Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-nabídku Irdeto přijímačů s kartami Výměna

Více na konkurenčním webu. Doufám, že to není začátek párování karty s přijímačem.

Bohužel z článku jsem se toho moc nedozvěděl.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink-nabídku Irdeto přijímačů s kartami...

Uživatel karty vybrané do vzorku pilotu může být osloven některým z uvedených komunikačních kanálů případně dvěma z nich nebo dokonce třemi z nich. Veškerá komunikace je zpracována ve dvou verzích - české a slovenské. Pilotní projekt bude probíhat přibližně do 25. 6. 2001.
clovek by sa aj zasmial kebyze to nie je skor tragikomicke
kvalita obrazu a skylink..háháhá. vsetko je to o obmedzovani klienta. tie ich certifikovane pristroje su nedorobky..toto si kupit tak jedine s upalom

Platforma Skylink se stále více profiluje jako satelitní platforma kladoucí důraz na kvalitu obrazu. V oblasti HDTV je Skylink jednoznačným lídrem trhu a tuto pozici chce a bude dále upevňovat. Kromě toho Skylink plánuje přechod většiny placených programů z normy MPEG-2 na MPEG-4.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Re: Téma: Skylink-nabídku Irdeto přijímačů

Znamená to to, že akce "Karta Výměna zdarma" nenaplnila očekávání, tak to teď budou zkoušet "drtit" cíleným oslovováním a strašením milých platících... :)))

dvb.cz
Registrace: 1/2006

no konecne se rozhoupali, zacnou dodavat proprietarni reseni a budou mit vic klidu, nebude se to sice mnohym libit, ale je to v soucasne dobe asi jedina cesta jak v nehomogennim prostredi udelat nejaky poradek, ovsem cesta to bude taky trnita

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

dvb.cz

V rámci této akce osloví cca 4% abonentů. To je fakt drcení nejvyššího kalibru.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Nechápeš, že už jsi jako montér a prodejce mimo hru???
Pokud jsi zákazník, tak očekávej lákavou nabídku s dotovaným setem...

dvb.cz

dvb.cz

1. Nejsem prodejce ani motnér. A navíc, montéra jsem nikdy nepotřeboval.
2. Nevím jak lákavá nabídka by musela přijít, abych vyměnil to co mám. Já už jsem totiž vybaven (3x TechniSat z toho 2x HD, 2x CW SMIT, 1x CW/IR Mascom, 3x ICE). Mě vlastně ani neosloví, protože už i poslední kartu CW měním za ICE.

joscer

ja sa skylinku divim ze sa na to nevyflaknu. nech daju zakaznikovi na vyber..ale nenutia ho. potom je to na kazdom zakaznikovi ci zvoli cestu slobody a rizika alebo cestu skylink ready /a nadavania na telefonnej linke preco to zas nefacha ked to garantovali/ ja volim cestu slobody..pokial nejaka bude existovat pojdem za nou..ci to uz bude ina platforma to zalezi aj na skylinku ako sa rozhodne

tulen

tulen

Něco mi ušlo? Skylink už zrušil "cestu svobody"? On už nemá zákazník na výběr?

joscer

Osobne pujdu cestou svobody a zaroven bez rizika:),tzn. kvalitni prijimac s podporou a slotem pro kazdy pripad:).Sety at si ponechaji T-mobile:).Mimochodem dobre uz bylo,prodejci levne kupit a draho prodat se odporouci do nepolapitelna a po listopadu tohoto roku bude vymalovano na digitalnim poli.

hdpe
Registrace: 11/2007

@tulen

to akože ktorá je tá cesta slobody?
CS link, UPC, Digi alebo Magio sat? :lookaround:
Nechcem sa zastávať skylinku ale čím to vlastne zákazníka núti? Tým že dopredu / už dlhšiu dobu/ upozorňuje že platená ponuka v budúcnosti pôjde väčšinou v Mpeg4, tým že ti vrátia peniaze za kartu výmena, tým že ti ponúknu za zvýhodnenú cenu sat. prijímač ktorý by mal bezproblémovo fungovať s ich kartami? ;)

bobsk
Registrace: 3/2007

tie sat.- prijimace certifikovane su nedorobky..jediny kto sa tvari ze to nevidi je skylink

cesta slobody je rozhodnut sa koho kartu si opatris..ci das zaklad na dvb t a sat na poliakov nemcov ci kamkolvek alebo si zaplatis nieco ine..ale tie tebou menovane platformy za slobodne nepovazujem.

tulen

bobsk

bobsk je to jak rikas R^

satman1
Registrace: 9/2010

tulen

A v čem jsou to nedodělky? To se ptám vážně, já žádný v ruce neměl a tak bych to rád věděl. Jo vlastně měl jsem TechniBox SIR asi týden a vrátil jsem ho. Ale ne proto, že mi připadal jako nedodělek, ale že se to jen tvářilo jako TechniSat.
Jak se vlastně takový nedodělek obecně pozná?
A proč ty vyjmenované nejsou svobodné? Vždyť se pro ně každý může svobodně rozhodnout. Nebo ne? A když se pro ně rozhodne, tak už mu svoboda končí? To už nesmí mít nic jiného? Asi může, že?
Ale asi toho necháme, takováto diskuze nikam to nepovede.

joscer

tulen

tulen pokrok nezastavis analog je pryc a pommalu sd taky

satman1
Registrace: 9/2010

No, ty Skylink Ready jsou opravdu nedodělky. Už se to zde několikrát řešilo a ještě bude řešit. Stačí dohledat.
Ale někdo holt Skylinku všechno věří.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

neni pocet kanalov ako pocet kanalov a kvalita obrazova a kvalita obsahova ako kvalita. vacsina platforiem ide cestou kvantity a nekvality len lepi oci zakaznikovi a pyta za to nehorazne poplatky

tulen

Svob.výběr SETU

budu očekávat aspon ze 3 možností,pak třeba se může Skylink pochválit

Ufones
Registrace: 5/2010

Ja si myslim, ze to co skylink ziskal na poctu zakazniku diky HD programove nabidce, solidni funkcnosti,moznosti volby vlastniho recievru tak velice rychle zase ztrati diky opatrenim ktere chysta, pak bude moci podekovat firme irdeto.
Nevidim jediny duvod, pokud mi ktera koliv z novych karet nebude bezproblemove fungovat v MEM prijmaci abych u teto platformy zustaval a nechal se tlacit do nejakeho zkomplotovaneho prijmace. Licencovani radoby prijmacu plus "ruzna" vyjadreni irdeta to hooodne smrdi.
Ale kdo chce kam pomozme mu tam......

paran

No ja si myslím ,že toto bude zase ďalšie testovanie na občanoch ,ako vyskúšať po surfloku securesilicon a pekne poslať sparovane STB. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

presne tak pistok. zasa skusaju na platiacich abnentoch tie ich psie kusy :ogre:

tulen

tulen

Proč pořád meleš takové nesmysly. Ti co budou osloveni, tak vůbec nemusí do ničeho jít. Tak jaké pokusy na platících zákaznících? Ten, kdo do toho půjde, tak do toho půjde dobrovolně.

joscer

Bizzniss

Myslím si, že firma která dává něco zadarmo nebo za zlomek ceny, má dobře spočítáno, že to později dostane zpátky i s úrokama. Takže 55 tisíc majitelů karet s uplynulou záruční lhůtou bude mít jedinečnou šanci stát se prvními abonenty nově vznikající platformy Skirdeto, samozřejmě s novými smluvními a obchodními podmínkami :))). Ale budiž jim ctí, že vše je dobrovolné...

dvb.cz

To, ci sa Vas vymena tyka zistite cez spravu kariet, objednat akciu vymena, vybrat cislo karty potom tam je v ponuke bud len karta Skylink Vymena alebo aj ponuka na sat s kartou. Ja mam ponuku na tri prijimace s kartou:
K2 Zircon Skyline a karta VYMENA 124
K4 GoSAT GS 7055 a karta VYMENA 155
K5 HOMECAST HS3200 CIIR a karta VYMENA 169

to cislo je cena, pri vsetkych troch je bonus do kreditu 80 EUR.

RadoJ
Registrace: 3/2009

ak budu davat aj prijimac ku karte pravdepodobne sa bude jednat o nejaku viazanost s mesacnou platbou

funtomas
Registrace: 12/2009

No Taka položka - objednať akciu výmena ,pribudla aj Mne ,Pekné od nich ,len nech si ju nechajú aj z ich STB. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra