Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Panasonic x LG ?

Moje požadavky jsou: cena do 15tis., 42", LCD, fullHD, 100Hz a možnost připojení na web prohlížeč(YouTube). Mám dva koně: Panasonic TX-L42G20E a LG 42LD750. Mám již zkušenost s Panasonicem a přikláním se tudíž k této značce, ale přesto rád počtu váš názor, případně jiné doporučení, předem chlapi děkuji. R^ :8)

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic x LG ?

S Panasonicom nemám velké skúsenosti, len so staršími modelmy a tie sú teraz už nezaujímavé. Zato som veľmi spokojný s modelmy od LG. Moj posledný LG LE8500 s Full HD LED podsvietením, mám skoro stále na maximálny šetriaci režim. Obraz je však stále ostrý, dostatočne jasný aj cez deň a perfektne prekreslený. Nie nadarmo má certifikát THX. Wifi pripojenie je smamozrejmosťou. Takže pomocou NetCast: O2, YouTube, twitter, vTuner, Picasa, MLB.tv, facebook, accedo, Googlemaps a AccuWeather.com. O zvuku sa mnohí pri TV vyjadrujú ako o problematickom, nič také som však nepostrehol. Pokiaľ však prehrávam HD nahrávky z HDD nahraté z družicového prijímača, prípadne Blu-ray disky, využívam na kvalitnejší zvuk samozrejme Onkyo 5.1 HDMI, prípadne optiku.
R^ R^

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic x LG ?

Mám tento zmiňovaný Panasonic , jsem s ním nadmíru spokojen .Přehrává Divx filmy jak z PC přes LAN nebo z USB disku i z SD karty . Po LAN jede youtube,picasa,twiter atd vč.archívu TV nova.Má i více vstupů (2xAV,4xHDMI,2xUSB) Prostě spokojenost R^

Hugo Boss
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra