![]() |
|
karta vymena skylinkAhoj,prosím o radu, vyměnil jsem kartu za Irdeto a normálně mi fungovalo to promo vysiláni a najednou mi to začlo psát zakodovano tak jsem kartu zaregistroval a nejde to stejně.Zkoušel jsem po netu poslat zapisy na kartu a taky nic.Ještě jsem tam zkusil dát dědovu kartu a ta normálně šla.Nevíte v čem by mohl byt problem???Děkuju za radu |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: karta vymena skylinkTo se blbe radi,kdyz nenapises,co mas za stroj,modul.....atd |
tazi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: karta vymena skylinkKarta výměna žádné promo nemá. Má pouze global free na 20 dní. Žádné další dvouměsíční promo po zaregistrování, jako na "normálně" koupených kartách tam není.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@tazito se omlouvám mám Arivu 200,a koukal jsem,že mi to tam píše,že tam je Cryptoworks karta.Mám tam firmware 1.7B.Nemusí byt jiný? |
jans
![]() |
|
RE: karta vymena skylinkJestli máte čistou Irdeto a ne ICE a používáte UNI čtečku, tak FW co v Arivě máte Irdeto neumí. Musíte si tam nahrát poslední verzi FW 2.11B7, ten Irdeto už zvládá. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: karta vymena skylinkNechat na ČT1 a čekat, čekat a čekat - do hodiny by mělo vše být ok. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
@@@@@@@Tak jsem přehrál fw a jde mi jen ocko,nevím jak je to možné,ale aspon už něco jde,poradte prosím |
jans
![]() |
|
RE: karta vymena skylinkÓčko je FTA. V té nejnovější verzi FW se dají zobrazit i zápisy na kartě. Podívejte se jestli tam nějaké máte. A taky zkuste znovu reautorizaci karty přes web Skylink. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: karta vymena skylinkMne pomohlo toto:- zapnutie prijimaca - prepnutie na kanal CT1 (nie CT HD) - cez PC reautorizacia karty ICE - po cca. 20 minutach vsetko nabehlo Ak ti to nepojde tak rovno volaj do SKYlinku. Niekedy sa zadari a vedia poradit. Este jeden tip: reautorizaciu karty som robil rano okolo 06:00. Vtedy to prebehlo relativne rychlo a hladko. Po obede to u znameho blblo a nepodarilo sa to urobit. Podarilo sa to az rano. Mozno mal SKYlink pretazene linky - neviem. Skus a uvidis |
ondro30
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
![]() |