![]() |
|
Přehrávání nahraných pořadů z Topfield 2050.Známá má problém s některými nahrávkami u tohoto přijímače. Občas se jí stane, že nahraný program si nemůže zpětně přehrát, vůbec se nic nespustí a nedekóduje se. Z Antenexu odepsali, že se změnil zápis na dekódovací kartě. „U systému Irdeto je sat. operátor mění cca. každé 3 dny. Nahrávka musí být dekódována do nejbližší změny. Pokud se např. zápisy změnily v pondělí a Vy pořídíte nahrávku ve středu, máte jen několik hodin na její dekódování, protože sat. operátor ve čtvrtek opět změní zápisy na kartě“. Dá se to nějak vyřešit? Občas bývá mimo domov pár dní, aby si zpětně potom mohla nahrávky přehrát. U sebe na iCordu jsem zatím podobný problém nezaznamenal ani na staré kartě Skylinku a ani u ICE karty, kterou mám 14 dní. Modul mám Cryptoworks od Phillpse, Topfield čtečku s irdetem. |
filipkol
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
nedánedá se to vyřešit leda bombardovat dotazy skylink R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
řešení existujekup si cslink a na pár let máš po problémech,co bude dál?,konec světa?,nevím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrHm, a ještě mu poraď, jak bude nahrávat z HD programů, třeba Filmbox HD a tak.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |