Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Koscom nefunkcni karta Vymena od Skylink

Zdravim a prosim o pomoc. Koupila jsem si kartu VYMENA od Skylinku a nefunguje v mem pristroji Koscom SDF 3550 VFD. Puvodni karta fungovala v pohode. Bohuzel jsem uz novou kartu zaregistrovala a tim padem se deaktivovala stara. Na Skylinku mi tvrdi, ze znovu aktivovat ta stara nejde :( Diky moc

evaj
Registrace: 8/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Koscom nefunkcni karta Vymena od Skylink

Obraťte se na svého prodejce, nabídne Vám řešení.

RAFI007
Registrace: 1/2006

Prodejce je asi 300km daleko :((

evaj

Psal jsem vam, ze vam muzu pomoct. Ale rady zadarmo nedavam, z toho jsem vyrostl. Kdyz kartu s prijimacem poslete, obratem to mate rozchozene a funkcni.

J a
Registrace: 7/2005

http://www.super-sat.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Kosc@m/SDF_SDC 3510-3550

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

@J a

Ja mela za to, ze tady se prave radi zdarma :lookaround: To bych rada videla nekoho, kdo vam posle kartu s prijimacem jen tak.

evaj

@ martin5

Diky za link, chapu, ze si mam neco stahnout, ale potrebovala bych vice napovedet ;) Treba, ktery filename a jak to natahnout do pristroje. Dik

evaj

evaj

Hele, komunismus už skončil. Zdarma se můžeš akorát tak, víš co??

polulin

@evaj

Jo, a verte tomu ze posilaji. A ja je zase posilam opravene do 2 dnu max. A rady zdarma nedavam, me je take nikdo zdarma nedava.
Takze rada ode me zni - mela jste se poradit ze svym prodejcem a ne kupovat kart ne netu nebo kdovikde
druha rada zni - zaneste to do servisu, kde budou vedet co a jak
a ze jste to vy tak treti rada - ten FW sam o sobe nestaci.

PS nemam zrovna malo prace abych se vam nejak vnucoval, mam jen rad tuhle znacku prijimacu. Nic vic, nic mene.

J a

@J a

Muj prodejce pred 5ti lety netusil, ze bude existovat nejaka karta Vymena......takze jsem se s nim mohla tezko radit. A kartu jsem koupila primo od Skylinku.
Bohuzel tak naivni nejsem, abych jen tak poslala pristroj a kartu. Kazdopadne diky za vsechny tri rady.

evaj

Kdyz by jste se zeptala vaseho prodejce a neobchazela ho, urcite by vam poradil jak poresit vymenu.
A jak jsem psal, vas prijimac je me skutecne ukradenej. Pomoc jsem vam nabidl. :))) :)))

J a

něco málo prostuduj třeba tady

http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=31&t=2430

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Pokud jste ještě nedělala upgrade firmware, bylo by jednodušší sehnat někoho ve Vašem okolí, kdo má sat. receiver s licencovaným CAM modulem Cryptoworks. Do tohoto modulu vložit Vaši ICE Skylink kartu, zapnout přijímač a zavolat na tech. podporu Skylinku (např. tel. 595694321). Tam nahlásíte č. karty a jméno a požádáte technika o zaslání formátovacích a aktivačních zápisů. Aktivovaná karta by měla fungovat min do příštích zápisů. Pokud po 14 dnech (měsíc) zápisy ve Vašem Koscomu neprojdou, necháte si přepsat stávající firmware novým sw. Verze sw viz odkazy.
Pokud chcete mít vše OK, navštivte servis sat tech. nebo montážníka ve Vašem okolí.

cikan
Registrace: 8/2010

cikan

Co jsou to formátovací a aktivační zápisy? Já myslel, že na kartu chodí jen zápisy s příslušnými oprávněními pro jednotlivé programy (balíky programů).

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

rada od cikana je blbost

maly mike
Registrace: 5/2006

můj postup je z doby, kdy začínaly karty ICE. A vznikl po konzultaci s technikem Skylinku - nové ICE karty nebyly z výroby naformátované (na rozdíl od předcházejících verzí) a proto s nimi některé typy přijímačů nefungovaly (problém odstranil až nový sw pro přísl. receiver - např. u Fergusona FK-6900 v.124). Navíc v té době nebylo na NETu ve správě služeb karty, ani tlačítko "reautorizace", pro zaslání EMM. Víc by vám řekli na podpoře Skylinku. Možná dnes je to už jinak. Navíc, nikdo nevíme všechno - ale snad mohu napsat o tom, co se mi mnohokrát osvědčilo. Pokud se mýlím, rád se nechám poučit...

cikan
Registrace: 8/2010

Ale já se také ptal jen proto, abych se poučil, já to nemyslel jako "provokaci".

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@cikan and martin5

diky panove, vyzkousim.

evaj

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra