Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Telefunken DVB-S 20

Po zadaní fr. 11797 H 27500,signál aj kvalita v poriadku.,ale po skenovaní nenačíta ani jeden program z tejto frekvencie ! :-/ , a to som ešte nevložil kartu, má niekto doma tento prijímač, žiadna podpora a výrobca ???? Rv , naštastie nie je môj, len som si ho požičal na pokusy.

Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!

sivko44
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Telefunken DVB-S 20

nápodobně :-) jenom se zasekává s kartou ICE (pro který je doporučený Skylinkem) pokaždé na něčem jiným. Jednou jsou to HD programy, včera jsem ho odpojil, protože se zasekl i na Óčku :-) Jde nazpět a už ho nechci ani vidět. Orava si nedala ani tu námahu vylepit nějakou podporu.

pf09
Registrace: 8/2010

Bohužel testování přijímačů Skylinkem mi začíná připomínat naše stanice technické kontroly. Auto tam vůbec nemusí dojet..

-přijímače s kartou nejedou spolehlivě(teď pomíjím problémy u nově přidaných programů)

-optibox pony beze stopy ze seznamu zmizel.(Že by ho i odtamtud někdo ukradl?) Nebyla poslána další "splátka" všimného?

Nemám rád spekulace, ale stalo se tak bez jakéhokoliv vysvětlení. Podle čeho se tedy vážený Skylinku řídit při výběru nebo doporučení přijímače?

Není celý ten seznam jen k smíchu?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

NJN, ale kdyz kazdy kolenovrt musi koupit nejlevnejsi m.r.d.k.u a u zbytku musi par (nevhodné slovo)skej eshopu z.k.u.r.v.i.t cenu tak pak jaksi ta podpora a servis taky neni z ceho delat. Jiz hodne dlouho jsem tedy necetl dotaz na kvalitu, vzdy jen akce, levne, nejlevneji. Tohle je pak jen dusledek.
ZE optibox Pony je nedodelek, ta vedel kazdej z oboru a ten tureckej telefungen, radeji nekomentovat.

J a
Registrace: 7/2005

Jasně, tady ale nejde primárně o cenu a technickou kvalitu, ale o ten "glejt" či jak bych měl nazvat ten statut doporučení či "ready" značku.

Ten seznam měl přece sloužit hlavně pro koncového uživatele, který se rozhoduje koupit nový přijímač. O technické kvalitě nemá ani páru, tak se právem spoléhá na doporučení někoho, koho službu bude využívat. Oproti ostatním přijímačům, má v ruce aspoň jeden trumf pro případ, že by to nefungovalo a potřeboval by od vysílatele pomoc. A třeba nepotřebuje žádné další funkce, tak koupí ten nejlevnější. Nikdo přece nepředpokládá, že budou stát všechny stejně.

Tomik535

Ale ono to s tim docela hodne souvisi.
KDyz stoji HW za starou backoru (turek), muze byt soft sebelepsi. Certifikat resi jen spolupraci s kartou - jak to dekoduje a zpracovava instrukce pro kartu.
Ze to tuhne, pulka dalsich veci nefunguje apod. to zadny certifikat neresi.
Certifikat Skylink = bezvadna spoluprace s kartou. Nic vic, nic min. Ze ten srac tuhne i na Ocku, holt smula.

J a

Telefunken a tie ďalšie....

..takže sa to predávalo ako set spolu s Skylink kartou, to mi oznámil "štastný majitel".,a teraz som rozbalil Bensat Ben 100IR-Pvr..prvá vec čo som zistil ,nepodporuje USALS !!!,len diseq1.2..,a bohvie čo ešte dalej,ale nemám chuť pokračovať ;P hlavne že všade je logo Skylink....a to som ešte ani nevložil kartu....

Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!

sivko44
Registrace: 10/2006

@Tomik

nis nebudu komentovat, pouze dávám odkaz a větu, která je na konci.
http://www.skylink.cz/web/structure/62.html
Upozornění:
Protokol vyjadřuje stanovisko Skylinku k výrobku v SW a HW verzi, která byla předložena k testování a jeho kompatibilitu s vysíláním ke dni testu. Skylink neručí za nedostatky satelitního přijímače, které nebylo možno v době testu běžně dostupnými technickými prostředky zjistit.

RAFI007
Registrace: 1/2006

@RAFI

Komentář netřeba ;) Beru to už jen s úsměvem..

Tomik535

Nebo ještě jinými slovy: Změníme-li parametry vysílání, celý seznam jde do kopru.
Snad se na papíře aspoň nebude "smékat" :)

Tomik535

a co mám jako říct tý bábě, že si koupila takový střep...a měla ho v seznamu jako Skylink ready ... asi nic. No jo.

pf09

A co by jsi ji rikal ? Tak at to reklamuje, kdyz to nejede ne ?

J a

Jasan... bavil jsem se s dodavatelem Telefunkenu a ten mi řekl klasickou reklamační formulku.... takže bába bude bez příjmače a bude koukat do zdi. Fakt dobrý :-) a předplatný ji poběží bez náhrady - a votojde :-)

pf09

mÁM HO ASI MĚSÍC. jEDINÉ CO JE FAKT ŠPATNÝ, JE, ŽE SE SEKÁ NA PLACENÝCH KANÁLECH A NA NĚKTERÝCH hd NEJDE REGULOVAT ZVUK. MUSÍ SE TO REGULOVAT NA TV A TO JE PRŮŠVIH V NOCI, KDY CELÝ BARÁK SPÍ A JÁ TO PŘEPNU A ONO TO ŘVE. pO VYPRŠENÍ PŘEDPLATNÉHO HO BUDU REKLAMOVAT A POUŽIJU ZATÍM STARÝ SD PŘIJÍMAČ.

divak
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra