![]() |
|
Televize na kartě - jak nabít?Ahoj! Pořídil jsem si TNK HD a potřebuju ji nabít. Tři měsíce utekly jako voda. Jak na to? Zkoušel jsem to přes Satsklep, ale nevím přesně jak na to. Poměrně na to spěchám. Musím to stihnout do zítřka. Jde to udělat nějak přes internet?Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?Normálně na satsklepu si vybereš jako zboží "Doladowanie na Pakiet Domowy + Premium HD" a při placení napíšeš do poznámek číslo karty. Poštovný vybereš 0 PLNVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?http://www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1708&id_kat=330&id_typu=0Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?Aha, poštovný je 0 PLN. O to mi šlo. Dík, zkusím a dám vědět. Ale, chlapi, jedno vám řeknu - vy jste hlavy. R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?pro mě osobně je to otázka národní cti :laughing: tohle podporuje mezinárodní vztahy. tím spíš, že se za to platí. podporuje to zájem o cizí řeči a prostředí. škoda, že se všechny platformy nedají snadno sehnat. třeba Canalsat se moc nedáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?Taky počuchávám,hlavně hodně muziky MCMka a M6stky něco kolem 20 éček za nějakej základek do těch 70 éček bych se za full moc nehrnul ale vypadá to jen na známého ve Francii,rozhodně teda lépe přístupnější než Sky UK ta se zdá nedobitná snad jenom na oko tam jet pracovat jedno za jakou mzdu dostat tu adresu a vše tam zkusit za ten měsíc zařídit :( protože potom stejně nebudou chtít platit, měsíc je až ažFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?já si myslím, že ta Sky Italia už nebude prozatím překonána. to je absolutní pecka a určitě je to někde na úrovni toho C+. má to svoje plusy a mínusy, ale celkově to patří mezi těch několik málo nejlepších. dá se s tím žítVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?Bohužel já jsem teda vyžral ty mínusy,né že mi by MTV Classic Italia nevoněla to teda né,kdo ti dneska pustí jako housky na krámě:Off-Electrica Salsa nebo Holly Jonson-Love Train..nikdo ale dost to všechno točej dokola a dělaj z toho trochu docu music,já vím kde kdo hrál tak mi 25 krát za tejden nemusej pouštět Story of Duran Duran a to Calcio Serie B.mě teda nezajímá vůbec ale jak píšeš má to plus a mínus tedy poměr ceny a nabídky je asi v současný době nepřekonatelný..nikdo na to v Evropě nemá aby Ti za ty prachy todle pustil R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?Sprostě psát nemůžem ale smiley mi tam teda skočí hned,správně je:o.f.f (tedy Sven Väth)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?na to bacha. jejich sportovní nabídka je dost možná nejlepší v celý Evropě. nebál bych se to tak hodnotit. filmy solidní průměr, určitě Canal+ Spain nebo Sky UK jsou lepší. ale jako třeba ten hlavní program Sky Cinema se dá určitě srovnávat s francouzským C+. má to styl.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?To jo ale musíš mít balík Sport protože to Calcio je jednosměrný a pokud nespíš v posteli s mičudou tak je to napalovačka,no udělám to v srpnu tak jsme si tady již psali:hezky po česku vyčúraně dvě karty a tam to pěkně namíchat,vyhrabal jsem tu ještě jeden Ferguson FX 7600 a ten taky nemá s Videoguard kartou problém a možnost komponentního připojení na SD stačí,bude to sice Itálie za každou cenu ale když už jsem naučil i psa že slyší na mangiare tak v tom nevidím problém :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?přesně. já taky ne. už plánuju kupovat slovník :laughing: zrovna dneska ráno mě to napadlo. samý lepší nápady. italština je cool a dá se snadno naučit.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?ty filmy se dají vždycky nějak namíchat. dneska třeba Woody Allen na Sky Comedy. zítra zase Jim Carrey jinde. a takhle se z toho dá prostě namíchat sledovatelný program. ale nedá se moc vybírat. s tím má problém víc platforem.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?S Italštinou nemám problém protože když jsme jezdili to Itálie lyžovat tak jsem to byl vždycky já co jim to překládal ale tu staročeštinu se naučí asi každej průměrnej jazykoznalec např.Alimentáry to tady platí každej druhej tedy alimenty a potraviny, prégo pronto si a no con,senza to je taky jasný, jednou mi jeden známej dal ubytování úplně super:senza balkone,senza etage,tv,canape...to mě teda mohlo napadnout že za plnou cenu jsme všem pro smích ale potom jsem přišel na to jak na ně..de la speciala oferta že teda maj pivo jenom na jeden den,polo je jasný kuře a nádrž je cisterna a víno je vino a tak bych mohl pokračovat,svým způsobem je to jednodušší než němčina ale je to pouze můj úhel pohleduFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
skohyNo ja neviem, ale na plynulé pozeranie filmu v taliančine je to dosť málo čo si tu predviedol.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?no, je to málo. ale jako základ dobrý. musíš prostě respektovat hlavně ten jejich odlišný způsob vyjadřování. to je základ všeho. ostatní jsou jenom slovaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?zkoušel jsem nějaký kartičky na ebay, ale nedaří se mně najít. jediný, co se mi povedlo, byla sky uk, ale třeba orf vůbec. co dělám špatně, vortíku?Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
CrescenzioHele možná málo,na sledování filmů to určitě nestačí ale naštěstí maj anglickou stopu a uvedl jsem to jenom pro příklad že když se naladíš na jejich frekvenci tak nemáš v Itálii vůbec žádnej problém chce to prostě pouze proniknout do staročeštiny tak jsem to teda nazval a ty slovíčka jsou fakt komický podobný těm českejm v přeneseným slova smyslu,nebudu tu vypisovat všechny který mi teda přijdou dost podobný češtině ve starým slova smyslu,nikoho teda taky nenutím to mít a koukat na to on mezi námi takovej českej program s dabingem těch nosatejch vevyškolenejch hlasů no teda to snad lepší ta italština a na rozdíl od refreshovanejch bulíčků místních platforem se snažím sám a mám radost i sám ze sebe jak mi to pěkně de(vortimond dík za back up)má radost stejně nezná mezí už jako malej sem čučel na jiný stanice protože se tam něco děje,to jestli tomu rozumíš se v tu chvíli stává druhotné ale i toto jde dohonit ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?ORF najdeš na ebay.de (nebo ebay.at)jako heslo bych dal: "ORF freigeschaltet" pro Sky Italy musíš zase na ebay.it (vybrat classico) a jako heslo "Sky Prepagato" potom správně vybrat odpovídající nabídku. to znamená číst popis. kam se karta posílá (spedizione EU), jak dlouho platí a jestli je součástí i aktivace Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?chlapi jeden dotaz. Na TNK HD je este program 3D nshow? Aj tam nieco davaju? |
fajnsmeker
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?Hlavně byl měl hlídat tu důležitou větu Tutto il Mondo jako že to pošle i do celý Evropy nebo světaFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?o těch balíčkách už jsme psali, že u těch levnějších karet je vždycky na výběr 2 + 1. to se domlouvá s prodejcem. on má možnost na tý kartě aktivovat cokoliv. takže typicky Sport + dva základní (např. dokumenty a seriály)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?já mam ale problém v tom, že neumim italsky asi jako většina lidí.můžeš mi nějak vysvětlit tuhle nabídku? http://cgi.ebay.it/ABBONAMENTO-SKY-PREPAGATO-6-MESI-/140543791948?pt=Decoder_Satellitari_e_Digitali_Terrestri&hash=item20b910134c ale zaujalo mě, že píšete, že je tam tuto til mondo - po celém světě a cena je slušná a platí to do listopadu. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?jo, to je v pohodě. musíš si to přeložit, je to v italštině. takže klikneš na "compralo subito" (to znamená ihned koupit) a zaplatíš přes paypal. pak ti příde email a na ten mu odpovíš, že máš zájem o ten Sport + Documentari + Serie TVVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
DejfJe to predplatená a už aktivovaná karta, ktorá funguje do listopadu 2011.Vybrať si môžeš 2 balíčky z týchto: SerieTv a Intrattenimento, Bambini, Lifestyle a documentari, Musica, News + jeden balíček SkyPack (vyber si medzi Cinema alebo Sport alebo Calcio - Futbal). Poštovné do Čiech 10 euro a posiela to do dvoch pracovných dní od zaplatenia. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: Televize na kartě - jak nabít?neber si ale ten Fotbal. protože to dostaneš fakt jenom fotbal. ten sportovní balíček "Sport" je to co hledáš.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |