![]() |
|
DM 8000 shar.... pomocDobry vecer vospolok...Zdravim Vas. Dufam, ze toto nie je trufalost, ale chcel by som poprosit niekoho o pomoc pri rozbehnuti sharingu na DM 8000. Dokazem si nahodit na prijimac image, kluce.... ale SHARING je nad moje schopnosti. Chcel by som slusne poprosit niekoho ochotneho, aby mi problematiku vysvetlil, resp. ukazal co a ako.... Velmi pekne dakujem za pripadne odpovede. Ak by bol niekto ochotny z okolia Nitry, Zlatych Moraviec, tak by som prisiel aj osobne. Este raz vdaka. Moj mail radosatsk@centrum.sk |
radosatsk
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: DM 8000 shar.... pomocahoj, nehladaj tu ale hladaj na nete , cssf,abforum atd.Sharing je vecou nastavenia tvojho cam-u , napriklad cccam,oscam... Hladaj v svojom prijimaci napriklad subor cccam.cfg, otvor si ho a studuj. ver mi, je to najlepsia cesta :) |
peto75
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: DM 8000 shar.... pomocjj, cccam.cfg je nejjednodušší cesta ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: DM 8000 shar.... pomocaj oscam sa da pochopit ked sa clovek tomu trocha povenuje :) pred dvoma mesiacmi som o oscame nemal ani paru a teraz je to uz o inom. treba len veeeela citat na nete :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
![]() |