![]() |
|
Online prenost fotbal Kladno-Znojmo II. LigaHoj, chtel jsem se vas zeptat jestli nahodou nekdo nevi, kde by mohli prenaset tento zapas. Nejlepe s prmem pres internet nejaky online stream. Ale dalo by se to i pres satelit, ze bych to primal na dreambox a potom si to stremoval do iPadu, hlavne jestli to nekde pujd. Slysel jsem ze nektery zapasy takto jdou chytnout. A kdyby aspon nic tak aspon nejaky textovy online prenos. Diky moc za radu |
Kony.cz
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Online prenost fotbal Kladno-Znojmo II. Li...onlajny.cz |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Online prenost fotbal Kladno-Znojmo II. Li...To je asi jenom textova verze. Ale i tak diky moc. Ale radi bych sledovali v hospode nejaky stream, ale to asi nikde nebude |
Kony.cz
![]() |
|
RE: Online prenost fotbal Kladno-Znojmo II. Li...To asi těžko. Je to přeci jen druhá liga, sice důležitý match, ale znáš to. |
polulin
![]() |
|
RE: Online prenost fotbal Kladno-Znojmo II. Li...Ale i tak, nasel jsem kolikrat premosy i s druhy ligy |
Kony.cz
![]() |
|
RE: Online prenost fotbal Kladno-Znojmo II. Li...Zkus ještě tohle, ale většinou jsou tam jen kraje a tak.http://tvcom.cz/ |
polulin
![]() |
|
RE: Online prenost fotbal Kladno-Znojmo II. Li...Tam taky nic |
Kony.cz
![]() |
|
RE: Online prenost fotbal Kladno-Znojmo II. Li...To ne mozny, tak dulezity zapas by mohli davat v TV |
Kony.cz
![]() |
|
![]() |