![]() |
|
Pozice CT1 JM(SM) nefungujeJede vám ČT1 JM či SM? ČT1 pro Čechy bez problémů. |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujeU mne nejedou. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujenejdu ale ja by som to zrusil zbytocne zaberaju miesto RvAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujewwwe: To jsou virtualni pozice, ty misto nezabiraji. Pouze v pripade regionalniho zpravodajstvi se tento kanal na projevi. |
marecb
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
Üžasné.Doufám, že zas budu lidem přelaďovat přijímače kvůli ČT1SM. To už, abych se bál o život!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujemáš je automaticky hned mazat, pak tě lidi neukamenují ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
@netaceNo to bylo chytré..nejsi pražák náhodou?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujenejsem :lookaround: 100km vedle :) |
netace
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujeAle (nevhodné slovo) jsi, jako by jsi byl primo z Vaclavaku. Si predstav ze Ostravaci plati stejne koncesionarske poplatky jako prazaci, takze se chteji divat na sve regionalni zpravodajstvi. |
marecb
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujeTo "nevhodne slovo" jsem myslel k.o.k.o.t |
marecb
![]() |
|
Tomik,netacenetace nemusí být pražák, stačí Čech (ten z Čech), tomu to vadit nebude :)představ si že my tu mažeme základní ČT1 a lidem dáváme jako hlavní ČT1 JM nebo SM podle regionu (druhou taky mažeme), nám je ta hlavní ČT1 nanic. Ale když pak virtuály přestanou fakat, tak není nic... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefunguje@david, je mi to úplně jasné, "pražáka" jsem použil proto, aby to bylo pro názornost co nejlépe vystihující. ;)Taky jsem tu SM poslední dobou sázel na pozici number one. Proč ne, připadá mi to logické. Naštěstí jsem ty mutace nemazal, ale hodil na konec seznamu pěkně všechny tři vedle sebe. Smazáním ubrat lidem možnost volby mi nepřipadalo moc smysluplné. Ale nejspíš jen technická porucha. Určitě to spraví. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujehele ty k.o.k.o.t.eregionálně vysílá satelitně pouze jižní a severní Morava, pokud já taky na ústecku budu chtít regionální vysílání, tak si chtě nechtě musím pořídit DVB-T, což ti připadá správedlivé? davidkriz v tomto s tebou naprosto souhlasím |
netace
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujetak samozřejmě že je to porucha, s tím počítám, jen to bohužel navodilo téma, že se to vůbec může dít a tím pádem další zdroj problémů do budoucna.Jasně, nemazat, přesunout, ale i tak, není to na první pozici a nejde, většina lidí to zapomene nebo stejně volá... to si nevyberem. |
davidkriz
![]() |
|
netaceodkdy existuje ústecké regionální vysílání ČT???? Celé Čechy jsou pod Prahou a to je ta hlavní "mutace", co jede nevirtuálně... |
davidkriz
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujeprima a nova tady vysílá regionální zprávy |
netace
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujetéma se jmenuje "Pozice CT1 JM(SM) nefunguje"Co do toho planceš Novu a Primu??? o voze, o koze... |
davidkriz
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujeNetace: Prosim te, nefetuj uz ty s.r.a.c.k.y. Bavime se tady o CT placene z koncesionarskych poplatku a ne o komercni Nove nebo Prime. Nediv se, ze jsem tak ostry, ale muzou me akorat n.a.s.r.a.t ti "cechacci" kteri si mysli, ze za Prahou konci svet. |
marecb
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujeTak už to zase jede.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujemam, ale obavy, ze nepojdu, na novom prijimaci totiz pri ladeni uz neboli. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Pozice CT1 JM(SM) nefungujemarecbmožná sám fetuješ i když nevím co a je mi to jedno ;P na pražáky, mám podobný názor, nevím proč mě hažete do stejného pytle :dead: Rv |
netace
![]() |
|
![]() |