![]() |
|
Setkání CSlinkJak se Vám libílo první setkání CSlinku v Brně? |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
cateringdobrej. Izer bezva. To ostatní už bylo známé. :-)Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkZdar,mnozi z nas (vcetne mne) tam nebyli.Vysel z toho aspon sbornik prednasek,nebo pouceni z krizoveho vyvoje?Byli tam clenove predstavenstva?Diky za info. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkJá viděl včera sekání na CS Link transpondéru 11.876H. Ale to asi nebylo v rámci setkání, že? :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
re:setkání bylo řekněme standartní,nejvíce se člověk dozvěl jako vždy na chodbě.Nadhodil jsem kupony,telefony operátorek,kartu next,HD programy,jejich řekněme úlet v podobě PRIMA HD,problémy TP1252J a tak.Zdeněk Izer byl fajn.Pak jsme se už neorganizovaně podívali do jednoho místníha rádia a pak na jeho vysílač.Více až v jiném fóru.Takže fajnKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Setkání CSlinka ohladne noviniek, vyvoj cslinku ste sa tam dozvedeli? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
lubbikměl bych k tomuto hooodně věcí,ale slíbil jsem nekomentovat tohoto operátora a tak se k tomu nemohu vyjádřit.Ono i kdybych se vyjádřil,pravděpodobně bych se objevil na "střídačce"...jinak řečeno:-Dnicméně ti rád popovídám osobně na setkání ...už se těšim,doufám že přijedeš!:-) ;) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
re:Jasně!Více je na soukromém fóru.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkAha, tak to byla konference CS Linku, já myslel že jsme byli na představení Z. Izera. :OTeď vážně, informace veškeré žádné, diskuse žádná. Jak píše lubbik, diskuse jen páru znalých s některým ze zastupců, odpovědi strohé, nebo žádné. Pan klička onemocněl :O přejeme brzké uzdravení. Jediná a dávno jasná informace, jdou do Irdeta, takže pro místní teoretiky, žádný Conax a podobné nesmysly. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
zipKdo chtěl tak se zeptal a musím říct že se i dozvěděl co potřeboval. |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
pit178Neboj, já se ptal a jak už jsem psal, na kvalitní dotaz nebyla odpověď. Ale tady o tom psát nehodlám. |
Zip
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkOstatně se dalo čekat,že na přímou otázku, bude odpovědí jen oklika,tak jak je to u CS zvykem ;)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@lubbik, cb21Ahoj, na jakem foru to budete probirat? Zajimalo by me to.Diky |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
Setkaní Cs linkA ono nějaké bylo? Že na aprabole nebyla žádná znímka. Taky by mne zajímalo mnoho věcí, protože jak začínali tak jsem si dokoupil jejich kartu, a to ne jednu a dnes mi leží v šuplíku, protože nabídka a cena nic moc, takže kdyby měl někdo zajem, tak jim střelím ze 2 kartyMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
libor129to proto,že ti leží v šuplíku ti neposlali emailem pozvánku,jako mě pozvali,ale na opičárny nemám čas R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkJak to čtu, tak si říkáš, že moc dobře věděli, proč si tam Izera pozvali. To samé s Malinou Obrovskou na jiném setkání.Letos jsem byl na semináři R&S, sice si od nich nekoupim nikdy nejspíš nic, ale obohacen jsem odjížděl stoprocentně. O pocitu promrhaného dne také nemohla být řeč. A k věci, co se probíralo ohledně TP 12525V? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Setkání CSlinktak ak ide cslink do irdeta tak potom odpada posledny dovod preco si vobec drzat kartu od tej platformy. :laughing: :laughing: :laughing: Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkCS Link do Irdeta a tím pádem resívry Skylink Ready budou použitelné i pro operátora CS Link nebo ne? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
re:Tak Malina byla až na té párty,o tu se losovalo na tom setkání,já naštěstí vyhrál tu bundu,která byla jako druhá cena pod ní.A jelikož jim ceny v Senohrabech někdo ukradl,tak mě ji poslali poštou.Ale je to dobře,že poznají jaké mají také partnery.Tento rok krabice plná cen,minulý rok ta velká plachta Skylink...takže mě ani neudivuje,že jim pak takový mistři místo legálního předplatného,normálně na krámě dopíšou kartu a vyinkasují dle platného ceníku Skylinku...Na TP12525 se asi měsíc objevuje rozpad obrazu,asi jsem jediný,kdo to pozoruje,nebo mu to vadí.Neboť oni to také nevědí...Dělají to snad všechny příjmače,které dělám,i Kathrein.takže něco mají špatně.Asi tak 4x za hodinu se rozkládá obraz jak na ČT,tak na PRIMĚ.Zkusili to na mě s počasím a nastavením antény,pak tedy,ať jim to přesně napíšu i s časy.Na to jsou tyhle setkání dobré,je třeba spolu mluvit a nebýt schovaný za mixem... ;)Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
12525VNejsi zdaleka sám, za posledních pět týdnů se to tu řešilo několikrát. Tohle mě právě štve, že důležité věci nikdo neřeší, ale samolepky, chlebíčky a komedianty ano.Tyhle setkání jsou především pro prodejce, či podejce. Pro montéry, či ostatní technický klan to je ztracený den. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
re:Ztracený den to určitě není,není nad to znát osobně kompetentní lidi,hned se jinak řeší některé problémy.Jinak pro ty,co chtějí vidět více,tak na jidxc máte menší reportáž ze včerejška.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkZdar synci,moje zkusenost s ruznymi odbornymi setkanimi je takova,ze pokud jsem se chtel skutecne neco dozvedet/priucit,pak dotycny v 90% pripadu musel mit obleceny rifle/mansestraky/pracovni plast a v 10% pripadu pak mel slusivy oblek s kravatou:).Ale nerikejte to nikde,at neni ostuda! |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkPorad jsem se nodozvedel to tajny forum, kde se toto resi.Jinak 12525 jsem jiz take zaregistroval, uz kdyz byl hokej, ale pripisoval jsem to prenosu. No ale problem pretrval a je to i na ct 1 atd. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: Setkání CSlinkA ten přechod na Irdeto za dva měsíce jste tam probírali ? ;)Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
AntošNe, bylo nám sděleno jen že jdou do Irdeta, jinak nepovolili ani diskusi! Kdo chtěl něco vědět, musel osobně vyhledat kompetentní osobu. |
Zip
![]() |
|
![]() |