![]() |
|
tv rozvodje objednany SCHWAIGER EKU 825 pre tv rozvod , kde sa vyuzije klasicke (povodne) rozvody. ide o to ze dodavka SCHWAIGER EKU 825 bude neskor ako zakaznik pozaduje. xcem sa spytat ci je mozne na parabolu dat quatro lnb zapojenie horiz.horne do rozvodu a napojenie do rozvodu s vyuzitim rozbocovcom-bude to fungovat? samozrejme ze iba vsetko v hono horizont.-ako docasne riesenie? samozrejme aj s vymenou zasuviek. |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: tv rozvodNo a mame tu dalsiho kolenovrta co se s.e.r.e do neceho, o cemz nema absolutni paru. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: tv rozvod100% bude. A možná i ne.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: tv rozvodJA: tvojej reakcii nerozumiem |
tomko
![]() |
|
tomkopreklad:Nevŕtaj sa do toho, kde nevieš co robíš :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: tv rozvodneviem z akeho dovodu kvazi profesional vid JA a pod si myslia ze su profici a ostatni su nimrodi. na moju otazku som xcel odpoved a nie radoby "zvasty" |
tomko
![]() |
|
RE: tv rozvodinak tomik535 dik za odpoved |
tomko
![]() |
|
RE: tv rozvodNezlob se na me, ale kdyz jsi tak blbej, ze nevis jak funguje LNB a jestli se da/muze rozbocovat, tak nechapu, co resis. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: tv rozvod..a taková věc jako ten Schwaiger Ti nepatří do ruk.Mimochodem, jaké jsou ty "původní kabely" ??? Že tím chceš tlačit sat pásmo... |
davidkriz
![]() |
|
RE: tv rozvodtomko neber si to osobně, ale i ta moje patřila do říše ironie.Zkus pochopit dvě věci. Nikdo to tu od stolu neřekne Ano nebo NE. Aspoň né profík. Možná nějaký hudebník :lookaround: Za druhé, tvoje profi "řešení" může opravdu někomu připadat úsměvné. (záměrně nepíšu neprofesionální) Měj se pěkně. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: tv rozvodpôvodné rozvody? kábel sa nemení? podľa mňa sa bude musieť. a na eku 825 potrebuješ sat zásuvky bez dc pass, ktoré majú odb útlm 15 dB! pod sebou ich dáš max 6 bez vyrovnávacieho zosilnenia!Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: tv rozvodA je to tady, tomko, přeju mnoho úspěchů, s největší pravděpodobností budeš potřebovat v regále volné skladovací místo, o penězích se netřeba zmiňovat. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
@JaJen ho nechej aspoň budeš mít práci :) No teda né že bys neměl. :) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: tv rozvoda kdo se bude rozvadet ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: tv rozvod:laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: tv rozvodtv rozvody sú na tv joj 18 tej hodine ,pod názvom súdna sieň. xcem alebo chcem je veľký rozdiel. chlapče ty nevieš ani gramatiku a ideš sa vŕtať so rozvodov.a takíto smradi nám tu kazia dobré meno.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: tv rozvodmyslím,že první patro pod střechou by mohlo fungovat,ale takto od stolu nejde radit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: tv rozvoddal jsem to do google překladače a stejně je to gramaticky, natož technicka nějaké divné:je objednán SCHWAIGER ECU 825 pro tv rozvod, kde se využije klasické (povodně) rozvody. jde o to že dodavka SCHWAIGER ECU 825 bude později jako zakaznik pozaduje. xcem se zeptat zda je možné na parabolu dat quatro LNB zapojení horiz.horne do rozvodu a napojení do rozvodu s využitím rozbocovcom-bude to fungovat? samozřejmě že pouze vše v honosnou horizont.-jako dočasné řešení? samozřejmě také s výměnou zásuvek.Stačí si to spočítat, trvá to tak 2 min.:počet zásuvek za sebou = 1 ztráta, x-metru koaxu ve větvi=2 ztráta, rozbočení na x větví=3 ztráta.Quatro+ par 85=83dBuV, zesílení + ECU=17 dB = povolených 100dBuV.Omezení při změnách TP a následné ladění x-přijímačů ani nechci řešit :)) R^ |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 015 |
![]() |
|
Tomik535Kdepak ... já se do toho nessss. :))) ;) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
violasi presedlal na ESTRÁDY ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekŘíkám že se do STA nehrnu ... a ani to nijak nedoporučuji neznalým. Estráda a slavit se může, když se to náhodou podaří, když né anebo jen někde tak je průser. ;) |
Violista
![]() |
|
@prasklá violaty se nemáš do čeho hrnout nebo nehrnout, když nemáě ani základní elektrotechnické vzdělání!!! a pochyboval bych i o tom všeobecném...Což ti samozřejmě v tvém mozečku nebrání "radit" např. Ja alias p.Kovářovi, jak to STA má dělat, jak jsme tu nedávno viděli :laughing: :laughing: :laughing: |
davidkriz
![]() |
|
@prasklý DavidVšak říkám že nemám zájem a ani se do toho nehrnu. To mě máš spíš za to pochválit. No ne? Pan Kovář tehdá řekl nepřesný a nefinální údaj, proto jsem se divil. ;) Spíš jsme se nepochopili. Další věta to už vysvětlila. Takže klídek a nedělej ze všech blba. Jinak já si poradím i bez toho elektrotechnického vzdělání neboj. Tak už toho papouškování nech. A mám sloučeny 2x sousední kanály ... Ty mozečku :laughing: |
Violista
![]() |
|
RE: tv rozvoddiky chlapci funguje, dik za rady R^ |
tomko
![]() |
|
Nejlepší raduTi dal Ja |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: tv rozvodto uz nechaj na posudenie mne |
tomko
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |