![]() |
|
Výpadky kódováníU skylinku mám předplacen balík multi HDplus karta Irdeto, orig.modul technicrypt přijímač technisat HD S2 a stejně najednou z ničeho nic vypadne skupina některých HD kanálů. V čem může být chyba ? Stalo se to opakovaně a po chvíli to naskočilo. Rv |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Výpadky kódováníto je skylink :) |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
KamilJaký tam máš modul? Já tohle řeším s techniky Skylink asi už 5 týdnů a pořád se mě snaží přesbědčit, že chyba je někde u mě. Kartu ICE mám v modulu Neotion, ale podle technika Skylink a i podle technika Omko (výhradní dovozce TechniSatů do ČR) tento modul není vhodný. Doporučují mi Cryptoworks SMIT nebo Irdeto Cryptoworks Mascom. Už mám domluvenou výměnu, ale jestli to nepomůže, tak nevím ...Hlavně je důležité, abys to napsal na Skylink, ať je nás víc, o kterých se ví, že to blbne. Ale nepiš na jejich kontaktní formulář, piš přímo na podpora@skylink.cz. Tím obejdeš ty děvčata, co ti v prvním kole poradí, že máš vypnout a zapnout přístroj. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
KamilAj jaj. teď jsem si všimnul, že o modulu píšeš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Výpadky kódováníDíky za radu, napíšu tam. Myslím, že tvrzení od Skylinku , že ICE karty šlapou v originálních modulech cryptoworks bezproblémově není úplně pravdivé. :-/ |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Výpadky kódováníNIc jim neblbne jen chodí zápisy na kratší dobu.Jinak modul Cryptoworks SMIT nic moc. Měl jsem a byl jsem zhruba 2 x denně pod kodem. Musel jsem na ČT1 a čekat. Po určité době letěl z okna ven. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
zdrk15A v jakém přístroji si toho SMITa měl?Ve SMITu v TechniSat HD8-SX jsem měl ICE kartu od konce listopadu do konce března a žádný problém nebyl. Pak jsem přikoupil ještě TechniStar S1, modul Neotion a kartu Next. SMITa (a Next) jsem dal do S1 a tam žádný problém zatím nebyl. Neotion (a master ICE) jsem dal do HD8-SX a tam to zlobí. Neotion nechci dávat do S1, protože když tam pořídím nahrávku, tak to přehraji jen tam. Když mám v S1 kartu ve SMITu, tak lze nahrávku přehrát jak na S1 tak na HD8-SX. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Výpadky kódováníBylo to v Homecastu. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
joscerDík za info, ještě že nespěchám s výměnou karty a modulu. Ale kartu vyměním za čisté IRDETO. Modul je stále otázka ??? Nutná OK funkce v HD8-SX. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CESJeště doplním, že nahrávka pořízená na HD8-SX s modulem Neotion je přehratelná i na S1. Asi to bude tím, že SX má rozhraní CI a S1 má rozhraní CI+ a modul Neotion je také CI+.A modul: podle technika firmy Omko je pro HD8-SX (ale i obecně pro TechniSat) naprosto komaptibilní modul Irdeto Cryptoworks Mascom, v kterém chodí všechny karty (CW, ICE, IR). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerHlavně že modul Skylink neotion irdeto je " Skylinkem CERTIFIKOVÁN" ?!?!?!?! A co Smit C+ neotion ???? Asi to samé. Kdyby mě už naštvali,tak asi koupím HD Topfielda 2050 s irdeto origoš čtečkou ---- a klid, tam to drží OK. Dík a ahoj. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
joscerSouhlasím s joscer, mám modul Irdeto Cryptoworks Mascom a po aktualizaci přes ORF běží velmi dobře všechny naše karty včetně čisté IRDETO karty, rychlé přepínání, stejně rychlé jako v UNI čtečkách Edision Argus.O ostatních modulech se to říci nedá. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
![]() |