![]() |
|
Terestriál SKDobrý den,namontovali nám anténáři do STA slovenský mux 2 z Kamzíku na 56 kanále.No nemůžu ho naladit ani automaticky ani ručně, zkoušel jsem i frekvenci 754 snížit a zvýšit,už jsem bezradný jak to naladit signál i kvalita je na 80 procentech prosím poraďte zda-li je to možné a jak.Mám Showbox 700PVR. |
Dikson
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Terestriál SKTak se sand obraťte na ty anténáře, když to montovali??!! Jak my máme tušit, jestli vůbec na zásuvce máte signál a v jaké kvalitě?? |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Terestriál SKSignál na zásuvce je ve velmi dobré kvalitě měřili to přímo na zásuvce,tam problém není ale na satelitu na dvb-t je kvalia 90 a signál 97,přesto při ručním naskenování kanálu 56 kanál nenalezen ani anténáři si nevědí rady jestli to je software nebo něco jiného,kdyby to věděli antén áři nebudu zde rozvádět téma. |
Dikson
![]() |
|
DiksonZkus připojit jiný přístroj nebo jenom pozemní STB.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Terestriál SKNo a když to měřili, podívali se i na impulsní odezvu na K56?Na K56 totiž kromě Kamzíku vysílá i Javorina a při do(nevhodné slovo)né anténní montáži, nevhodných geografických podmínkách či obojím nemusí SFN fungovat. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 957 |
![]() |
|
RE: Terestriál SKMinule boli v TV a volali sa tusim Pat a Mat:))) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
Zkus všechno nejdříve vymazat,v rozsahu DVB-T. Může se stát, že přijímač má v sobě vadné nebo nežádoucí softwerové postupy. Podobný problém jsem měl na starším combo přijímači po změně frekvencí v Ostravě. Až jsem všechny stanice vymazal, pak jsem znova naladil. Přesto, že mi ukazoval signáli kvalitu na novém kanále K 39, v paměti zůstal K 37, kde se již nevysílalo.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 398 |
![]() |
|
RE: Terestriál SKVše jsem smazal udělal tovární nastavení,dal originální poslední software od Sapra a stále nic.Pomohlo by mě kdyby měl někdo chanel list s 56 kanálem terestrial |
Dikson
![]() |
|
RE: Terestriál SKA vyzkoušel jsi už jestli na té zásuvce hraje nějaký jiný přístroj? Ať Ti to ti anténáři předvedou (funkčním obrazem), dokud to neuvidíš, nelaboruj zbytečně s S700 (je malá pravděpodobnost že chyba bude v S700, ten má výborný DVB-T tuner... ale při preechu a pod. - viz AlesHavel... by se mohl právě takto chovat...).Hoď sem mail, můžu Ti poslat kompl. zálohu S700 (vč. K56) na vyzkoušení... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 382 |
![]() |
|
RE: Terestriál SKno signál je jedna věc ,ale DATA jsou také důležitá :)) |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Terestriál SKProblém byl, že sem musel zadat ručně video-PID a audio-PID na kazdou stanici zvlášť. Jinak děkuju za ochotu... |
Dikson
![]() |
|
![]() |