![]() |
|
Výpadek některých HD programů?Zdravím vás, opět pozoruji výpadek u těchto programů - Spektrum HD, NG Wild HD CZ, Travel channel HD, MTVN HD CZ, Nova sport HD, Eurosport HD (Skylink, Technisat HD-8SX, karta ICE). U programů se píše "Karta není vložena" nebo "Program je kódován". |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?Mám ten sám problém. Ariva 200HD, karta ICE výměna, balíček Multi HD. |
davdou
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?reautorizujte kartu na stránkách Skylinku. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?Nechat 10 - 20 minut na ČT1 - zápis chodí často, pak to naběhne.Reautorizaci dělat cca když to nanaběhne do 60 minut. Jinak je to zbytečný. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?Už to naběhlo i bez autorizace. |
mispi
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?Tohle již několik týdnů řeším s techniky Skylinku. Mívám tyto výpadky občas také. Poslední resumé je takové, že se to děje proto, že mám v TechniSatu HD8-SX modul Neotion. Ten není do tohoto sat.přístroje vůbec doporučen.To jsou věci. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?Já mám v HD-8SX modul Technisat CW (vše cca 2 měsíce staré). Problém s výpadky mě štve (ten včerejší nebyl vinou Skylinku). |
mispi
![]() |
|
JoscerTo je dobre zjisteni s tim neotion modulem. Tak to ten svuj po navratu na Cryptoworks asi prodam :-) |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
mispiA snažíš se to řešit se Skylinkem? Je třeba jim to psát a psát a psát. Každý výpadek zvlášť. Já jsem stále přesvědčen, že ty výpadky mají co dělat se SurfLockem. Blbne to od tý doby, co se to tady diskutovalo (koncem března?). SurfLock je ale prý podle techniků Skylinku vypnutý (jak jsem se od nich dozvěděl). Ale zajímavé je, že jeden technik mi tvrdil, že SurfLock je vypnutý asi měsíc a jiný technik mě přesvědčoval, že je vypnutý už více jak dva měsíce.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
mberJá jsem zjištění ohledně možné nekompatibility přístroje HD8-SX a modulu Neotion napsal dnes odpoledne technikovi firmy Eltasat, který mi tuto kombinaci jednoznačně doporučil, tak jsem zvědav, jak se k tomu vyjádří, případně zda navrhne nějaké řešení (výměnu?).A ještě jedna informace. Jak technik Skylinku tak technik OMKO mi jednoznačně do HD8-SX doporučili modul SMIT. Je teda fakt, že jsem ho tam měl před tím Neotionem a vůbec to nezlobilo. SMITa teď mám v sat.přístroji TechniSat TechniStar S1 a tam to nezlobí, ale je to přístroj, který nepouštím tak často. A mám tam kartu Next,která je ještě v 20denním režimu global free, tak to asi ani zlobit nemůže. Uvidím později. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
to joscerDosud jsem nějaké velké problémy nezaregistroval- ten včerejší (bouřka v Bratislavě), dnešní výpadek (po cca 20 minutách vše OK bez refresh karty) a pak 10.5. (to jsem ale vyřešil sám, 28.4. jsem si předpaltil Multi HD (454 Kč) a toho 10.5. mi vypadly jen nové HD programy, po doplacení Multi HD (494 Kč) již vše OK).Na HD jsem přešel před cca 2 měsíci - vyřadil jsem letitý Humax 5500 a CRT Philips (16:9) a pořídil jsem si Technisat HD-8SX + Technisat CW a TV Philips 52PFL8605. Obraz HD je super. |
mispi
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?Udělali by dobře, kdyby zápisy posílaly přes více kanálů, hlavně přes placení HD a ne jen přes ČT 1 apod. Ubylo by spousta problémů. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
JoscerHlasil jsem jim to, ale debata s nima je ponekud zabedneni. Co se Smitu tyce, mam cryptoworks a ok, mel si na mysli ten a nebo smit irdeto? |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
mberMěl jsem na mysli tenhlehttp://www.eltasat.cz/ca-moduly/cryptoworks-smit Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?Při sledování tenisu Nadal-Djokovič na Nova sport HD náhle přestal jít obraz i zvuk a na obrazovce se objevil nápis kódovaný program. Tento týden už počtvrté!!! Znovu to naskočilo až po reautorizaci karty! Asi budu muset napsat do Skylinku. Už mně s tím začínají srát! Rv |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
dechovkarAsi budeš muset napsat do Skylinku? Nad tím se nepolemizuje. Měl si sednout a napsat už po druhém výpadku a pak jim psát po každém dalším. Já už to tak dělám. Otázka je, jestli máš kompatibilní techniku, aby sis mohl stěžovat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Správa SkylinkuPorucha uplinku pro 11 895 MHzDne 14. 5. 2011 přibližně v 17:00 udeřil blesk do uplinkové stanice pro transpondér 11 895 MHz v Bratislavě na vysílači Kamzík. Tento přírodní jev měl za následek výpadek programů Nova, Nova HD, Nova Sport HD, TV Barrandov, Retro Music Televison, Golf Channel. Technici a pracovníci obsluhy nyní pracují na analýze škod a možnostech opravy. Všem zákazníkům se velmi omlouváme. Zprávu budeme postupně aktualizovat, dle aktuálních informací o stavu opravy. Program Nova (SD) je nyní možno sledovat na frekvenci 12 070 MHZ, ostatní programy nyní alternativní příjem nemají. Zákaznický servis Skylink, 18:30 Aktualizováno 19:00 hod. Oprava uplinku se podařila, programy již opět fungují. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
joscertaky jsem napsal-včera to vypadlo 3*, vše kompaktibilní tak uvidím.Je ale zajímavé že to u mě zablblo poprvé tuším ve středu tam byl krátkodobý výpadek-říkal jsem si může se to stát ale včera to byla katastrofa.A dělají to akorát fr: 12207-12032-12109-11856.A dodám že naštelovánou parabolu mam na max. možnou míru+lnb.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33A já měl celý minulý týden, na rozdíl od těch předcházejících klid. Od neděle 8.5. ani jeden výpadek. No nerad bych to zakřiknul.Ale jeden postřeh mám. Po zapnutí přístroje (většinou na ČT1) se objeví hlášení "Kódováno ..." a po chvíli to zabere a normálně funguje. Připadá mi však, že se ta doba, než to naskočí, nějak prodlužuje. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerto"kodováno" mi píše pokaždé při zapnutí a dělalo to i při staré kartě.Je zapnout-inicializace modulu č1-kodováno-a naskočí obraz.Vše trvá asi do 10sec,mám ale zapnut "rychlý start",normální zapínání mi připadá zdlouhavé cca do 20sec.A řekl bych že "startovací" doba je pořád stejná.Ty máš taky "esko" nebo SX?Tam se to může lišit teoreticky.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33Mám SX. Mám ale pocit, že když jsem tam měl modul SMIT, tak to až tak okaté nebylo při tom startu jako teď s modulem Neotion. Ale vypadá to, že mi Neotion vymění za SMIT, tak potom uvidím.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerVíš ono to "okaté"u každého může vyznít jinak,pro někoho je 5s hodně pro někoho málo.To bych řekl že pouze subjektivní názor každého.A abych ti pravdu řekl tak jsem si na to zvyknul,ona než načte TV tak je to nastejno. R^ Spíše jsem zvědav co odpoví Skylink. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Výpadek některých HD programů?Dneska ráno jsem psal do Skylinku kvůli výpadkům HD programů. Zatím mně nikdo neodpověděl! Asi těch emailů mají hodně a nestačí na ně odpovídat. Momentálně nejde Spektrum HD-na obrazovce jsou pouze barevné pruhy! |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
Výpadek HD programůPřed cca 15 min. jsem zaznamenal výpadek všech placených HD programů, krom CT a Novy mi v HD nejede vůbec nic. Má někdo stejný problém? |
Dejv6
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
To: Dejv6Taky jsem se s tím trápil, ale mě mimo Nova Sport HD fungovalo vše (Zakódovaný program). Z účtu na Skylinku jsem si nechal poslat zápisy a do 5s to naskočilo. |
r220
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |