![]() |
|
Modul Conax Smit a UPC kartaAhoj,sehnal jsem tento cam modul a kartu UPC,když to vše šoupnu do slotu u Panáka,tak to nic nerozkóduje,i když modul a kartu to pozná. Prostě jde asi 12 programů a u ostatních to píše zakódováno. Jde zjistit co je na té kartě předplaceno? Díky. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
growerkamaráde,jsi jak malý kluk.!!!Rozpoznáto programy,které jsouprovozovány CANAL NORDIC co jdou v UPC!!! I když je to neotevře!!! Vem modul cryptoworks a budeš na tom o mnoho lépe pokud máš UPC card cryptowoks,nebo Dragonblue card. N3 k tomu se nevyjadřuji/nepotřebuji to/jsou jiné možnosti jak to obejít!!!! :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@heryNevím jak jsem malej,ale je to kabelovka od upc. |
grower
![]() |
|
To growerNastuduj Conax pairing ...BTW. Je sobota, tak omluv "hackera" hery-ho, asi byla akce red wine box .. :))) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
growerto jsi neuvedl,že se jedná o kabelovku!!!!Příště se vyjadřuj lépe!!Jinak už si rozchodil ten Animal planet??????? 4mk::: nech si svoje připomínky!!! Tyto splašky si kup sám,to neprovozuji!!! :8) Jsem na prazdroj!! :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
a je tospárováno? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@herya jejéé dojížďak hery .. copak nám zase perlí ?jak pak Ti jede blue dragon card a digiturk, ovocníčku ? :laughing: Rv |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Modul Conax Smit a UPC kartagrower nevi co chce a pak z toho vznikaj takovy demence.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
Téma: Modul Conax Smit a UPC kartaDíky všem za odpovědi,která mi byly k ničemu. Dobrá,když je modul spárovanej s kartou,tak to přeci musí jít v jakékoluv TV s kabelem od UPC,ne? A co se týká toho Animl Planet na astře,tak ani prd,to dřív rozkóduji nějakou 16ti letou bloncku. Ale i tak dík za snahu a velerady. :laughing: |
grower
![]() |
|
bublajsKujva grover vi přesně co chce,to si trošku po....,bublajs. Demence vznikají někde jinde. Akorát jse nenapsal,že je položen kabel od UPC. Nevím,že tě to tak vytáčí. Haj. |
grower
![]() |
|
RE: Modul Conax Smit a UPC kartaJá bych počkal na oprávnění, jinak nevím jak jiní, ale mě automaticky při zmínce CONAX modulu a UPC napadla kabelovka.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
growerTo vypadá , že ti jede jen jejich programy které UPC převádí do DVB-T. Máš televizi s DVB-C tunerem ? A ladil jsi kabel ? |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
grower:A jsi si jistý, že je určitě ten modul napárován s kartou, kterou do něho vkládáš, a že je placeno za služby? Není to náhodou nějaká bazarovka? Každopádně v televizoru se ti po naladění kabelovky UPC musí objevit přes 100 programů a pak má teprve význam řešit dekódování.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Modul Conax Smit a UPC kartame nic nevytaci, ale ty nereknes co vlastne chces a pak se tady lidi dohadujou na ptakovinama.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
bublajsHej,bublajs:mě automaticky při zmínce CONAX modulu a UPC napadla kabelovka.Napsal michal. |
grower
![]() |
|
keramikAhoj,mám TV s C tunerem,vše jsem prubnul a jde asi 12 kanálů ostatní jsou v kódu. |
grower
![]() |
|
RE: Modul Conax Smit a UPC kartagrower,volej UPC at ti poslou cam modul s kartou,protoze to je sparovany.Jinak ti to nepujde. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 630 |
![]() |
|
HYPERAhoj,asi to tak bude. Prostě ten cam s d.kartou nic nerozkóduje,ale je divné,že cam a karta i když je to spárovaný tak to nejde v TV. Chápu to u jejich přijímačů ,že je to spárovaný karta,modul,přijímač. Ale tohle nechápu. Rv |
grower
![]() |
|
growertaky bych si typnul že nemáš spárovaný modul s kartou! ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
satmamA jak na to? Dík. |
grower
![]() |
|
growerjá nemám doma kabel takže mne to moc nezajímá ale mám v podvědomí že to dělá jediná firma v čechách a mam pocit že jse jmenuje licra(nebo tak nějak) co za to chtějí netuším ale oficiálně to UPC nepodporuje. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
growerje to fy lica, podívej se na dvb-c-shop.cz. Nevím jak to funguje u Panáka, já to mám od nich do Sony, stálo to asi 1600 a jde to v pododě./Musíš být u UPC zákazník/ |
mirek236
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
![]() |