![]() |
|
Výpadky sdílené ICE kartyAhoj, před několika dny se mi samovolně začal objevovat problém s kartou sdílenou pomocí OSCAMu. Pokud kartu používá vícero STB najednou (stačí 2), karta začne po pár minutách házet timeout na požadavky. Vypnu jeden STB a problém zmizí.Zajímavé je ale to, že ta ICE karta jede v režimu Cryptoworks. Děje se něco mezi nebem a zemí, nebo Skylink zkouší nějaký šaškárny? Protože jestli jo, tak jim těch 635 Kč měsíčně hodně rychle přestanu platit :-D |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyPodívejte se na log: http://pastebin.com/TLHERzUbPár minut to bez problémů obsluhovalo požadavky a najednou timeouty. Vypnul jsem Amiko a najednou to zase jede. A obráceně zase pomůže vypnout sasc-ng na serveru. Několikrát ozkoušené. |
LubosD
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyTak tomu se říká SurfLock. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyO tom jsem slyšel, ale myslel jsem, že v režimu Cryptoworks se mě to netýká a že to zase vypnuli.Hlavně je to opravdu jen několik dnů, co se to začalo projevovat a to sdílím mezi STB už několik měsíců. |
LubosD
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyMožná zase zapnuli a začali znovu testovat. Tohle vypadá přesně na to. Myslím, že ICE se to týká, i když jede v režimu Cryptoworks. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
@LubosDPlačeš na špatným hrobě,nikdo tě nenutí to platit.Nebudeš platit,nebudeš se dívat,uplně jednoduchý.To není žádná šaškárna,máš možnost si pořídit next kartu. |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
@amperMám celkem tři přijímače. Ono jde pořídit 2 Next karty? |
LubosD
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartytak se v.y.s.e.r. na skylink a kup cslink,nebo UPC |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyZačínám o tom uvažovat. Protože to nevypadne při kombinaci 2 prémiových kanálů. Tenhle výpadek se děje i při kombinaci 1 premium (Discovery HD) + 1 free (Prima COOL).S free programy by opravdu buzerovat nemuseli. |
LubosD
![]() |
|
LubosDnemal si kupovat ICE a mal si zostat pri CRW. koli novym programo sa nevyplati prechadzat na novu kartu :) s crw je pohoda :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyAle jenom do konce roku 2011 crw... pak off.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 436 |
![]() |
|
@drtoZrovna MTVN HD mám rád... Jinak v té době se samozřejmě o nějakém SurfLocku nemluvilo.Už jsem jim poslal stížnost. Jsem platící zákazník, ne pirát. Nesdílím to se sousedy, ani někým cizím. Piráti si řešení jistě snadno najdou (co kanál, to karta) a biti budou jen platící zákazníci. |
LubosD
![]() |
|
LubosDjo tak podobnej problém jsem měl v březnu při využití i druhýho tuneru, po 20 minutách to začlo vždy přibližně v 4 minutových intervalech zhruba na minutu vypadávat. Pak byl najednou klid. Jinak sdílení karty nevyužívám a v posledním ýdnu jsem ještě nic nenahrával, takže zatím nevím jestli to začlo znova blbnout. Jinak ten surflock je možný aktivovat na ICE kartě bez ohledu v jakým systému ji přijímač rozpozná. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@LubosDNechápu,jak jim můžeš posílat stížnost na obcházení originálního kodovacího systému |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyVšak pre ten SurfLock tie karty menia a aby dotyčný vymenili ,tak to na Kus vypli a Dali par Kanálov že by sa ľudia nachytali a Kartu vymenili.Chcete viac ,Bude Menej ,ak je niekto Hladový po Kanáloch tak sa stým nedá nič robiť. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE:ProsatMože ,lebo Využivanie a tieto parádičky sa tykajú iba Provydera či Ich použije a aké parametre Nadstavy a Je to úplne v Kompetencii Provydera. Rv |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@ProsatNení to žádné obcházení. Nelámu žádné privátní klíče. Dokonce jim každý měsíc platím. Jen místo oficiálního modulu používám software. To není žádné obcházení.Jen odmítám platit za každý 2*n-tý další přijímač 635 Kč měsíčně navíc. Tahle nenažranost se jim brzo nevyplatí. |
LubosD
![]() |
|
@LubosDNemáš pravdu,je to obcházení originálního software.Jinak by jsi mohl pomocí nějakého software přeposílat peníze z jakéhokoliv učtu na jiný učet.Taky by jsi vysvětloval,že to není obcházení??? |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
@LubosDPlny souhlas hlavne s posledni vetou... Ale bude urcite zajimave pozorovat jak pada velice slusne rozjeta platforma a pritom by stacilo tak malo, zvolit kodovani ktere pojede v uni cteckach a vyber prijmace opravdu nechat na volbe zakaznika a zlevnit full nabidku na takovou cenu aby zlakala k zakoupeni i tu drtivou vetsinu neplaticich klientu z kterych skylink nic nema a navic o ne zcela urcite prijde a mohli by si zrat konska vejce. Ale asi to bude tim ze skylink a ideto jsou siamska dvojcata jinak se kroky skylinku nedaji vysvetlit. |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
LubosDHlavně nám pak nezapomeň někam sem "přilepit" co ti ze Skylinku odpověděli. Srandy není nikdy dost.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
SurfLockZmiňujete v příspěvcích SurfLock. Podle Skylink je teď SurfLock vypnutý. Tuhle informaci mám od dvou techniků Skylinku nezávisle na sobě. Jeden tvrdil, že je vypnutý už měsíc, druhý mě přesvědčoval, že už je vypnutý více jak dva měsíce.A teď si vyberte. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
LubosDŘešení je jednoduché.1. přijímač - karta s placenou nabídkou 2. přijímač - karta Next 3. přijímač - karta s neplacenou nabídkou Jak jednoduché, nebo stíháš sledovat 3 placené programy najednou na všech telkách? Jestli si někdo myslí, že u CS Linku a UPC to bude za chvíli jiné, není nic jednodušší než nakoupit další hromady karet. Technik CS Linku v Brně sdělil, že surf-lock budou samozřejmě používat! |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyA ještě - je krásné, jak na sebe někdo s klidem může bonzovat, že obchází kodovací systém. Také by mě zajímala ofic odpověď. :))) |
Zip
![]() |
|
ZipTo ako ked si stiahnes cracknutu hru, crack nefunguje a Ty napises vyrobcovi hry, ze co si to dovoluje a nech prestane s tou ochranou buzerovat ludi. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
LucaBrazzaAno, velmi pěkný příměr.I reakce paran-a byla dobrá, chtěl bych vidět kodovací systém, který má plnit svou funkci a přitom fungovat v kdejakém nelicencovaném UNI šrotu. To může napsat jen člověk, který nemá absolutně žádnou páru, jak to celé vlastně funguje, nehledě na to, že systém se stále vyvíjí. Úsměvné |
Zip
![]() |
|
RE: Výpadky sdílené ICE kartyKruci neserte uz.Proc se porad tady snazite nejak kriminalizovat domaci sdileni? Uz probehlo stani, podane spanelskym operatorem u soudu a to slo dokonce o "sousedske sdileni", bez komercni podstaty. Verdikt myslim vetsina zna. https://www.parabola.cz/zpravicky/12463/spanelsko-sharing-digital-plus-neni-nelegalni/ U nas konkretne se muze Glisnik postavit treba na hlavu se svym tvrzenim, vzdy pujde pouze o poruseni smlouvy mezi poskytovatelem a zakaznikem. Glisnik dobre vi, ze jakykoli soudni spor v nasi prtave zemi by mu reklamne razantne ubral pocet priznivcu, tak se snazi vsuhe LZIVE hlasat, ze je to trestni. A samozrejme potrebuje dolovat dalsi nemale prachy za NEXT. O obchazeni CA systemu se rozhodne nejedna, protoze komunikace mezi prijimacem a kartou probiha standartnim protokolem, ktery NIC neobchazi. Ani v pripade Irdeto, i kdyz se zadavaji do konfigu udaje, ktere by se mohly zdat neverejne. Neni vyuzivan ani zadny ECM bug apod. O redistribuci signalu, neboli retransmisi se rovnez nejedna, protoze tyto pojmy se netykaji jedne domacnosti (v tomto pripade abonenta). Ono spravne se o redistribuci signalu ani nejedna, pouze decrypted control word. Je to uplne standartni situace, jako napr. pri pouzivani PIP, nahravani jedneho programu a sledovani druheho jednim prijimacem, nebo pouzivani CI modulu (napr. konkretne Smit Irdeto Professional), ktere umozni najednou rozkodovat 4 - 6 programu. Irdeto podalo vyjadreni, ze jakykoli blocking (napr. SurfLock) je ciste v rezii poskytovatele a je to vzdy a pouze jeho zadani. Teda v tomto pripade SkyLinku. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |