![]() |
|
Inverto monoblock quad 5 přijímačůVšechno je propojeno jak má pouze bych ještě k jednomu přijímači chtěl připojit další tedy pátý pomocí smyčky loop,bude i tento přijímač normálně funkční když řekněme třeba druhý přijímač na který to bude připojené bude vypnutý?Nebude to na ostatních dělat nějaké brikule?Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Inverto monoblock quad 5 přijímačůNemělo by. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Inverto monoblock quad 5 přijímačůJsem si to taky myslel,bude se to vlastně chovat jako kdyby tam bylo zapojeno to co má být pokud se dodrží režim vypnutého přijímačeFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Inverto monoblock quad 5 přijímačůMěl by, ale ne všechny přijímače maji korektní chod LOOP výstupu při Stand-By, pozor na to!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonSe tedy nesměj :laughing: Topfield 6000CR a chci jim tam přihodit (taky žádný :laughing: )Ferguson FX 7600 a nebo mám ještě v záloze 7318ctku,se nechci ztrapnit vše jim na Tpfldy zatím funguje ale chtěj ještě jeden slot a krabičky moc nechtěj vyhazovat už jim to cca 4 roky funguje žádnej problém se zdrojem ani nic podobného a mám pouze jeden pokus:přijít propojit a nechci aby mě prudila ta jejich vykutálená rodinka,tenkrát jim to tam někdo za velký prachy udělal ale funguje to tak jsem si myslel že když dodržej patřičný režim že by to mohlo jet :OFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Inverto monoblock quad 5 přijímačůJsem si ještě vzpoměl že nemaj zapojený všechny výstupy z LNB že je jeden volnej tak mě napadlo že bych ho mohl dát na pomyslnej loop to by pak mělo fachčit i na úplnej šrot pokud mě mysl neklame ale znemenalo by to ještě jeden káblík k STB které mělo být na loop,že jo?Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
tak dej vědětjak jede ten pátej výstup z Quadu ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekasi obrazně myšleno :((( je mi jasný že quad není cinque a co takhle rada hé..si to pořádně přečti a poznáš že nedělám v tescu ani lidlu či hypně .ole!Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
skohytonek vetsinou zaklad treadu necte, jen prudi a pise blbosti. To si casem zvyknes.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
oléjsem rád že neděláš v Tescu. Ale není mi jasný kolik vlastně mají přijímačů. Dle mě těch pět jak píšeš bude fachčit (s určitým omezením i zároveň.)Kdyby až zlobila smyčka (jako výstup LNB z rec.) tak se dá použít rozbočka (s jistým omezením a režimem provozu ) ať se trochu "pohádáme" !!! a ještě je zde riziko jiné smyčky ať je veseleji! Pokud není problém pátý drát tak použitý multiswitch na jednu družici a Quad koupíš za pár kaček a jseš v poho! |
tonek
![]() |
|
oléééuž to začíná zdravím CB |
tonek
![]() |
|
tonektaky zdravim, naopak to dnes konci, za chvilku konci ma dnesni dlouha sichta a valim ho domu. Dnes bude v nasi hospode pekna pohoda a vychlazena Plzen.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
škodaněkdy příštězatím souhlasím jen s tou Plzničkou! |
tonek
![]() |
|
Souhlasím s tonkem,jeden z výstupu Quadu se dá rozbočit satelitním rozbočovačem, který stojí okolo 100 Kč. Pak odpadá upozornění Saxona. Platí samozřejmě podmínka, buď 4. nebo 5. přijímač v provozu, ne 4. a současně 5. přijímač.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
RE: Inverto monoblock quad 5 přijímačůDík za rady zkusím nejdříve tu verzi s tím loopem snad to projdeFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Inverto monoblock quad 5 přijímačůPokud bys šel do toho rozbočovače, tak si dej pozor, abys koupil rozbočovač pro SAT. Bývý označen kmitočtovým průběhem až do 2050MHz, což je horní hranice satelitní mezifrekvence. Nevhodný rozbočovač pro VHV-UHF poznáš tak, že kmitočtový průběh má garantován/vytišněn na pouzdru/ pouze do 1000MHz.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |