![]() |
|
nova kartaMam takovy problem.Vymenil jsem kartu za kartu irdeto a vsechny programy a i ty nove naskakali a jsou v poradku.Jen u Penthouse HD se me tam vzdy objevitakova tabulka a na ni je zadej kod a ma byt ctyrciselny.No jo ale to jsem nikdy predtim nemel.Jakej kod a proc??Umi nekdo poradit.Dik.J. |
janjan
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: nova kartajen tak me napada rodicovska ochrana pred erotickym obsahem? |
Happy003
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: nova kartamožná je to tohleOtázka: Přijímač po mě požaduje PIN. Jaké číslo mám zadat? Odpověď: Přijímače používají dva PIN kódy. Jeden PIN, který je požadován pro práci v uživatelském menu. Z výroby se standardně nastavuje „0000“ nebo "1234"(značka Strong). Druhý PIN, který je požadován pro nastavení tzv. rodičovské kontroly dekódovací karty, umožňující zablokování příjmu TV pořadů s obsahem nevhodným pro děti a mladistvé (sex, násilí, ...). V tomto případě se při zadávání PIN kód orientujte podle čísla vaší karty: pro karty série 0 0002 85xx xxxx x je PIN kód 2001 pro karty série 0 3436 64xx xxxx x je PIN kód 0000 pro karty série 0 1976 64xx xxxx x je PIN kód 0000 pro karty série 0 0004 20xx xxxx x je PIN kód 0000 |
nec3
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: nova kartadik za odpoved.Karta je fungl nova,takze zadna rodicovska ochrana tam nemuze bejt.Dnes ji prihlasim a uvidime.Ten pin s 0000 jsem zkousel a nefungoval.J. |
janjan
![]() |
|
nova kartaAhoj. Ja mám ten samí problém. To same mi říkali - skylink o rodičovském kodu. Ale nikdy jsem nic takovéto nezadával. Mám příjmač HD Box 9200 a v menu je rodičovský zámek. Jdu tam a vše je neblokováno. Otestoval jsem na HBO HD s pinem " 0000 " a tam to funguje, jak zamknout i odemknout. A druhá věc je, že mám druhú kartu - výměna. U první karty to šlo, myslím všechne stanice. První karta - výměna je číslo: 4 200 xxx xxx x. A druhá karta - výměna je číslo: 4 253 xxx xxx x a tady jde vše, kromě programu Penthouse HD - program zakodován. Tak teď co vy nato? A abych nezapomněl, tak jsem to testoval i na originálných modulech ( cryptoworks - modro bílý, irdeto - eurocam cryptoworks ). Chová se to stejně, jako v čtečkách. Hm je to zajimavé. Budem pátrat, kutil. |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: nova kartatak jsem vyzkousel ty piny a nic a mam taky kartu vymenu a zacina cislem 4253.Co ted??Jinak mam Topfield 7700.Jinak vse funguje az na ten jeden |
janjan
![]() |
|
RE: nova kartaU Penthouse HD je prístup nastavený tak, že sa musí zadať povolený vek 18+ a pin si určuje už každý sám. R^ R^DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@janjanBy jsi se divil,ale u každé nové karty tam je nastavena rodičovská ochrana,takže chyba je u tebe |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
RE:nová kartaTento problém sa tu už riešil, bud si nájdi historiu s uvedeným problémom alebo musíš vstúpiť do karty samotnej.Nestačí len nastaviť v menu prístroja.Treba vojsť do položky prístupová karta a tam nájsť rodičovské obmedzenia na 18+ a zadať niektorý s PIN kodov, ktoré v tomto vlákne už boli uvedené.No musíš to urobiť až po polnoci, kedy začne tento kanál vysielať |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: nova kartadik za rady zkusim co budu moct.J. |
janjan
![]() |
|
RE: nova kartaNastavení můžeš udělat hned, ale dívat se až od půlnoci. Popis jsem tu už uváděl 2x, tak do třetice jen odkaz na tvfreak: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=21830&page=107 |
stamp
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: nova kartataktiez som nastavil na 18+ ale mam taky maly problem: zatial som nikdy nevydrzal byt do pol noci hore :))) takze neviem ci to funguje alebo nie |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: nova kartaTo funtomas: ten pin nie je pre tvoju ochranu, ale pre ochranu detí. Takže nie je doležité ,či do polnoci vydržíš Ty, ale či vydržia deti :))) . Takže skús sa opýtať ich, či to funguje :laughing: . Inak aj mne by to bolo zbytočné platiť, pretož moj čas prichádza o 22.00. A je jedno , či je piatok, alebo sviatok. Prírodu neoklameš R^ . |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
nova kartaAhoj kluci a holky. Ale řekněte mi proč to nedělalo s kartou pod číslem 4 200 xxxxxx ? Tak jak jsem to uvedl tady včera 26.5.2011. To mi hlava nebere. Hezký den, přeji kutil. |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
![]() |