Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CI moduly pre Televízory Samsung 2011 PDP LED

Viacerí zákazníci sa na mňa v poslednej dobe obracajú s otázkou: "Aký CI modul pre televízory Samsung modelového roku 2011 ?". Vzhľadom na to, že dosť dlho dodávame zákazníkom kompletné riešenia (TV+SAT) rozhodol som sa napísať naše skúsenosti. Možno pomôžu iným s rozhodovaním. Pre ICE, alebo IRDETO karty Skylink sú v súčasnosti dostupné tieto moduly:
- SMIT (IRDETO)
- NEOTION SKYLINK (IRDETO)
- EUROCAM (IRDETO/CRYPTOWORKS)
- MASCOM (IRDETO/CRYPTOWORKS)

No a naše doterajšie skúsenosti s používaním týchto modulov a kariet Skylink v televízoroch Samsung pre rok 2011:

- SMIT = Tento modul funguje úplne najlepšie. Rýchlo prepína a hlavne korektne prepína. Ma však jedno obrovské mínus. Vďaka technológii SecurePlus na ňom nefunguje PVR. Čiže ak ste sa tešili, že strčíte do vášho nového TV usb kľúč a budete nahrávať, zabudnite na to - je to blokované.

- NEOTION SKYLINK (IRDETO)= Tento modul už umožňuje nahrávanie, ale pomalšie prepína a pri zapnutí TV vám nezobrazí obraz. Musíte prepnúť na iný program a potom sa až rozbehne.

- EUROCAM (IRDETO/CRYPTOWORKS)= Nahrávanie funguje a aj prepínanie je OK. Problém je s platenou ponukou HD. Základné programy prepína bez problémov a takisto aj Nova HD. Akonáhle však prepnete na Filmbox HD, alebo HBO HD, tak ste skončili. Vyslovene treba vypnúť televízor a znovu zapnúť.

- MASCOM (IRDETO/CRYPTOWORKS)= Funguje najhoršie pomaly prepína a veľa programov ani neprepne.

Bol by som rád, ak by niekto ešte pridal podobné skúsenosti prípadne napísal ako to funguje jemu. Možno keď to bude veľa, donúti to Skylink, aby zatlačil na Samsung pre vydanie nového firmware.

lel
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CI moduly pre Televízory Samsung 2011 PDP...

Diky za info,opet vidim,ze jsem udelal velice dobre,kdyz zakaznika s timto SAT tunerem poslal do KULALAJ s tim,ze jsem pouze ochoten dodat kvalitni HD prijimac,za ktery ponesu zaruku.Doufam,ze mluvim o te stejne telce:),totiz kdyz jsem hledal,kde nechal tesar diru,tak jsem ji pote nasel (tedy po jebani se a sundani TV z dreveneho oblozeni:),dira byla vzadu uprostred (=dira pro CAM,ponevadz ze Samsungem nepicham,to kdyz tak s T-34):).

hdpe
Registrace: 11/2007

Inak by bolo zaujimave ako samsungy slapu s modulmi mimo karpatskej oblasti,asi by im to ubuchali o sikme oci........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Lel,ten CAM modul Mascom mel jakou verzi sw?

HYPER
Registrace: 11/2010

lel

Mozno nebude treba ani to ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

btw. spojenie PDP LED je blbost (nie je to ziadna plazma)......je to LCD s LED podsvietenim

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

lel

A este otazocka....u ktorych modelov to mas otestovane??

Blooddog

MASCOM (IRDETO/CRYPTOWORKS

Taky by mi zajímalo jaký SW jsi tam měl a jakou kartu ICE, a nebo čistý IRDETO . U mne Panasonik ICE KARTA a SW 1.23 ( i na 1.20 to jede OK , ale na 1.19 SW to nejede . ) bez problému , nahrává taky bez problémů a rychlost přepnutí ? jako všude v normě. Čistý IRDETO jsem nezkoušel

standa111
Registrace: 11/2009

V těch Maskomáckých s posl. SW prý jde přepnout mód pouze do Irdeta a pár lidí tu psalo, že jim to (v stb) pomohlo.
S ICE a TV jsem zatím neměl tu čest, CW karty jedou v pohodě v různých(Philips, Smit, Eurocam červený), ale zrovna zítra jdu na jednoho Samsunga, tak pokud bude s ICE, tak ti dám vědět, zkusím i fialový (NO Ready) Irdeto.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/_CryptoWorkMascom.htm

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra