Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LED PHILIPS a NET TV

Prosím o info, zda lze na LED TV Philips loňské i nové řady 6 (a vyšší) používat internetový prohlížeč jen připojením LAN kabelem z brány přímo do televizoru - tj. bez nutnosti použít jako mezičlánek PC či router. Je nějak omezena délka LAN kabelu (v návodech píšou 3 m a to se mi zdá dost málo). Díky.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LED PHILIPS a NET TV

Comu hovoris brana?PC nepotrebujes.LAN kabel ktory je "zivy" internet staci,musi komunikovat cez IP.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Bránou myslím ten "rozcestník", ze kterého vedou LAN kabely do PC (a do set top boxu IPTV). Mám to chápat tak, že kdybych nyní přepojil LAN kabel z PC do zmíněné TV Philips (virtuálně - nemám ji doma), tak tam bude internet fungovat jako na PC - tj. bude možno zadávat www adresy?

ESPOSITO

Ještě dodatek. V návodech na www.philips.cz je to popsáno tak, že to bez routeru nebo PC nejde. Ale to mi připadá děsně nešikovné. Skoro mě to nutí uvažovat o D5500 u Samsungu, tam to jde přímo. Ale radši bych ten Philips...

ESPOSITO

o-oo

Keď sa musíš toto pýtať, tak si radšej zavolaj odborníka ... inak normálne pripoj telkáč do toho "rozcestníku" - to je ten router :-) - ostatné by sa ti malo nastaviť automaticky. To PC to nie je na NetTV, ale na inú funkciu (DLNA) a takisto sa pripája na rozcestník.

mmc
Registrace: 1/2006

Philips ponuka aj na dokupenie wifi adapter,ale po kabli to ide v pohode.Proste nejake zariadenie prideli telke ip adresu a ostatne ide automaticky,ale taku pohodu ako cez pc necakaj.Proste na "googlenie" je pociatc nie tv.Ak ta tvoja bednicka tak funguje pre pocitac mala by aj pre telku v najhorsom dokupis lacny wifi router ten sa zide aj neskorsie.Pokial mas navod tam to predsa musi byt uvedene....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Rozdíl je v tom, že Samsung popisuje více možností připojení TV s internetovou sítí, kdežto Philips tuto variantu vůbec nepopisuje. Myslel jsem, že propojení Gate (zařízení od kabelového providera, nikoli router) s TV přímo (jen kabelem) myslí Philips jako samozřejmost. I tak díky.

ESPOSITO

Uz necitaj pokecy lebo ta len popletu.Odkial pojde zivy kabel je jedno,musi cez neho pridelit ip nejake zariadneie telke a to je vsetko.Cize ak vytiahnes kabel co mas v pc a zastrcis to philipsa tak to pojde.....

liquere

Není lepší v tomto směru novinka 2011 Panasonic TX 42E30? V souč.době však není na trhu.

Displej
Registrace: 2/2008

Tv PHHILIPS LED +NET TV

Tv Phil.s net tv mám nejvyšší řada 9 s full podsvícením, kterou můžeš připojit jak přímo tak i přes router tv má i wifi jinak ti mohu říct že záhy zjistíš že to je na 2 věci, dívat se na zmršené videa typu you tube.kde nevyužiješ plnou kvalitu obrazu, vůbec to nepoužívám.

MONY
Registrace: 9/2007

Par prikladov NetTV a DLNA - http://ipbox.wz.cz/8605/

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat

Kromě připojení, jak se tu o tom píše, je komfort přístupu na Net v televizi dán integrovaným prohlížečem. Já mam SONY, na Netu jsem s ní už přes rok, ale klasickej prohlížeč tam nemám, jenom vybraný služby. Těch je asi 20-30. Ten prohlížeč jenom tiše závidím. Některý telky maj i komplet Skype i s konektorem na kameru. Jinak ten wifi modul stojí u SONY bratru 5000,-. Já to mam propojený metrovým kabelem do routeru a jede to OK.
Před koupí wifi modulu doporučuju dát pozor na rychlost, n-kový routery se dělaj ještě light, s poloviční rychlostí. Nemam to odzkoušené, ale pro HD by to nemuselo bejt OK.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra