![]() |
|
SAMSUNG PS51D570Poradi mi nekdo jak naladit skylink na TV Samsung se satelitnim tunerem. Jedna se o tv SAMSUNG PS51D570. Jde tedy konkretne o to ze temer vsechny programy jdou jen ne ty na tech dvou transponderech kde je ten PILOT ON. Ale na tom kde je Eurosport HD tak ovsem funguje Travel Chanel HD ale ostatni ne. Proc to nejde vsechno kdyz je samozrejme mam placene. Vcem je zakopany pes? V navodu k tv nic o nastaveni satelitu takto konkretne neni. Dekuji za radu |
Apofis
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Samšunt nesnáším,ale zkus to naladit po transpordérech,růčo fůčo,jestli to samšundy vůbec umí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 307 |
![]() |
|
???Sice jsem se neptal na to co snasite nebo ne a urcite nebudu hanit vasi znacku ale ano jde to naladit rucne a take to mam nalazeno. Ted jde jen o to jaky Cam modul poridit aby to fungovalo korektne. |
Apofis
![]() |
|
RE: SAMSUNG PS51D570a nyní je tam zasunutý jaký modul? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
ue55d8000Ja som si zase objednal samsung ue55d8000, najviac ma zaujima ci existuje nejaky modul aby fungovalo share cez rusakov. Diky |
Luk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Luktak max přes diablo wifi R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
doplneniv soucasnosti tam je nejaky od mascomu Vsechny programy jdou krom tech dvou transponderu. Po vysunuti a zasunuti modulu tyto programy naskoci ale jen pokud se prepina mezi nima jinak pri prepnuti na jiny program se tyto programy zase nezobrazuji. Koukal jsem se na tento IRDETO SKYLINK CA MODUL SMIT ale pokud to nebude fungovat co potom s tim preci nebudu mit doma sklad modulu |
Apofis
![]() |
|
bigjno telka ma pripojenie cez wifi, diablo modul nie je lacna zalezitost. nemam prehlad, kolko stoji priblizne? |
Luk
![]() |
|
RE: SAMSUNG PS51D570este takto slo by to aj stymto modulom CAM Diablo Light DUOCrypt |
Luk
![]() |
|
domluv si tov prodejně sat.techniky,kup jiný a kdyžtak ti ho vezmou zpět a budeš zkoušet,nebo si zavolej firmu,ta ti to vyzkouší doma a jen platíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 307 |
![]() |
|
modulkup si toto: Modul IRDETO Neotion CI+ .Dneska jsem ho tam zasunul a funguje všechno jak má. POZOR! na tomto televizoru nefunguje dobře modul Cryptoworks TWIN EASY .Nerozkóduje programy v normě DVB-S2 8PSK. |
filis
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG PS51D570https://opensource.samsung.com/a na strankach oscamu se objevila verze skompilovana pro samsung. vic ti k tomu nereknu, pac to neznam nemam, jen sem neco o tom zkoumal a narazil jsem na to . Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
SAMSUNG PS51D570vlastním stejný tv, můžeš mi poradit, jak jsi to vyřešil... |
vokal
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: SAMSUNG PS51D570Musíš ručně, automaticky ani podle sítě je nenaladí. Příjemnou zábavu při přesouvání programů..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
![]() |