Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výpadky HD na Skylinku - pokračování II

Vzhledem k tomu, že se diskuze k výpadkům kódování HD na Skylinku celkem rozrostla a také protože, že zdaleka ne všichni uživatelé to mohli přes víkend zastihnout na první stránce diskuzí, si dovoluji poračovat v tomto vlákně:
https://www.parabola.cz/forum/topic-62624/4/

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133
Odpověď v diskusním vlákně

koudelka

Asi už jsem to někde (a asi už několikrát)zmiňoval. Musím potvrdit to co píše petr33. Výpadky kódování se začaly objevovat někdy začátkem dubna. Já jsem začátkem listopadu 2010 koupil HD přijímač a k tomu ICE kartu. Po dobu 2 měsíců promo šlo vše v pohodě. K 12.1.2011 (to skončilo promo + ještě nějaká vánoční akcička v tom byla) jsem zaplatil MultiHD a vše pokračovalo v pohodě dále. Až do toho začátku dubna, kdy se na různých diskuzích začalo přetřásat téma SurfLock. V tu dobu to začalo zlobit.

joscer

RE: Výpadky HD na Skylinku - pokračování II

ludia piste vzdy aky typ prijimaca mate, vzdy na koniec, mozno ste sa o tom zmienili niekde v diskusii ale kto to ma hladat a pamatat si

funtomas
Registrace: 12/2009

Poslednych par dni u mna vsetko OK.
Multi HD a karta NEXT.
Vantage HD 8000S, fw. 2.55, Opensat 9900, Karta v UNI.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Během minulého týdne 2x výpadek (Technisat HD-8SX, dekoder Technisat CW, Vantage 1100, karta Výměna a Next).

mispi
Registrace: 1/2009

karta výmena včera som mal akurát výpadok a po refreši nabehol uff po druhý krát až
showbox vitaminka hd plus

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

funtomas

Tahle problematika je z 99.99% nezávislá na typu přijímače.

joscer

mispi

já som mal za týžden 3x výpadok ;)

🇸🇰

Jupi

tahle problematika skončí tím, že placená nabídka skylinku bude fungovat pouze na dodávaných oficiálních přijímačích. myslím, že už se na tom pracuje na 100% :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

na facboku mi odpísaly že dneska by to malo byt opravene tak uvidíme ;) R^

🇸🇰

Jupi

Jupi

Tak by to sem mohl někdo z kompetentní dát či na stránkách SKY alespoň něco napsat.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

vortimond

Tak mi vysvětli jak tady nepíši jenom já proč??? mi to šlo do půli dubna ok a pak je to děs.Začátkem dubna jsem vyměnil kartu do půli dubna ok a pak se to s.e.r.e.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Ja mam 2x G.M.9080 a ziaden problem nemam, mam ICE kupenu v 13.11.2010 a idu HD programy bez problemov a mam aj druhu kartu vymena ICE 1.5.2011 a programy Travel channel HD, History HD, Hbo HD, Eurosport HD, Filmbox HD ziaden problem nemam Skylink R^ Joscer uz som ti pisal kup si lepsi prijmac doporucany Skylinkom, alebo si daj lepsi soft do prijmaca, apropo jupi dneska som nepil nic :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

zdenoq

tak si ok :laughing:

🇸🇰

Jupi

petr33

můj názor na to znáš. přečti si tuhle mojí reakci abys věděl do čeho jdeš
https://www.parabola.cz/forum/reply-462206/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

zdenoq

Ještě jsi mi zapomněl vysvětlit, jak může dojít k tomu, že (podle tebe) špatný přijímač nepřijme ze 14 oprávnění jedno (0BBA), které reprezentuje ty programy, kde vypadlo kódování a místo toho si sám vymyslí oprávnění jiné (07D5), které reprezentuje HBO a HBO Comedy?
Píšeš příspěvky do diskuzí jen na základě nadpisu?

joscer

joscer

Aky mas prijmac? aky mas nahraty soft?

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq

zdenoq

Odpověz mi na to, na co jsem se ptal.
Jinak přijímče mám TechniSat HD8-SX a TechniStar S1, moduly mám 2x SMIT, 1x Mascom IRD/CW a měl jsem ještě Neotion CI+. Kódování vypadávalo při každé vyzkoušené komibnaci těchto komponentů.

joscer

Technisat je tom nevinne, pokud by joscer kartu dal do cehokoliv, tak by problemy mel stale, je to pouze o serial number karty.

koudelka
Registrace: 4/2009

Vyjádření p.Glisníka

Dobrý den, pane (moje jméno),

děkuji za Vaši zprávu a za detailní analýzu Vašeho problému. Jedná se o kuriózní závadu, kterou nám již před časem hlásilo několik zákazníků.
Koncem května jsme u nás v Ostravě měli týden experta z Irdeta, bohužel se nám nepodařilo takovéto chování karty/přijímače/modulu nasimulovat.
Na reklamovaných kartách, které nám poslali zákazníci, se u nás v laboratoři problém neprojevil.
Minulý týden se nám konečně podařilo zapůjčit od jednoho zákazníka jeho přijímač s modulem i kartou a zaslali jsme je na Irdeto k analýze.
První doporučení z Irdeta jsme dostali v pátek, avšak nechtěli jsme do systému před víkendem zasahovat.
Dnes - v pondělí - provedeme některé doporučené zásahy a uvidíme, zda to pomůže.
Stojí za zmínku, že Váš problém sice není ojedinělý, ovšem závady způsobené nekompatibilitou přijímacího zařízení zákazníka jsou četnější.
O to hůře se ovšem hledá příčina.
Ujišťuji Vás, že na hledání příčiny a na odstranění závady společně s Irdetem pracujeme.

Děkuji za pochopení a přeji úspěšný týden

Jaromír Glisník
Managing Director / Výkonný ředitel

joscer

joscer

Alespoň že se konečně začal s tím někdo zabývat,a doufám že už pochopily že to není přijímačem.Klidně jim vše půjčím aby si to mohli otestovat ale nemíním koukat měsíc z okna.Ať dají náhradní přijímač s kartou a můžou testovat. Dobrá/možná/ správa po ránu-uvidíme R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Dneska do toho začnou rýpat a bude to ještě horší. U mě doteď v pohodě, bez výpadků. Registrovaná ICE v uni Opticum 9600HD soft 3.35.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

A co tím jako chceš naznačit? Že kvůli řešení svého problému vystavuji do nebezpečí další uživatele? Měl jsem to snad nechat být?

joscer

nekompatibilitou přijímacího zařízení :)))

zdenoq

zdenoq

Nějak nechápu, o co ti vlastně jde.

joscer

Tak panove muzete zacit sledovat vase oblibene HD kanaly! Rad bych vedel zda od teto chvile bude mit nekdo nejaky vypadek. Pokud nekdo nema ted zapis na karte at si provede refresh, ale pak jiz by to melo drzet. Prosim piste jak se to vam bude ted chovat.

koudelka
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra