Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta výměna a next

Vím, že brečím na špatným hrobě, ale nevím kudy kam. Kolega má Arivu200HD(vím všechno špatně...) má ICE kartu a po cca 2 hodinách mu vypadnou kanály EurosportHD,SpektrumHD,MTVN HD,Nova SportHD a některé další. Když do mašiny strčí druhou kartu ICE Next, všechno jede vpohodě. Skylink mu řekl ať si pořídí modul. V tom se karta seká taky. Koupil doporučovaný (Skylinkem) "přístroj" Telefunken 20. Od začátku se sekaly všechny programy včetně FTA(!!!)... dnes jsem mu chtěl pomoct, tak jsem strávil dvě a půl hodiny na telefonu (od operátorky k technikovi, kterej nebere telefon) a je 19:00 a prej už nejsou operátoři ready... je tohle normální? Tak nevím... tak aspoň dotaz - probůh doporučte nějaký normální STB pro ICE kartu... už mě nebaví každých dvacet minut dělat refreshe "bývalým spokojeným zákazníkům" Skylinku. Uf.

pf09
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink karta výměna a next

topfield 2050 má čtečku IRDETO a ješte jeden slot.

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

a ještě DM a dost dalších

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino

Mě jede v Arivě 200 HD ICE karta jako víno. Pouze nejde Penthaus. Soft V2.08B4 patch, tak mu ho tam nahrej a máš pokoj. PB1

PB1

Má ho tam stejně jako já... V2.08B4.

pf09

Jde mi spíš o ten průšvih s doporučovanými STB. Telefunken je dokonce uveden i v posledním magazínu Skylink... kdyby byl problém jen se softem u Arivy, neřeknu ani popel, ale když vám bába na Skylinku řekne, že Telefunken nikdo ze Skylinku nedoporučil a vy máte zaplaceno za HD kanály a čučíte do zdi... protože reklamačka se posílá na Slovensko do Oravy a 14 dnů je ticho po pěšině a přitom ho Skylink uvedl jako "READY"... ach jo. howgh

pf09

pf09

Nic si z toho nedělej. Já mám TechniSat Digit HD-8SX a TechniStar S1, dva moduly CW SMIT a měl jsem ještě modul Neotion. Při jakékoliv kombinaci sat.přístroje, modulu a karty (mám 2x ICE z toho je jedna Next) mi prostě minimálně jednou týdně vypadne kódování Eurosport HD, Travel Channel HD, Spektrum HD a MTVN HD a už to se Skylinkem řeším dva měsíce. Teda řešil jsem a už jsem rezignoval. Prý nekompatibilita použité techniky, stále dokola. Teď mi má ještě přijít modul CRW/IR Mascom, tak jsem zvědav, co to bude dělat. Ale moc nevěřím, že se něco změní.
Zajímavé, že do konce března šlo všechno OK a od začátku dubna to blbne. Ani tohle mi Skylink nevěří.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

dej info až odzkoušíš...

pf09

Já mám podobný případ. Mám kartu výměna ICE a prvních 20 dní jela dobře. Teď každý den musím zadat refreš karty, pak to jede zase dál. Jedu na UNI čtečku bez modulu. Dokonce to nějak zablokuje i Share programy....

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

joscer

Neveri, protoze nikomu jinemu to v teto kombinaci nezlobi. Vypadnou jenom tyhle programy nebo jeste neco jineho? A dela to na obou pristrojich kde je SMIT?? Vypadne to soucasne v jeden den?? Bylo provedeno formatovani (ne refresh) obou karet v modulech SMIT?? Je skutecne opravneni na karte pro tyto HD programy po tydnu vymazane??

koudelka
Registrace: 4/2009

nemas kupovat skylink ready šroty.nabuduce sa poucis ;P

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

koudelka

Vypadávají jen tyhle HD programy. Nedělá to zároveň v jeden den a píši, že to dělá v jakékoliv kombinaci přístroj, modul SMIT a karta ICE.
Satelit už mám dlouho a přiznám se, že "formátování karty v modulu SMIT" je pro mě nový pojem. Nikdy jsem to před letošním dubnem nepotřeboval a vše šlapalo jak víno.
Vzhledem k tomu, že nevím, pod jakým "kódem" se zápisy na kartě pro tyto programy skrývají, tak nejsem schopen vysledovat, jestli jsou platné. U CRW to bylo přehledné, u Irdeto (i ICE v CRW modulu) nic nevyčtu.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Skylink karta výměna a nex

Slovač bedač.

pavco
Registrace: 1/2011

Tak neviem,ale u mna chodi vymena Skylink Ice karta bez problemov v DM 800,dokonca za 10-15 sekund pri aktivacii balikov,programy bez problemov naskocia a to pouzivam na kartu SCAM 3.60 :) R^

Power150
Registrace: 3/2009

aj u mna chodi ICE bez problemov..vtip cely je v tom ze v unicitacke necertifikovaneho pristroja...v tych skylink ready to az tak dobre nechodi :laughing: :laughing:

tulen

ICE chodi bezproblemov ale prepinanie je trosku dlhsie ako pri CW karte

funtomas
Registrace: 12/2009

funtomas

ako pri ktorom softe...u niektorych je vyrazne pomalsie a inych len o milisekundy

tulen

U mna prepinanie na Skylink ICE karte bez problemov na DM 800,ako pri modrej karte,ziadna zmena k horsiemu,vobec ;) R^

Power150
Registrace: 3/2009

joscer

Neni to technicky mozne, aby nesli jen tyto 4 programy, co treba NG Wild HD ten jede?? Predpokladam ze mas KOMBI nebo HD PLUS. Zapis opravneni se da precist, jen se musi vedet co hledat ... Mascom ti nepomuze, chyba je jinde, ale bez presnych informaci ti nemuze pomoci ani Skylink, ani kdokoliv jiny ...

koudelka
Registrace: 4/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra