Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pilot ON ???

Ahoj, využil jsem u Skylinku kartu "výměna", ale u programu Nova HD mi jde jen zvuk a ještě blbě. Může to souviset s poznámkou u kmitočtu Pilot ON? Za prvé nevím co to je a za druhé v menu Comag SL100HD jsem nic podobného nenašel. Tímto prosím o radu. Předem díky.

Tomíno
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pilot ON ???

Jakej pilot? Vždyť to není TP DVBS-2. Že ty jsi zaspal a hledáš Novu na 12109, tam byl pilot. Teď je Nova HD na 11895.

visper
Registrace: 5/2008

Hledám ji na 11895, nevšiml jsem si že ten pilot byl uveden u 12109. Přesto mi jde pouze zvuk a dělá to i nova sport HD. Ostatní programy jdou OK.

Tomíno

hmmmm skus jedine rucne zadat Apidy,Vpidy atd....zly prijmac zahod ho :(((

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Zdar,presto,ze nemam tento prijimac,zkontroloval bych nejprve,zda mam osetren aktualni firmware (starsi mel udajne problemy se SL),nasledne bych vsechno vymazal a dle webu SKYLINKU opet naladil.Tedy opet "vynikajici" rady.Pokud Ti jde CT HD ,mela by jit i NOVA HD.Smaryja,ted se divam na cenu prijimace na netu,je opravdu akcni:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Díky za rady, zkusím co půjde. Ručně asi nezadám nic, souhlasím s označením zlý přijímač. Nemohu v něm přečíst ani zápisy na kartě. Možná to jen neumím, vždy přendám kartu do starého dobrého Humaxe. No a pokud jde o cenu, koupil jsem ho před lety v německu a stál o polovinu víc. :crying:

Tomíno

jestli se nepletu, tak volba “pilot“ predznamenava modulaci 8PSK.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tomino

ine HD programy ti idu? akym kablom mas prepojeny STB do TV?

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

V prvom rade, aký máš CAM modul? Ja som mal s Novou HD problém ešte na starom kmitočte v systéme cryptoworks keď som používal cam cryptoworks Irdeto Eurocam. Výmenou za cam cryptoworks Smit bolo po problémoch a všetko beží ako má. CAM Eurocam mu moc nesedí. S cam Smit mi bez problémov beží aj karta "výmena". Samozrejme, že mám Comag SL 100HD, čo je slušná mašinka, aj keď tu niekto napísal že je nanič. Nastavenie Pilot ťa nemusí zaujímať.

niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare

rogi
Registrace: 7/2005

Tomino

Ako prvé vytrhni zástrčku z 230V,chvíľu počkaj,zastrč. V 90% to pomáha.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

uz ti to chodi?take se chystam zakoupit kartu irdeto vyměna.mam modul eurocam irdeto a kdyz byla nova na 12109 tak jsem mel problem.nez jsem se rozhoupal koupit modul smit tak novu hd hodili na 11895 a od te doby to na eurocam irdeto chodi jak vitr.ted si ale nejsem vubec jisty tim irdetem vymena a pockam si na tvoje vyjadreni.s prijmacem jsem spokojeny i kdyz ted jsem ho mel v oprave protoze mi zacal zamrzavat obraz i vsechy funkce.sitove vypnuti nepomohlo.v oprave rekli ze nic nenasli ale ze jim to taky udelalo kdyz ho meli pusteny.ted ho mam uz asi tejden z opravy doma a zatim maka.dal jsem ho na cca 2cm spalky aby byl vyse a lepe mohl pod nim proudit vzduch kvuli chlazeni a zatim se to osvedcilo.jinak topi jak cert.

labi
Registrace: 2/2009

tak uz se seka cim dal vic a kolikrat ihned po zapnuti.nevite cim by to mohlo byt kdyz v oprave nic spatneho nenasli?

labi
Registrace: 2/2009

trochu srandy

Za první nevím co to je a za druhý mě to uráží :laughing:

jiri51
Registrace: 12/2008

to já měl

zatím naštěstí při každém letu PILOTa ON !!!

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra