Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Příjem DVB-T Velké Karlovice

Kdo mi poradí. Signál chytám na polské síto. Brno Kojál je v pohodě,pokud neprší. Vzdálenost vysílače 150 km. Chytám ještě 4km vdálenou Kyčerku, ale ta se rozpadá neustále. Co by jste mi poradili? Díky

Otek1
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Velké Karlovice

Problém bude asi "polské síto" :-/ Pokud nemáš patřičné technick vybavení, kontaktuj odornou firmu a ta si s tím určitě poradí a navrhne řešení ....

mini
Registrace: 7/2009

RE: Příjem DVB-T Velké Karlovice

Pořiď si Satelitní přijímač... :D

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Satelitní přijímač...

Když máš tv v 6 místnostech, tak satelitní připojení v MPEG-4 Ti zacvakne "Děda Petr"...... Na free nabídku českých programů v pohodě stačí dvb-t*nabídka bude stejná v nejbližšší době ..... rozdíl v ceně pro 6 tv je přece jen jiný ....

mini
Registrace: 7/2009

kontaktuj Zipa,

to je mistni fachman, urcite Ti poradi.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Sax mne predbehl, oslov Zipa :)

davidkriz
Registrace: 8/2009

....tak to tady sleduji, a zrovna tuhle neděli jsem odinstalovával jedno polské síto se zesilovačem a nahrazoval ho tím plzeňským bez zesilovače. Jednalo se o příjem 90 km vzdáleného Ještědu (MUX1,2) a ještě o kousek vzdálenější Černé hory ( MUX3). Polské síto si může koupit jen neinformovaný laik, ale netvrdím, že nemusí vždy fungovat. Každé zboží má svého kupce ( nekdy tupce ). :8)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Podívej se

na www.digitalnitelevize.cz. Zadáš Vysílače, Mux, mapa vysílačů, své stanoviště (mapa ho zobrazí), vyber vhodný vysílač z tabulky a nechej si vypočítat výškový profil a vzdálenost na vysílač. Pokud spojnice krajních bodů na grafu výpočtu není přerušena čarou s větší nadmořskou výškou, máš příjem z tohoto vysílače zaručen. Výborná pomůcka.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

A kdo je zip????

Otek1
Registrace: 9/2007

Otek1

dej tu šifrovaný e-mail (např. pomlčky mezi písmeny), ozvu se.

Zip
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra