![]() |
|
Registrácia karty Výmena ICE.Pri registrácií v správe služieb po zadaní čísla karty, mi vypísuje číslo karty neplatné.Do 29.5 som mal 20 dni promo a dnes som ju chcel zaregistrovať. Napísal som aj maila, ale budem musieť asi počkať do zajtra, lebo odpoveď nedošla. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.Fakt tam zadáváte správné číslo? Na 99% tam to číslo zadáváte nějak chybně. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
miki16ano ale nemas ju registrovat ale si ju vymenit po prihlaseni na svoj ucet skylink vymenis si ju za staru cryptoworks kartu. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.Po přihlášení ke svému účtu musíš kartu zaregistrovat v kolonce registrace výměnaDreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 648 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.Díky za odpovedí.Číslo karty zadávam správne, aj ju registrujem, ako výmenu za pôvodnú CW. Ja to tiež neviem pochopiť, prečo mi to vypísuje. Objednál som ju dokonca od SkyLinku z ich stránky. |
miki16
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.Číslo karty je:00002696018163 |
miki16
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.Číslo ICE karty by mělo začínat 42. |
Oskarek1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 562 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.Celý problém je v tom že tam máš dať číslo ktoré je na obale, alebo priamo na karte natlačené 4 201 xxx xxx x, a nie tajné číslo karty ktoré ti ukazuje v MENU prijímača, informácia o karte !!! |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.To je sila,to tu ešte nebolo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
skynettDíky za radu.To by mňa ani vo sne nenapadlo, že v menu-Podmínený prístup, môže ukazovať, iné číslo karty. Bolo to tak, že karta mala iné číslo a po jeho zadaní okamžité naskočíla aktivacia aj kredit 24 euro. Ešte raz vďaka všetkým, osobitné Tebe "skynett". |
miki16
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.nemáš začo,je to zaujímavé že si to tak skomplikovali, a na karty natlačili iné čísla ako to v skutočnosti ukazuje MENU prijímača, všetky doteraz používané karty sa identifikovali tým istým číslom, ako na obale, tak aj v MENU - asi je to nejak zakódované |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.co so starou kartou CW po preregistrovani na ICE ostane tam aspon zaklad? |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
funtomasPředpokládám, že otázku pokládáš jen jako dobrý vtip.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.niekto tu na fore spominal ze mu tam ostala nejaka cast neplatenej ponuky tak len tak ci niekto neskusal ju tam znovu pichnut |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.@skynett: to cislo, ktore sa zobrazi v menu nie je cislo karty, ale cislo, ktorym sa karta "predstavi" CW modulu. Ak by karta bola vlozena do IRD modulu, mala by cislo 4201..., teda to, co ma napisane na sebe a na obale@funtomas: mne po preregistrovani zostal na starej CW karte, ktora bola registrovana pre SK region, iba neplateny SK zaklad, bez CZ neplatenych programov. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty Výmena ICE.No mě by teda ani ve snu nenapadlo tam rvát jakékoliv jiné číslo než to, co je natištěno na kartě....Jinak mě se po registraci ICE karty aktivovalo do konce měsíce MULTI HD+HBO HD+Cinemax+CS TV (to jediné si platím). A zajímavé je, že to samé se mi aktivovalo i na původní kartě 0D03 (pochopitelně nejdou nové programy), ale není to vidět ve výpisu aktivních služeb. Tak mi hold nezbylo nic jiného, než na ní zapnout blocker. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 105 |
![]() |
|
kubisekJa tých kariet v prijímači mám momentálne štyri a doteraz sa mi ešte nestalo, aby bolo číslo iné a doteraz som mal rôzných kariet, okolo desať.Ak idé o starú kartu, tak po nejakom krátkom čase sa zápisy vymažu a ostáne čísta karta. Neviem, ako by to bolo pri použití blokera, ale po vypršaní opravnenia karta nepôjdé. |
miki16
![]() |
|
![]() |