![]() |
|
Bál jsem se zeptatVčera mi kámoš vrátil z chalupy starého Humaxe 5400 se Skylink kartou. Od podzimu to nehrálo, ráno jsem nemohl dospat, že zkusím kartu v pokojíku u syna na Vantage 7100. Překvapilo mne, že má Skylink kartu vsunutou ve starém modulu_blokeru.???? Kartu se základem. Občas tam kouká na Primu Cool.Kartu jsem vyjmul a do universal čtečky vsunul kartu z Humaxu. Hrála, vyjmul jsem modul-bloker, karta nehrála, ani ČT 24. Zkusail jsem synovu kartu a zase, bez zasunutého blokeru bez karty ani ťuk. domáčkl jsem bloker a hrála. hlava mi to nebrala, celý den jsem na to musel myslet a bál jsem se zeptat, že by nikdo nevěřil. Nebudu to natahovat, pomohl restart resívru a vše je OK. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
a co Ti dodaloODVAHU ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Bál jsem se zeptatsto gramov vodky :))) |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
ráno jsem nemohl dospat...jo tak to je, fanda sat.hůavně že máme koníček?nebo koně? |
kalanagg
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Bál jsem se zeptathlavne ze sa nebal vytiahnut z humaxa a dat ju do vantage :))) |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: Bál jsem se zeptatChlapi, děláte si prču, ale vyskytnou se věci, které rozum nebere.Normálně, když vyjmu kartu, obraz během několika vteřin zamrzne. Vřera, když jsem z Vantage vyjmul kartu, tak obraz šel skoro dvě minuty jen na bloker bez karty a programy šly libovolně přepínat, ale když jsem vyjmul bloker a karta byla v UNI čtečce, obraz zhasl okamžitě a říkám, nešla ani ČT24. Tyto anomalie dělají naše hobby zajímavějším ;) |
Nervoš
![]() |
|
RE: Bál jsem se zeptatno pokud se nepletu tak humax 5400 ma irdeto čtečku . tudiž to co tam máš strčeno není blocker ,ale myslím že se tomu říkalo ircrypto ,které zpřístupnovalo cw kartu |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Bál jsem se zeptatkiss _ to původně ano, pak jsem to předělal na bloker a zůstalo to tak, protože to nepotřebuji. Byl to cw modul Philips.Humax 5400 _ má asi 5 let starý soft, pochybuji, že ba uměl Irdeto, jel jsem na něm jen cw. Toho Humaxe spíš jen někomu vždy půjčím, ale má také nějakou anomalii, naposledy jsem mu smazal celý setting, nahrál jsem jen stanice z 23,5 a furt mi hlásil, že je zaplněná paměť na stanice .... ale vzal je. ;) |
Nervoš
![]() |
|
RE: Bál jsem se zeptat[url=http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik][img]http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12102.gif[/img][/url] |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
![]() |