![]() |
|
ICE Skylink. Zase bouřka?Od 9:30 výpadek na Eurosport HD, Nova Sport HD, MTVN HD, Spektrum HD, Travel CH HD, NG Wild HD. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Chyba u teba všetko ide.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?všechno jede bez problému |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Ide bez problemov, chyba bude na tvojej zle nastavenej parabole ;)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?blbost ... vše na max... |
pf09
![]() |
|
Na tom není nic divného.Jedná se o programy vysílané na transponderech s modulací 8PSK. Tato modulace vyžaduje přesnější nastavení paraboly, silnější signál a větší odstup C/N než transpondery s modulací QPSK. Proto tyto programy vypadnou při zhoršeném počasí dřív, než ostatní.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?všetký programy fungujú R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Inak včera ten TP Barrandova nevypadol asi kvôli búrke inak..som pozeral detekce blesků spätne. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?no jo... leje... :-)) |
pf09
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?jo díky za reakce.. mám 2 karty jednu ICE a tam to blblo a druhou starou (jsem teď testl) a tam mi to jede vpohodě, takže spíš než špatně nastavena parabola bude problém s ICE kartou. Jinak prosím admina o smazání vlákna. Si musím pořešit se Skylinkem... |
pf09
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Toto mi taky na ICE karte dela, prepni na CT1, na chvili to nech a pak zkus znovu prepnout. Me to vzdy pomuze. |
marecb
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?to je fakt neco jak budes koukat na hokej ;P |
mandikcz
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?nepomohlo... tak jsem provedl reautorizaci karty (2x), 5 minut na CT1 a naskočilo... ještě že mám starou - teda kartu:) |
pf09
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Me to taky zrovna nejde!Nepomaha ani 5 min na CT1 |
marecb
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Mě to taky nefunguje, kanály mám zašifrované |
Martincca
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Nejak to blbne od vcerejska, pred tim (cca mesic co mam ICE kartu) se to nikdy nestalo. |
marecb
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?udělejte si na stránkách Skylink reautorizaci karty a pak to po čase naskočí. Je potřeba počkat až dojdou znovu zápisy... fakt to Irdeto nám byl čert dlužen :-) |
pf09
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?reautorizace karty pomohla, dík |
Martincca
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
Poučení nazávěr1. vytáhmout kartu a znovu narvat do mašiny2. restartovat mašinu 3. když nepomůže, tak reautorizovat kartu na stránkách Skylink (pozor ICE a |Irdeto mají svůj odkaz) 4. když ani to nepomůže vyhlédnout z okna, jestli není bouřka jako (nevhodné slovo) 5. po pár hodinách kouknout na stránky Skylinku jestli není výpadek u nich 6. pokud foukal vítr je hnutá parabola 7. když ani to nepomůže poohlédnout se někam jinam... howgh |
pf09
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?5 minut na ČT 1 většinou nestačí, chce to cca 10 - 20 minut.Zápisy jsou na omezenou dobu (o dost kratší než byli na CW). |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?škoda že to musí být zrovna na CT1 ... nevím proč to nemůže chodit aspoň na Eurosport nebo rovnou Penthouse.. to bych těch 20 minut klidně vydržel |
pf09
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Udělali by dobře, kdyby zápisy posílaly přes více kanálů, hlavně přes placení HD a ne jen přes ČT 1 apod. Ubyla by spousta problémů. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
pf09ten tvůj návod by měl skylink rozeslat všem svým chudákům platičům R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?8. odpojit stb z elektriky, od koaxu aj tv9. opat sa pozriet von cez okno ci niekto nieje pod nim 10. vyhodit prijimac von oknom :))) nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: ICE Skylink. Zase bouřka?Co máte pořád s tou ČT1? :O Že by zápisy Skylinku jinak nedošly? Já to na ni nedávám téměř nikdy (spíš využiju ČT HD) a jelikož zápisy mění každý den, musel bych tedy být bez nich. To samé, když si udělám nové předplatné, vše je funkční i bez přepínání na ČT1 nebo tento transpondér. Jinak taky mi něco nebo i vše často vypadne, vždy pomůže restart, pokud to není tedy jejich výpadek celého transpondéru či kanálu. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
![]() |