Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Terestriál SK

Dobrý den,namontovali nám anténáři do STA slovenský mux 2 z Kamzíku na 56 kanále.No nemůžu ho naladit ani automaticky ani ručně, zkoušel jsem i frekvenci 754 snížit a zvýšit,už jsem bezradný jak to naladit signál i kvalita je na 80 procentech prosím poraďte zda-li je to možné a jak.Mám Showbox 700PVR.

Dikson
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Terestriál SK

Tak se sand obraťte na ty anténáře, když to montovali??!! Jak my máme tušit, jestli vůbec na zásuvce máte signál a v jaké kvalitě??

davidkriz
Registrace: 8/2009

Signál na zásuvce je ve velmi dobré kvalitě měřili to přímo na zásuvce,tam problém není ale na satelitu na dvb-t je kvalia 90 a signál 97,přesto při ručním naskenování kanálu 56 kanál nenalezen ani anténáři si nevědí rady jestli to je software nebo něco jiného,kdyby to věděli antén áři nebudu zde rozvádět téma.

Dikson

Dikson

Zkus připojit jiný přístroj nebo jenom pozemní STB.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

No a když to měřili, podívali se i na impulsní odezvu na K56?
Na K56 totiž kromě Kamzíku vysílá i Javorina a při do(nevhodné slovo)né anténní montáži, nevhodných geografických podmínkách či obojím nemusí SFN fungovat.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Minule boli v TV a volali sa tusim Pat a Mat

:)))

Peep
Registrace: 10/2010

Zkus všechno nejdříve vymazat,

v rozsahu DVB-T. Může se stát, že přijímač má v sobě vadné nebo nežádoucí softwerové postupy. Podobný problém jsem měl na starším combo přijímači po změně frekvencí v Ostravě. Až jsem všechny stanice vymazal, pak jsem znova naladil. Přesto, že mi ukazoval signáli kvalitu na novém kanále K 39, v paměti zůstal K 37, kde se již nevysílalo.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Vše jsem smazal udělal tovární nastavení,dal originální poslední software od Sapra a stále nic.Pomohlo by mě kdyby měl někdo chanel list s 56 kanálem terestrial

Dikson

A vyzkoušel jsi už jestli na té zásuvce hraje nějaký jiný přístroj? Ať Ti to ti anténáři předvedou (funkčním obrazem), dokud to neuvidíš, nelaboruj zbytečně s S700 (je malá pravděpodobnost že chyba bude v S700, ten má výborný DVB-T tuner... ale při preechu a pod. - viz AlesHavel... by se mohl právě takto chovat...).
Hoď sem mail, můžu Ti poslat kompl. zálohu S700 (vč. K56) na vyzkoušení...

lance
Registrace: 10/2008

no signál je jedna věc ,ale DATA jsou také důležitá :))

pit178
Registrace: 11/2007

Problém byl, že sem musel zadat ručně video-PID a audio-PID na kazdou stanici zvlášť. Jinak děkuju za ochotu...

Dikson

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra