![]() |
|
OTA přes SkylinkJde někomu stáhnout soft přes OTA Skylinku?Ve středu mi to na jeden příjímač šlo, a od čtvrtka na další už ne. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: OTA přes Skylinkno já znám jeden případ u nás z ulice o to podotýkám že taky ze čtvrka tento pán taky aktulizoval SW a od té doby mu přijímač nefunguje.Podle mě asi došlo vymázání původního továrního SW.Byl jsem se tam u něj podívat a ani na stb nenaskočí menu. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: OTA přes SkylinkJednou jsem měl podobný problém, stačilo vypnout od sítě a vše se rozběhlo. |
zdrk15
![]() |
|
RE: OTA přes SkylinkPsal jsem i na Skylink a ty mi odpověděli, že nejsou prodejci techniky - mam jít za prodejcem. Ale když není co stáhnout tak je to jejich. |
zdrk15
![]() |
|
@zdrk15 radcej tichoa ja by som ti doporucil aby si u prodajcu o upgrade FW radsej pomlcal. Skratka neide nevies preco. Ked zistia ze sa stahoval FW, tak povies ze to prijimac mal asi automaticky zapnute Ty o nicom nevies.Vies niektorym predajcom staci pseudo dovod aby po predaji uz s tebou nikdy nic nemali. (Komu cest tomu cest samozrejme) Podla mna by to zakonne nemalo obstat ze FW nie je zasah ale videl/pocul som ze to brali ako uz zasah do HW (je FW zmena chovania HW?). A este: predstav-te si ze sa to stano na zariadeni po zaruke... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
OTA přes SkylinkJá mám to samé Před nedávnem jsem koupil Optibox Zebra při stahování nového firware vše se podařílo stáhnout na poprvé dobře Chce to udělat zálohu přes USB protože taky když bych chtěl podruhé tak to už nejde v menu to normálně kde je Upgrade tak jednoduše přeskakuje na jinou v menu funkci no prostě to tam nejde R^ |
Sova9
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |