![]() |
|
anglický pohár na Nova sport HD a Platforma HDRozdíl je absolutně neporovnatelný, naco používá noha sport HD tak vysoký datový tok :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: anglický pohár na Nova sport HD a Platform...No jestli je rozdíl neporovnatelný, tak je to v pořádku ne? Horší by bylo, kdyby byla kvalita neporovnatelná. ;)Nemohu porovnat s Platformou HD ale já mám obraz v pohodě. Teda měl jsem. Teď už to nejde, protože vypadl transpordér. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: anglický pohár na Nova sport HD a Platform...hlavně při pohledu hlavní kamery je nova sport hd jako sd , tedy asi bylaAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
RE: anglický pohár na Nova sport HD a Platform...Tak to kecáš, protože jsem koukal na HD a pak na SD a stejné to nebylo.No nic, jdu na pivo a Teplice-Plzeň. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: anglický pohár na Nova sport HD a Platform...Já mám Platformu HD koupenou (2300 CZK na rok) a opravdu není HD jako HD. Ty jejich přenosy z PL, nebo třeba Formule 1 na Sport 1 HD jsou pastva pro oci :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradmůžu požádat na jaký modul a na jaké cryptování ti to jede ta rus.Platforma HD ? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
hotovyradNo aspoň jeden kdo nevidí neuvěří R^@ Ufones - kódováno drecript AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
bigiale já věřím ikdyž do kostela nechodím |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: anglický pohár na Nova sport HD a Platform...Kartu Plaftorma HD jsem si koupil a nabíjím každé léto v Sevastopolu v jednom krámku... každoročně tam jezdím na motorce, jede mi to na DM800 HD s jedním ruským FW :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
![]() |