![]() |
|
Vantage 7100 a ICEVorti, jsi tu? Potřebuju poradit :-) Díky!Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 25.05.2011, 22:43.15
|
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?džony ale s tím běž někam...co má teď podle tebe udělat? Nahlásit se k službám a zeptat se co potřebuješ?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?musíš napsat co chceš. já žádný tajnosti neposkytuju. všechno co vím jsou známý věci. já akorát těžím z toho, že to propojení mimo hranice ČR/SR se jaksi neuskutečnilo za těch posledních 20 letVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?Za prvý - nevíš, na co se chci zeptat. A za druhý, i kdybys tušil, protože ksem se tu po něm už jednoi sháněl, vím, že má stejný receiver jako já a stejnou kartu a žádný problém. Tak chci zjistit, v čem můžu ten problém mít já. Od toho je tu diskuzní fórum. Slušně se ptám a neurážím jako spousta jiných tady. Čest výjimkám. |
johny265
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?já nepoužívám ICE kartu nebo irdeto Skylink. měl jsem Cryptoworks kartu, už jsem to zrušil. já to beru velice osobně a naprosto vážně. když tady někdo v jednom kuse uráží všechny možný i nemožný národnosti, tak já prostě nemám zájem vůbec sledovat například ČT. už jsem to neviděl pěkně dlouho. ani nevím kdo je ve vládě :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?Vorti, vím, že máš Vantage 7100 a taky ICE kartu. V pátek jsem registroval ICE kartu, do té doby jsem měl 20 dní Global free a vše běželo OK. Ale v sobotu poprvé po zaplacení Multi HD mi vypadly některé HD kanály a pro změnu naběhlo HBO (viz. téma ze včerejška) a naběhly až po dvojité reautorizaci ze stránek Skylinku (HBO pochopitelně zase vypadlo, ale to je OK). V neděli to samé, dokonce 2x za den. Znovu reautorizace, ale tentokrát to naběhlo skoro hned. Ale je to pakárna, pořád manuálně reautorizovat, to je přeci nesmysl. Máš podobné problémy? Pokud ne, jaký soft na Vantagi máš, jestli to není třeba tím. Díky za rady a pomoc. |
johny265
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?Ale pamatuju si, že jsi tu jednou říkal, že jsi běžel ICE kartu v uni čtečce a žádný problém nebyl... |
johny265
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?já jsem nikdy neměl ICE kartu. je to nějaká z těch posledních sérií CryptoworksVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?@johny265Ano, ale diskusní fórum je veřejné a ne jen pro osobní témata a vzkazy mezi Frantou a Pepou. Stačí to jen respektovat v pravidlech. Jestli se za svůj dotaz stydíš, můžeš ho položit jinde. Téma bude smazáno, máš možnost se zeptat podle pravidel. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Je tu Vorti?Zkusil jsem teď Jepssen, ale problém to neodstranilo. Prostě po nějaké době zapnuté TV určité kanály (většinou HD) vypadnou a naběhnou až po reautorizaci. Nechání běžet např. ČT1 po nějakou dobu nepomáhá. |
johny265
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICE@Tomik - Téma si myslím zajímá více lidí, problém se nevyskytuje pouze u mě. To, že jsem to nazval tak jak jsem to nazval, za to se omlouvám. Vortimond tu asi nějakou dobu nebyl, dneska jsem ho tu zahlédnul, tak jsem chtěl upoutat jeho pozornost. Nic vív :-) |
johny265
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICE@johny265To je docela pravděpodobné, proto ho příšte pojmenuj dle obsahu a zeptej se hned. Jinak tu máme denně deset témat s otázkou, jestli tu pepa je nebo či je franta na záchodě. Pro tentokrát jsem ti to přejmenoval. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICEDíky a ještě jednou se omlouvám ;) |
johny265
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICEtsy jo, vantage a neco nefunguje ?? dyt to stalo tolik penez .... :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICE:))) bublíku to byl vítr do plachet, co?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICEvantage je v pohodě. ale jaksi už pro něj dlouho nevyšel software. podpora skončila. takže co nefunguje v UNI teď, tak už nebude fungovat nikdy. taková je realita. smutné ale nic se nedá dělatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
furtíku hlavně žesi se nám uzdravil !welcome to back in to silly boys |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICEa kdy na to pude naroubovat nejakej tucnak ? tehle vantage ma prece uplne stejne chipset jako ipboxy 9xxx rady nebo ne ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICEWow, that´s amazing. What is that? :laughing: What are you trying to say? Welcome back among us, enjoy yourself?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICENemam model 7100,pouze model 1100 s fmw 02.52.01T-O a ICE zaregistrovanou kartu,ktera je jiz mesic v promo placenych programu (tedy jeste mesic by tusim mely zadarmo hrat).Do foroty mam vzdy pripraven modul (mascom irdeto).Kartu provozuji v UNI ctecce,prozatim bez problemu (modul nemam vlozen ani do slotu).Jak psal Vorti,podpora je nyni veskera zadna,ale vsechno slape.Zkus mrknout a prodiskutovat zde:http://www.vantagefunclub.cz |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
bublajsI have to say that we have no penguins here. But we have some stability and some consistency in our team. You can see that.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@hdpeDíky za tip, mrknu tam. BTW, Vortimond je asi fakt blázen... :))) |
johny265
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICEFuck you motherfucker :laughing: Stay away from me. Shut up and go. Let´s just leave it like that.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICETaktiež mám model 1100 s fmw 02.52.01T-O a ICE kartu, na nej zaplatený balík (síce ešte iba mesiac)ale žiadny problém. Karty skylink používam už viacej rokov (prvé ešte ako slovaklink) v rôznych prijímačoch, s rôznymi balíkmi ale nestačím sa čudovať aké problémy ľudia s nimi majú.Na rady okolo vantage použi radšej fórum ako uviedol hdpe, nakoľko tam sa venujú len tejto značke a skutočnej odpovede sa tam dočkáš skôr. Nakoľko ti nabehol aj program ktorý si nemal zaplatený a naopak nešli tie ktoré mali, vyzerá to skôr na chybu na strane skylinku, nie tvojho prijímača a SW. |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
andbobskTaky díky, zkusím, případně zkusím kontaktovat i Skylink. Jenom doufám, že se nedočkám odpovědí, že nemám Skylink ready přijímač, používám uni čtečku, takže mi nemůžou (resp. nechtějí) pomoct. Do teď jsem neměl žádné problémy, jsem absolutně spokojený v rámci CZ možností. Tak uvidíme.No a admin, ať si s tím tady udělá, co chce. Vidí to sám. Když někdo používá slova, jejichž pravému významu asi moc nerozumí, ale hlavně že je "geroj" a uráží (rádoby vtipně)... To je na úrovni tak 13 letého puberťáka. A to jsem si fakt do teď myslel, že je normální, když občas umí normálně komunikovat a poradit. Asi jsem se spletl nebo to tu zase až tak moc často nesleduju... |
johny265
![]() |
|
RE: Vantage 7100 a ICE(I really hate him. He is so annoying. He asked me like ten times how to make this stupid card work. I don´t have this card!!! So I told him that. He then asks again minutes later.)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |