![]() |
|
LED PHILIPS a NET TVProsím o info, zda lze na LED TV Philips loňské i nové řady 6 (a vyšší) používat internetový prohlížeč jen připojením LAN kabelem z brány přímo do televizoru - tj. bez nutnosti použít jako mezičlánek PC či router. Je nějak omezena délka LAN kabelu (v návodech píšou 3 m a to se mi zdá dost málo). Díky. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVComu hovoris brana?PC nepotrebujes.LAN kabel ktory je "zivy" internet staci,musi komunikovat cez IP.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVBránou myslím ten "rozcestník", ze kterého vedou LAN kabely do PC (a do set top boxu IPTV). Mám to chápat tak, že kdybych nyní přepojil LAN kabel z PC do zmíněné TV Philips (virtuálně - nemám ji doma), tak tam bude internet fungovat jako na PC - tj. bude možno zadávat www adresy? |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVJeště dodatek. V návodech na www.philips.cz je to popsáno tak, že to bez routeru nebo PC nejde. Ale to mi připadá děsně nešikovné. Skoro mě to nutí uvažovat o D5500 u Samsungu, tam to jde přímo. Ale radši bych ten Philips... |
ESPOSITO
![]() |
|
o-ooKeď sa musíš toto pýtať, tak si radšej zavolaj odborníka ... inak normálne pripoj telkáč do toho "rozcestníku" - to je ten router :-) - ostatné by sa ti malo nastaviť automaticky. To PC to nie je na NetTV, ale na inú funkciu (DLNA) a takisto sa pripája na rozcestník. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVPhilips ponuka aj na dokupenie wifi adapter,ale po kabli to ide v pohode.Proste nejake zariadenie prideli telke ip adresu a ostatne ide automaticky,ale taku pohodu ako cez pc necakaj.Proste na "googlenie" je pociatc nie tv.Ak ta tvoja bednicka tak funguje pre pocitac mala by aj pre telku v najhorsom dokupis lacny wifi router ten sa zide aj neskorsie.Pokial mas navod tam to predsa musi byt uvedene....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVRozdíl je v tom, že Samsung popisuje více možností připojení TV s internetovou sítí, kdežto Philips tuto variantu vůbec nepopisuje. Myslel jsem, že propojení Gate (zařízení od kabelového providera, nikoli router) s TV přímo (jen kabelem) myslí Philips jako samozřejmost. I tak díky. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVUz necitaj pokecy lebo ta len popletu.Odkial pojde zivy kabel je jedno,musi cez neho pridelit ip nejake zariadneie telke a to je vsetko.Cize ak vytiahnes kabel co mas v pc a zastrcis to philipsa tak to pojde.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVNení lepší v tomto směru novinka 2011 Panasonic TX 42E30? V souč.době však není na trhu. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
Tv PHHILIPS LED +NET TVTv Phil.s net tv mám nejvyšší řada 9 s full podsvícením, kterou můžeš připojit jak přímo tak i přes router tv má i wifi jinak ti mohu říct že záhy zjistíš že to je na 2 věci, dívat se na zmršené videa typu you tube.kde nevyužiješ plnou kvalitu obrazu, vůbec to nepoužívám. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVPar prikladov NetTV a DLNA - http://ipbox.wz.cz/8605/TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
RE: LED PHILIPS a NET TVKromě připojení, jak se tu o tom píše, je komfort přístupu na Net v televizi dán integrovaným prohlížečem. Já mam SONY, na Netu jsem s ní už přes rok, ale klasickej prohlížeč tam nemám, jenom vybraný služby. Těch je asi 20-30. Ten prohlížeč jenom tiše závidím. Některý telky maj i komplet Skype i s konektorem na kameru. Jinak ten wifi modul stojí u SONY bratru 5000,-. Já to mam propojený metrovým kabelem do routeru a jede to OK.Před koupí wifi modulu doporučuju dát pozor na rychlost, n-kový routery se dělaj ještě light, s poloviční rychlostí. Nemam to odzkoušené, ale pro HD by to nemuselo bejt OK. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
![]() |