Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

mimo mísu: Iphone

co nato říkáte? http://aukro.cz/iphone-4g-nejlevnejsi-v-cr-i1636312912.html

bob1954
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mimo mísu: Iphone

Telefon není nějaká nepovedená napodobenina. Jedná se o přesnou kopii Apple. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

mimo mísu: Iphone (# 12)

nekupovat,laciná napodobenina z číny....

tukan013
Registrace: 3/2011

mimo mísu: Iphone

ale podle toho videa to vypadá dobře se srovnáním originálu a kopie. díval se někdo nato video? no nevím,zaty peníze je to lákavý,ale nechám si to projít hlavou

bob1954

nevahaj a kupuj
ale nehladaj potom riesenia na forach

losparabo
Registrace: 2/2007

nekupuj mam s těmito napodobeninama skusenosti a kvalitou jsou ještě níž než kdejaká laciná nokia,to si radsi kup nejakej bazarovej iphone 3g

tukan013

tukan013

ok,díky za upozornění

bob1954

No uplně totožné to asi nebude, snad jen vzhled. Koupil jsem synovi něco podobného zoho 7000d nebo nějak tak, 3,6 dotyk.display, wifi, digital tv a jiné pí.....y. Protože jsem měl do narozenin syna měsíc čas, tak jsem ho pořádně testnul, a musím říct že za 2 litry je to OK. wifi šlape, java taky, digitální tv venku super, v místnosti jen blíže k oknu. Kdyby to nebyla tak velká placka tak bych si ho pořídil taky. Ale rozhodně to nesrovnávej s origo Iphonem.

Cronos
Registrace: 2/2007

NEKUPOVAT!!!

freee
Registrace: 2/2010

znáš co se říká? KDO KUPUJE LEVNĚ, KUPUJE DVAKRÁT!!

vasek33
Registrace: 6/2005

To je asi podobny jako s kopiema (klonama) Dreamboxu,mam doma drahej original(DM8000) a kopii bych si asi nekoupil,ale kdyby mi ji nekdo pujcil na vikend na testy,tak bych treba zmenil nazor.Me treba origo ajfon celkem laka,ale ta cena je fakt vysoka.Na tom videu to vypada zajimave.

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

Re :

V amerike apple cez i-phony,i-pody,i-pady "kontroloval" ludi.Maly schvalne vo fw niejaky "virus".Prislubili zmenu,ale ja tomu neverim.Len to lepsie skryju pred "hackermi".Su to (nevhodné slovo)i.Kaslat na cely i-phone.Su aj lepsie moznosti.

Kasr
Registrace: 8/2008

Re: Kasr

Ty si taky virus :) používám iPhony nekolik let a vubec mi nevadi ze mi sleduji polohu GPS já v tom vidím výhody,navíc v posledním fw to bylo odstraneno....

tukan013

tukan

Cez bts nas sleduju,ale o tom vieme vsetci.Ale nieco skryt do fw,co nie je fer,tak to nie!

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

Problém nebyl v tom , že by Apple někoho sledoval ale v tom , že uchovával data o poloze déle než bylo třeba. Nový fw toto opravil. Doba se zkrátila a v nastavení lze tyto informace vypnout. Používám iPhone 3,5 roku a věř , že mě nikdo ani neokradl ani nepřepadl na základě těchto informaci :) takže i kdyby jsi ho koupil můžeš být v klidu :)
Ad: opravdu věříš tomu že jiné platformy tyto informace neposkytují ?

vicini
Registrace: 10/2009

Sledovanie polohy sa dá vypnúť, ja mám Iphone 4 3 týždne a som z neho nadšený, pred tým som mal HTC HD 2, ale toto je iná liga, kto nevyskúšal, neuverí... :)

scareface
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra