat na Detroid - Washinghton..chvíli to jelo pak už ne.Nešlo se dlouho ani přihlásit a jak se mi to po hodině povedlo tak mě to nepustí na žáden zápas a po přihlášení mi píše tohleTo watch live hockey online you need to be an NHL GameCenter LIVE? subscriber. Click here to learn more. If you are a subscriber and are having trouble signing in, please contact our support. Nevím co to znamená...anglicky moc neumím .mám zaplacenou celou sezonu...nevíte někdo co to má znamenat? |
Lorbat
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: NHL Gamecenter LIVE - nové skutočnostiNo špatně jsi se přihlásil. meno,heslo a máš kontaktovat podporu pokud si nevzpomeneš :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
![]() |