Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Homecast eM-200CR

Dobrý den, mám problém s modulem u tohoto sat. přístroje, Mám skylink kartu výměna irdeto (zaregistrovanou ). Karta se detekuje v sat. přístroji jako Cryptoworks a po několika minutách obraz zamrzne a po opětovném přepnutí kanálu zase naskočí ( tak dokola nepravidelně i 20x za hodinu)Koupil jsem si irdeto SKYLINK modul (NEOTION CI Plus CA)a sat. přístroj modul vůbec nenačte .....
Máte nějakou zkušenot nebo rady jak problém vyřešit?
Vím že můj přístroj by potřeboval vyměnit, je starý, ale do včerjška fungoval bez sebemenších problémů.Jsem v UK a chtěl bych to vyřešit co nejdříve díky za rady.....

pacagi
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast eM-200CR

tady je každá rada drahá. je to přijímač úplně na nic.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE-pacagi

Tento přijímač ulož do věčných lovišť,má už své dny sečteny.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Kratkodobe (2hod) jsem v nem zkousel MAscom modul s ICE kartou a chodilo to.
Na nic je rada od vortimonda, tento prijimac vynikal jednoduchou obsluhou a abnormalni spolehlivosti. V zivote jsem ho jeste nemel na dilne vadny prirozenou cestou.
Modul os Skylinku je kapitola sama pro sebe, jiz jsem mel tu cest a je hodne pristroju, kde nechodi nebo chodi blbe.

Doporucim ti jedno - zkus pujcit od nekoho modul MAscom nebo SCM, s tim jsem to zkousel taky a tvarilo se to chodive, ten SCM je navic docela stary a prodava se za par penez.

Jinak pravda je, ze ten prijimac je jiz 4 a vic let stary, coz je bohuzel na dnesni dobu moc. Jsi pomale nucen koupit novy, i kdyz tento ti funguje a mozna ani novy nechces. Odmenou ti bude to, ze za dva roky ti zdechne a budes muset koupit zase novy. Aspon ti nebude lito ho pak vyhodit.

J a
Registrace: 7/2005

no, tady na parabole se o něm psalo poprvé v roce 2003 a to zdaleka není datum jeho vzniku :)))
https://www.parabola.cz/clanky/646/emtech-em-200cr-prijimac-s-ca-cryptoworks/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@Ja/známi ho provozují od r2006 bez problemu v čtečce T@T v CI slotu modul Conax Smit s kartou TNK a vše jede paradně

miku
Registrace: 10/2007

Kluci mají pravdu s crypto modulem chodi ICE karta v této mašince v pohodě zrovna jsem to řešil minulý týden ;)

ZDK1
Registrace: 10/2007

v roce 2006 to už byl doprodej. protože o rok později už se tady na fóru vesele řešil HD model HS-5001 CI.
https://www.parabola.cz/forum/topic-6969/
já jsem si kupoval začátkem roku 2008 inovovanou verzi HS-5101 CI

vortimond

dávnejšie som problém s ICE kartou a týmto príjimačom riešil a dával som sem presný typ modulu, ktorý funguje bez problémov. skús si to vyhľadať.

doky
Registrace: 1/2007

najdeš aj tu:
https://www.parabola.cz/forum/topic-62849/

doky
Registrace: 1/2007

Homecast nezahadzuj, je to jeden z najspoľahlivejší prijímačov. Stačí dať do Cl slotu najlacnejší Irdeto modul a šlape ďalších desať rokov - pravda, ak nechceš HD.

Karner
Registrace: 3/2010

nechceš HD? nevím o tom, že by HD přijímače měly nějaký zásadní nedostatky v porovnání s SD přijímačema.

vortimond

vortíku

nejde o nedostatky HD přijímačů, ale o náročnosti (uživatele) diváka. Sám vlastním Home200CI s modulem od Phila a s ICE kartou funguje v pohodě. Do budoucna taky uvažuju o HDčku, ale zatím........ ;)

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

jo a pak čteš takový kecy, že skylink v dohledné době přehodí celou pay-tv nabídku do DVB-S2 a MPEG-4. no to asi těžko

vortimond

jo a €jro za 6 CZK :laughing: :laughing:

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo

já jsem si všimnul, že (např.) když jsme tady psali o tom dočasném FTA vysílání Sky Sports HD, tak to jaksi spousta čtenářů neměla na čem naladit :laughing:

vortimond

Znám několik lidí co si pořídili TV s HDčkem jenom proto, aby se mohli chlubit před příbuzenstvem a že jim to doporučili prodavači v obchodě s nápovědou: To poznáte ten rozdíl v obraze! HDTV bez příjmu HD programů :8)

Pikollo

Homecast eM-200CR

Děkuji Všem, ani jsem nevěřil svým očím, jak jsem otevřel toto vlákno příspěvků,že se zapojí tolik fanoušku sat, děkuji všem!!!.... jaký příjmač si koupit v HD za rozumnou cenu výkon / cena na Linuxu co mi doporučíte co mne nezklame, jako tento starý přístroj co mám děkuji!!!!!!!!!!

pacagi
Registrace: 12/2007

Výkon/rozumná cena není zrovna to nejlepší hledání. Jak profláklé.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

horko tezko dneska budes hledat takovej drzak jako jen tehle houmik. takovou kvalitu budes hledat tezko. mas nekolik moznosti. budto ipbox s E2, nebo argus s jejich systemem a E2 jako bastl pro nadsence. stejne tak hdbox aspol fortis klony, nebo original dreambox. je toho vic. si to nastuduj podle pozadavku - interni HDD, CI , pocet ctecek atp. to musis zvolit sam

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

ICE + Eurocam

V tomto přístroji mám vyzkoušen modul Eurocam (červený). Karta ICE v něm sice chodí zcela bezchybně, ale při přepnutí z FTA programu (typicky ČT24) na kódovaný program (třeba ČT1) přijímač "vygeneruje" hlášku "vložte chytrou kartu". Důvodem je to, že ve vlastní čtečce není ŽÁDNÁ karta. Myslím, že by stačilo vložit do čtečky jakoukoliv CW kartu (snad i tu prošlou, která ti zbyla po přeregistraci ICE karty VÝMĚNA), ale nemám to vyzkoušeno. Modul ovšem takto pracuje bezvadně. Předpokládám, že ta hláška tam bude s jakýmkoliv modulem (pokud nebude karta ve čtečce).

PeVy

S Mascomem neni, tam se daji hlasky vypnout.

J a
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra