![]() |
|
HBO2 AND COMEDIMÁM TAM TMU A HBO HD FUNGUJE MA NEKDO PROBLÉMY JAKO JA NEBO TO DELA MUJ SPIČKOVY PŘIJÍMAC FERGUSON 100ENEVHODNÉ KOMENTAŘE SI NECHTE PRO SEBE NIKDO NANE NENI ZVEDAVEJ NO MOZNA NEJAKY INTELIGENTA JO ZA REAKČE DEKUJÍ |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIJá nerozumět jazyk tvůj kmen. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIAspoň to Comedy mohl napsat správně. To už je horší než Jyřyna.@smsmania, přečti si pravidla. Tip. č.1: nemá zaplaceno Další? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIaha tak si kupte slovnik nemam naladu se tady svama otravovat kdyz neumite poradit jen kritizovat tak proc tu je stranka na diskuze tomu nerozumim asi jsem na planete volu a to vi jste :laughing: |
smsmania
![]() |
|
tumik99a co jako c.1 a co mam stim delat to jako se mam to kdyz jsem to mapsal zpravne co mas za problem kdyz se tito neliby tak nekoukej na muj status kdyz neumiš poradit a lezi ty raludku ma cestina tak sorac ale mne je to ukradeny kdyz my nrozumis kup si slovnik csssd :bigeyes: |
smsmania
![]() |
|
S.P.A.M.a prosím o lock. Díky. |
polulin
![]() |
|
polulinjaky duvod co jen my to rekny sere te neco nebo mas problem fakt jsi frajer to se vydi hned jak jsi napsal neumis poradit nebo co mas za problem :fuming:komu ma dat block tobe |
smsmania
![]() |
|
smsmaniaPro začátek stačí tyhle stránky: http://www.plbohnice.cz/pro_klienty/informace_pro_klienty/infomace_pro_pacienty/cz#1aOni ti pak už řeknou, co a jak. |
polulin
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIhele kdo je u tebe pacient co koho si beres do huby nemas co delat co mas nervi ja vim ale zavolej jim jeden pacient jim utek :dead: |
smsmania
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIKdyby nebyl tak blbej(tentokrát to napíšu otevřeně), tak z mého příspěvku pochopí, že jsem se ho na něco ptal.Za těch informací, které víme, by stoprocentní radu ihned věděl jen Violista. Vážně škoda pro tebe, že už tu není.. :-/ @polulin, mě je zatím líto ho vyhodit. Možná že za to ani nemůže.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomik535jako nevim co nemuzete vy dva pochopit ptal jsem se jestli nekomu blbne hbo 2 a comedy na upc copak jse to nepochopili je my vas lito kdyz neumite ani jeden poradit tak proc reagujete to nechapu mate tu dost blbosti na komentovany a ne znekoho delat blbecka jen se trapnujete :laughing: je mi vas lito kam ale stim asi nic neudelam takovy lidi jsou :crying: |
smsmania
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIUpc..aha, tak navíc jsem ještě slepý. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIaha tak jsem to zapomnel napsat ale je v sekci upc direct |
smsmania
![]() |
|
tomiksorry to nevim nevydim te prez pocitac :lookaround: |
smsmania
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDItatarům zdar :laughing:Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIA jejda, zase je tu DědaLojza. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDITeď jsi ho urazil, ten byl aspoň gramotný. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HBO2 AND COMEDIsmsmania: HBO2&Comedy UPC Direct oknech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexdiky aspon nekdo normalni kdo poradi |
smsmania
![]() |
|
![]() |