Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cs link LNB zdarma

Tak to je pecka
https://www.parabola.cz/zpravicky/14285/cs-link-nabizi-abonentum-duo-lnb-zdarma/
Kdybych neměl obě Astry tak do toho určitě jdu :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cs link LNB zdarma

s cslinkom je aspon sranda..ked nieco nove od nich vyjde na slnko sveta je to cim dalej tym vacsia sranda. :))) :)))

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

a vola sa to monoblok,nie duo LNB..

freee
Registrace: 2/2010

vcera brava hdtv a hustler dnes duo lNB pri rocnom predplatnom a zajtra asi pecenu jaternicu kazdemu kto kupi ich kartu :laughing: :laughing: :laughing:

tulen

freee

duo je na jeden prímač aj
monoblock na 4tv ;)
a to je dobre chváalim cslink
já som kupoval za 69eury na 4tv ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

monoblok twin na 2 tv quad na 4

tulen

Tak je asi každému jasné co se chystá, nenápadně chtějí připravit zákazníky na pozici 19,2 kde později budou novinky v podobě simulu. Čekám to někdy na podzim po téhle megaakci Brava HDTV a Hustleru. :-D

Jardysek
Registrace: 3/2010

Re:lnb zdarma

Sice na první pohled zajímavá nabídka, ale prakticky naprd. Co pak s tím bude většina dělat_ Všichni jsou scopni si to nainstalovat sami. Stejně si musí zavolat servisáka a zaplatit montáž, takže těch!pár korun! už nikoho nevytrhne Rv

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

A taktiež dokúpiť parabolu 80 cm,lebo dosť ľudí má iba 60 cm.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@freee) nemáš pravdu, podle tiskové zprávy cslinku se to nazývá "koncovka paraboly" :)))

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

Jen je divné kam zmizelo to vlákno...

U hlavních zpráviček že je nutná ta trumpeta v předu na talíři a najednou ten nesmyslnej text ze stránek CS Linku zmizel,mě teda osobně ta hlavice vrtala hlavou,hlavu mám svojí a hlavici:no teda nevím a neberu to ani jako překlep jen prostej amatérismus ze strany CS.Linku a ta oprava na duální LNB to teda není búch ví co,to si můžem taky myslet že se jedná o twin.Tak eště že Vás mám jako doplněk ke službám Sky Italia jinak teda nevím byl bych asi n.as.r.a.n.e.j s tou hlavicí :laughing: :laughing: :laughing: PS:jen je smutný že to admin z.a.s.e. hodil do koše :(

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Nevidím na snaze pojmenovat to nějak názorněji i pro laického zákazníka nic špatného.
Spíše bude problém v případech jak popsal letas. Navíc ty 60ky z kompletů jsou ty nejhorší křápy.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

No to teda nevím jak je to myšleno,nechci se hádat ale "hlavice" to teda i moji (říkejme jim třeba hloupější zákazníci)to teda hned nazvou snímačem protože:Hlavice je architektonické zakončení horní části sloupu, pilíře nebo pilastru a to teda s CS Linkem nemá nic společného,osobně proti tomu nic nemám ale pokud jsem za něco placen tak přeci nepíšu blud a nebo hra na kamarády a nosaté kamarádky již prorazila z CT a Nova i sem na Parabolu o které si stále ještě myslím že je trochu na úrovni...nebo...??!! je již také DOWN? :((

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

A já se zase zvlášť na tohle téma opravdu hádat chci. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE:Hlavice

Tak mi teda zajisti pár Hlavic ale byl to teda úlet od tý firmy co tady vládne trhem ;) ;) Naštěsí mám Vaše podnikání v p.r.d.e. ale štvou mě ti naštvaní kunšafti nejradši bych je naučil italsky či anglicky a doporučil jim lepší produkt za méně peněz a více muziky ;)

skohy

Pssst...tady se nesmí nadávat na CS link. :8)

petr121
Registrace: 4/2008

Veritas vincit

A dále mi to je jedno ale měl by se k tomu kat vyjádřit,proč setnul hlavu někomu kdo jí mohl ještě mít Rv Rv

skohy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra