![]() |
|
Hbo HD upcje to chyba u mne nebo na upc kdyz my nejde zvuk na hd mam ariva 100ejo a klidek jo mou cestinu si nechte zaramovat komu se to neliby az nereaguje pisu jak chci nejsem az tak hrdej na cestinu jak nekdo :scared: |
mandikcz
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Hbo HD upcMAM HBO HD OD UPC SKVELY OBRAZ A ZVUK NEZ TEN TRAPNEJ SKYLINK NA UPC NEMAJ TRUPKY;PTakže toto už neplatí,jo :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Hbo HD upcMě jede zvuk u UPC normálně.Ted jsem to zkoušel.Akorat mi vadí,že ve vícero filmech tam jsou vypálené CZ titulky. :lookaround: |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Hbo HD upcto jo ale ted mi to blbne nevim proc celou dobu to slo a ted nic furt se seka obraz :(( |
mandikcz
![]() |
|
RE: Hbo HD upctak to bude neco asi na prijimaci tak pockam jestli se to uklidny :-/ |
mandikcz
![]() |
|
@mandikczuo ɾo˙ɾɐʞ říʞáɯ˙┴ʎ sı sʇɹɐšué ʌǝɯǝuo_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
jamess 96už na trpáky koukam ale se divim ze ti nekoukas na svi kamošea nelez sem jo jsi trapnej ale to je tezky pochopit vid tak si hraj deti si hrajou na pisecku :laughing: |
mandikcz
![]() |
|
@mandikczještě tě nenaučili v ůstavu pro "bezmozky" psát? No,mylsím že ani nenaučí.ty si pro ně těžký oříšek a navíc qlq zůsʇɐuǝ ʌžpʎ qlqǝɯ žǝ¿ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Hbo HD upcjo tak uz vim odkad jsi z bohnic je promin ja jsem to nevedel je my te lito ;P miluji takovy pacienti |
mandikcz
![]() |
|
pokud trpíšbezmozkovou demencí,tak mám pro tebe fakt dobrou zprávu! Je to neléčitelné a zhebneš rychle.Pro jistou si dej ten koaxiální kabel,o kterém nemáš vůbec páru naco je do zadku a pak druhý konec do zásuvky na 230V-budeš příjemně překvapen příjemnou řitní masáží po celém těle! :razz: :razz: :razz: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Hbo HD upcjsi frajer dobrou chut ale neprehanej to pak se potom blbne ale uz je pozde ze :laughing: |
mandikcz
![]() |
|
mandíkjsi frajér ja mam hdhbo a jde pěkné jen mne stve ti titulky |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
![]() |